Precis vad jag behövde

Igår så åkte jag och Johanna till Kista för att shoppa på rean och gå på bio.

Vi stannade först till vid Stadium i Barkarby för att kika på deras rea, och de hade verkligen sjukt mycket skor! Men eftersom de inte hade halva reapriset åkte vi vidare till Kista för att kolla på Stadium där.
Där hade de inte alls lika stort utbud men Johanna fyndade ett par Nike skor för 50kr!

Jag själv fyndade jackor från Didriksson till båda ungarna, plus "innejackor" att ha innanför jackan när det börjar bli kallt. Dessutom köpte jag regnkläder, både byxor och jacka, till Elina. Allt detta gick på bara 550kr! Helt sjukt billigt!

Sen fyndade jag massor av roliga saker på en massa andra butiker också, bla supersöta barnpallar till ungarna.

När vi hade shoppat klart såg vi på Brides maides. Sjukt rolig film och jag skrattade så att jag grät. Kan absolut rekomendera den! Det måste vara en av de roligaste filmerna jag har sett någonsin faktiskt.

Det här var precis vad jag behövde! Att få komma ut och göra lite roliga saker. Nehepp det funkade inte

Det funkade visst inte att gå till Robin och gnida min nakna svettiga kropp mot honom för att få lite mys, jag förstår inte alls varför?Jag tyckte tillochmed att jag såg lite vigvatten och nån gammal vitlök liggandes där bredvid dataskärmen, ska jag ta det som en pik kanske?

I valet och kvalet

Jag sitter och kikar på resor nu varje dag och jag kan verkligen inte bestäma mig för hur vi ska göra.

Jag skulle vilja åka hela familjen för att jag vet hur mycket Elina skulle uppskatta det, hon pratar ju nästan dagligen om att hon vill åka utomlands. Men det är ju problemet med att vi inte kan smörja in Elina eftersom hon är allergisk, och hur ska man då kunna åka utomlands? Plus att det kommer säkert bli jobbigt då Emilia är i en ålder där hon verkligen inte kan sitta stilla.

Sen så skulle jag verkligen vilja åka tillsammans med bara Robin. Det skulle vara så underbart att få komma iväg bara han och jag i en hel vecka. Jag ser framför mig lata dagar på stranden i solen och mysiga kvällar på nån fin restaurang och sen gå ut och dricka goda drinkar tillsammans. 
Tänk att få ro om förhållandet i en hel vecka, hur lyxigt (och välbehövligt) skulle inte det vara?

Men då är ju frågan hur vi ska få tag i någon som skulle vilja ha våra 2 skitungar i en hel vecka?
Och vi vet ju inte ens om Robin kan få ledigt från jobbet som han precis har börjat å.
Plus att jag vet hur ledsen Elina skulle bli om vi åkte utan henne och tanken på det gör verkligen ont i hjärtat.

Men vi får se hur vi gör. Jag fortsätter att kika på resor och drömma mig bort så länge.
Varför ha kläder när man kan vara naken?

Inatt efter att jag och Robin hade kollat klart på filmen (vi såg love and other drugs på min begäran) så sa han att det var min tur att gå ut med hunden en sista gång. Och fast att jag försökte pipa ynkligt lät han sig inte övertalas, så vad ska man så göra?

Inte sjutton orkar man klä på sig en massa kläder bara för att gå ut på gräsmattan så att hundrackarn kan kissa en sista gång? Speciellt inte när det är någon slags tropisk klibbig värme ute!

Så jag stegade ut i trädgården precis så som jag kom in i den här världen - Naken och fri :D

Robin tyckte att det var otroligt komiskt så han drog upp mobilen och började filma. Så där gick jag runt i trädgården och lekte soldat. Haha tänk om grannen skulle ha fått syn på mig. 
Tänk er en tjock galen tant gå runt i trädgården som en soldat i giv akt, för att sen plötsligt byta till att shaka loss som en galning och allt detta med en stackars hund släpandes efter i kopplet.
Det skulle inte ha vart så konstigt om grannen hädanefter var livrädd för mig. Bo granne med en galning liksom.

Filmen blev iallafall skitrolig, tyvärr raderade Robin den så jag kan inte dela med mig av det roliga ;)

Men ett kort tog han minnsan också som ni får ta del av

Vackert, inte sant


Nepp jag har aldrig sagt att jag är som alla andra ;) Jag är bara jag

RSS 2.0