känslan

Känslan av att få gå och lägga sig i sin egna säng på kvällen efter att ha jobbat ett par nätter är underbar!
 
Jag sov aldrig idag efter jobbet eftersom jag är ledig nu i några dagar och måste vända tillbaka dygnet. Så jag har vart igång exakt hela dagen för att inte råka somna. 
 
Jag har städad hela nedervåningen, överplan tog städhjälpen igår, tack o lov! 
 
Fixat och sorterat och hängt in all tvätt, och vi snackar inte lite tvätt här! Har dessutom städat hela tvättstugan, det såg ut som om en bomb hade slagit ner!
 
Handlat allting inför morgondagens kalas. Samt blåst upp 70 ballonger och hängt upp dom i hela taket både nere i källaren och på övervåningen. Har också hängt upp en massa serpentiner i taket så att det ser lite extra festligt ut. Samt bytt ut glödlamporna till discolampor.
 
Bakat chokladbollar till imorgon
 
Gjort en supergod gryta med kött, morötter, lök, champinjoner, blomkål och haricots verts. Ungarna fick såklart potatis till och dom älskade det.
 
Som tur är hann vi även med lite idolmys tillsammans med ungarna, som fick tjuvstarta med en varsin chokladboll ;)
 
Men nu ligger jag äntligen i sängen, nöjd över att jag bara behöver fixa med ledtrådarna inför skattjakten imorgon allting annat är gjort! Och tur är väl det med tanke på att Christina kommer hit imorgon! Känner att jag behöver tanka lite "faboulously" så det passar ju perfekt! 
 
Källaren är klar inför discot imorgon 
 
Min goda gryta, perfekt höstmat!
 
 
 

Elina 8år

Nu har min stora tjej hunnit fylla hela 8år!
 
Elina är verkligen världens härligaste tjej! Hon har världens största hjärta och jag är så otroligt stolt över hennes empati och medkänsla. Hon är en jättebra kompis och väldigt omtyckt i skolan - tack och lov! Hon leker fortfarande lika bra med tjejer som med killar.
 
Dessutom är hon utan tvekan världens bästa storasyster! Emilia kan verkligen vara glad över att ha Elina i sitt liv. Elina är ständigt nära och hjälper henne. Visst att dom bråkar som syskon gör ibland, men för det allra mesta är dom underbara tillsammans. 
 
Under utvecklingssamtalet häromdagen i skolan så hade fröknarna bara bra saker att säga om henne. Hon är uppmärksam, vetgirig och väldig lättlärd. Det är så skönt att min egen uppfattning om henne överensstämmer med lärarnas, att hon är likadan där.
 
Hon är en liten konstnär som älskar att skapa, dansa, showa, sjunga och ha gymnastik. 
 
Jag är fruktansvärt stolt över henne och känner mig väldigt lycklig över att jag får vara hennes mamma. Hon förvånar mig ständigt och är mycket klokare än många vuxna. 
 
Det finns massor att skriva om henne, men jag avslutar med att säga att alla borde ha en Elina i sitt liv!

Tänkte ligga upp bilder på Elina för varje år, men ni får ursäkta kvaliten på bilderna då de flesta är screenshotade med mobilen så de är inte direkt skarpa.
 
Alldeles nykläckt. 12dagar över tiden bestämde hon sig äntligen för att komma ut. 3130gram och 50cm 
 
Elina några dagar gammal
 
8.5 månad började hon att gå
 
1år gammal
 
2år gammal
 
På tal om att vara världens bästa storasyster. Hon har alltid vart världssnäll mot Bodil.
 
3år gammal
 
4år
 
5år
 
6år
 
7år
 
8år min fina tandlösa tjej <3
 

Konsultation

Nu har jag ju varit på konsultationen och allting kändes jättebra. Jag och kirurgen är överens och jag har stort förtroende för honom.
 
Men jag måste säga att det kändes helt sjukt att prova ut implantaten! Nu hoppas jag bara på att jag får det resultatet jag önskar! Jag vill ha så naturliga som möjligt, både i känsla och utseende. 
Kirurgen sa att ingen utomstående kommer märka att jag har gjort förstoringen då den blir väldigt diskret - perfekt enligt mig! Jag vill liksom inte ha några stora bröst utan bara normalt.
 
Egentligen är inte brösten så viktiga för mig. Jag skulle absolut klara mig utan att förstora!

Det viktigaste för mig är bukplastiken! 
 
När jag var gravid med Elina fick jag väldigt mycket bristningar, hela magen är full - långt över naveln.
När jag fick dom mådde jag riktigt dåligt, nu bryr jag mig inte om dom alls. Dock har dom medfört att jag har slapp hud på magen som hänger. Enligt läkarna så har elasticiteten i huden försvunnit när den har spruckit upp så pass mycket så huden kunde inte dra ihop sig efter graviditeten. Jag har dessutom delade magmuskler.
 
Nu ska huden bort och kirurgen ska ihop och laga mina magmuskler. Ni kan inte ana hur skönt det kommer bli att slippa ha en degmassa på magen! Befrielsen att kunna ha vilka byxor jag vill kommer bli underbar! Att jag dessutom bara kommer ha bristningar under naveln är bara en bonus :D
 
Det sitter långt inne att publicera dom här bilderna på mig själv. Men jag har kommit fram till att jag skiter i vad andra tycker om mitt utseende och min kropp. 
 
Ha trosorna högt upp så syns inte hänget
 
Men det här är den bistra sanningen. Jag ser så himla mycket fram emot att slippa det där. 
 
 

Elina

I helgen så var jag och Elina iväg till Kista för att shoppa nya kläder till henne. Hon växer ju som ogräs så nästan allt i hennes garderob var för litet!
 
Elina hittade massor som hon ville ha, och det märks verkligen att hon har blivit stor! Hon har så mycket åsikter om vad hon ska ha på sig och vilken stil hon har. 
 
Det här var också första gången hon fick köpa ytterkläder bara för att hon tyckte att det var snyggt. Jag har alltid tänkt på funktion och att det ska vara vatten och vindtätt, men Elina ville verkligen köpa en jacka som i mina ögon är onödig då den varken är vind eller vattentät. Dessutom ville hon köpa nya snygga skor. Nu fick hon som hon ville, jag måste väl inse att hon också måste få bestämma vad hon ska ha på sig och att jag inte bara kan tänka på funktion.
 
Men när det sen gäller vinterkläder så kommer jag vara stenhård, där går funktion före utseende alla gånger! Ungen ska vara varm och torr, däremot måste jag nog tänka på utseende också...
 
Sen på kvällen så fick jag jätteont i magen över att min lilla tjej håller på att bli stor! Jag kunde inte låta bli att fälla några tårar över att hon aldrig mer kommer vara liten och att för varje år som går så blir hon större och större och behöver mig mindre och mindre. 
 
Snart kommer hon vara fullt upptagen med sina kompisar och stunderna när hon kommer till mig för att mysa kommer vara bortblåsta. Det är som alla säger, ta vara på tiden när barnen är små. Tiden går alldeles för fort och snart står man där ensam medan ens små barn har blivit vuxna och står på egna ben. 
 
Bästa Finaste Underbara Elina. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig
 
Det är vid såna här tillfällen som tanken på ett barn till dyker upp. Tyvärr växer ju även det barnen upp.

Vår resa

Vi hade en superbra resa till Turkiet! Hotellet var galet fint och alla var supertrevliga!
 
Alla 3 tjejerna uppförde sig över förväntan hela veckan och det var inte heller några problem med flyget, trots att jag satt själv med 3 barn, mamma satt raden framför oss. 
 
Jag har aldrig velat åka tillbaka till samma hotell förut, jag menar varför ska man åka dit man redan har vart när man kan se någonting nytt? Men det här hotellet skulle jag faktiskt kunna åka tillbaka till, poolområdet var perfekt till ungarna och det fanns alltid någonting att göra.
 
Emilia gick ett par dagar på bamseklubben men sen sa ledarna till att dom tyckte att hon var för mogen för det så hon fick hänga på Elina och Viktoria på Fun break istället. Där gjorde dom roliga aktiviteter 2 timmar om dagen som ungarna älskade, samtidigt fick jag och mamma 2 timmars lugn och ro där vi kunde lilla och ta det lugnt istället för att hålla koll på ungarna non stop.
 
Maten däremot var inte någon höjdare enligt mig, men så är det väl alltid när det är buffé. 
 
3 spända tjejer på flyget som snart ska lyfta

Äntligen framme på hotellet! När man kom dit så möttes man direkt av personal som gav oss dricka och satte oss ner i soffor dit dom kom med alla uppgifter med incheckning och liknande. Sen sprang dom fram och tillbaka medan man satt där och tog det lugnt! Så himla skönt att själv slippa stå i kö!

Första intrycket av hotellet!

Emilia kom till himlen! Pannkakor, våfflor med massa olika syltsorter, smält choklad mm

Emilias första dag på Bamseklubben!

På stora restaurangen
 

Min fina mamma

Ala carte restaurangen

Väldigt nöjd tjej

Min lilla vampyrtjej!

Viktorias favorit, korvar doppade i choklad :D
 
Det var en massa aktiviteter för barnen
 
Jag och mina fina tjejer

Inne i Side stad

På restaurang

Elina och Viktoria var med och dansade på schenen
 
Väldigt stolta tjejer! Killen som sitter längst till höger fick Elina sin första semesterförälskelse i, så himla sött!
 
Ungarna åt mer glass och slushi än vad de har gjort innan i hela deras liv :P

Fasters fina tjej fick flätat hår
 
Ute på en av våra balkonger som vårt rum hade
 

Emilia lärde sig massor i vattnet, hon lärde sig tillochmed att simma! Min stora lilla tjej!

Såhär var det mest hela tiden, massa lek i poolen!

Bodil tyckte att det var liite läskigt med piratskepp!
 
Jag åkte parasailing tillsammans med Elina och Emilia! Det var Emilia som verkligen tjatade om att hon ville det, Viktoria ville dock inte följa med!

I båten och sätter på alla selar innan
 
Nu flyger vi snart iväg!

Uppe i luften!
 
Ibörjan tyckte jag att det var roligt, men ganska snart började jag tänka på vad som skulle hända om en av selarna släppte! Jag kan säga som så att jag fick kämpa rejält mycket med att inte visa ungarna hur orolig jag var och låtsas ha roligt istället :P På videon som vi köpte så kan man riktigt se hur rädd jag ser ut :D Men det var riktigt fint och ungarna älskade det och det är väl huvudsaken.
 
Allt som allt var resan underbar! Vi hade 38 grader varmt och 33 grader i poolen - helt underbart!
Men nästa resa måste Robin verkligen vara med, han missade så mycket.
 
Nu blir det planering till nästa resa för hela slanten!
 
 

RSS 2.0