Sjukt uttråkad

Jag måste erkänna att det här vädret börjat påverka mig. Jag har verkligen försökt att vara positiv och inte gnälla på vädret som alla andra gör, men alltså det är omöjligt! Jag är så trött på att det ska regna hela tiden och att man inte kan göra någonting!
 
Jag känner mig så sjukt uttråkad, ändå så gör vi saker nästan varenda dag. Häromdagen var vi på kokpunkten i västerås tillsammans med ungarna. De älskade det såklart, fast jag trodde att det skulle vara större än vad det var. Emilia verkligen älskade vattenkanorna, Elina också :)
 
Igår åkte jag och Robin in till sthlm tillsammans med vänner för att gå på pubrunda. Det var sjukt roligt, bäst var helt klart gröna jägarn där det var karaoke. Åh vad jag verkligen önskar att jag kunde sjunga! Det var verkligen år och dar sen jag var ute i sthlm sist. Nästa gång vill jag gå ut och dansa :P
 
Men trots att jag gör saker så känner jag mig sjukt rastlös och uttråkad. Idag har jag nästan bara vart hemma, förutom en sväng till Uppsala och jag blir galen! Jag vill hitta på saker och göra nått, snart börjar jag ju jobba igen så det känns som om tiden rinner iväg. Kan det inte bara sluta regna och bli fint väder så att man kan göra nått?
 
Imorgon har jag inte heller någonting planerat, så sjukt trist. Vad ska man hitta på liksom?
 
Idag är det iallafall bara 3 veckor kvar tills vi åker iväg till Turkiet i 8 dagar. Jag längtar verkligen sjukt mycket, ska bli underbart med några dagars sol och bad tillsammans med ungarna. Förhoppningsvis kan den resan lugna min rastlöshet något.
 
Nu ska jag nog stänga ner musiken och ta nattvändan med hunden. Jag avskyr verkligen att gå ut själv när det är såhär sent och mörkt, men idag är jag så illa tvungen. 

Jag har ingen chans

Häromdagen när vi hade vänner över så fick jag världens uppenbarelse. 
 
Jag har alltid tänkt att jag enkelt skulle kunna försvara mig om en kille skulle anfalla mig, våldtäkt eller liknande. Jag ser mig inte alls som en försvarslös liten tjej utan tvärtom, känns som om jag kan försvara mig själv.
 
Snacka om att jag har haft fel!
 
Dennis tog tag i mina handleder och jag kunde inte på något sätt få bort greppet. Hur mycket jag än tog i så gick det liksom inte. Han sa hur jag skulle vrida händerna för att komma ur greppet, men det gick inte! Jag tog verkligen i, jag var tillomed öm om handlederna dagen efter.
 
Visserligen skulle jag kunna göra mer om det faktiskt var ett riktigt övergrepp, men då skulle också gärningsmannen kunna göra mer. En smäll och man lär ju vara ganska borta. Om Dennis hade velat så hade han lätt kunnat haft ner mig på backen och låst fast båda mina armar med sin ena hand... 
 
Så det var en väldigt läskig upptäckt. Så ännu en anledning att gå till det där jäkla gymmet :/ Synd bara att det ska vara så förbannat tråkigt!
 
Sen ska jag verkligen sätta in mina tjejer på sån där självförsvarskurs eller judo. De ska iallafall lära sig hur man försvarar sig själva! Sen är det alltid bra med mer kroppskännedom och fler vägar till stark självkänsla och självförtroende!
 
 
 

Allt bara försvann

Oh jag blir så less! Jag har ägnat den senaste timmen på att skriva ett nytt inlägg och lägga upp en massa bilder, sen kommer jag åt någon jäkla knapp som gör att allting försvinner och det finns inte sparat här som det brukar göra om man råkar stänga ner sidan! Jag höll på att lägga upp sista bilden och så försvinner allting *sliteravmitthårochskiteridethär*

Jag har ingen som helst lust att skriva om allting, så tänker avsluta med att vi har det underbart och att både jag och Robin gick på semester i fredags så nu har vi några lata dagar framför oss fullspäckade med aktiviteter, vänner, god mat, nöjen och massa mys med barnen. Förhoppningsvis så tänker solen också titta fram snart.
 
Jag när jag insåg att hela inlägget försvann!
 
 
 
 

Bygga pool

Jag och Robin har länge pratat om att vi är sugna på att bygga pool. Men jag har varit den som bromsat och varit rädd för barnens säkerhet och allt jobb som det innebär. Men nu har jag läst på lite och känner att jag verkligen är sugen på att bygga pool! Det är ju nästa inget jobb med pool, speciellt inte om man har pooltak vilket vi garanterat ska ha! Pooltak, uppvärmd och altan runtomkring är mina krav :P
 
Så vi har tagit in några offerter från olika företag så ska vi se om vi hittar något som passar oss.
Isåfall vill jag ha den på högra sidan av tomten och bygga ett pooldäck runtomkring så att man kan ligga där och sola. Sen skulle jag vilja bygga ett tak över nuvarande altan så att man har både ett soldäck och en plats att vara på när det regnar. 
 
Då har vi även en del gräsmatta kvar att vara på när man vill det :) Vi har ju lyxen att våran gräsmatta avgränsar till allmänningen, så vi kan klippa nästan hur mycket vi vill av den och använda som vår tomt om vi skulle vilja.
 
Skulle vara himla mysigt att kunna bjuda in folk till poolpartyn och att bara sitta där ute och njuta!
 
En dröm att få ha det såhär fint, kanske någon gång i framtiden, nu duger det allt med en vanlig pool :D
 
 
 

Underbara liv

Sommaren är helt klart min favorit årstid! Det behöver inte vara sol och varmt hela tiden, bara det inte regnar och blåser. Det allra bästa med sommaren är att alla människor är så mycket gladare och att man kan vara ute på ett helt annat sätt.
 
Jag njuter för fulla muggar iallafall! Men jag inte har semester ännu, dessutom har jag bara lite mindre än 3 veckors ledighet i sommar. Men mitt schema är ju så att jag är ledig 6 dagar i rad 2 gånger i månaden så jag är ju mycket ledig iallafall :P Nu jobbar jag inte fören på torsdag så jag har flera dagar att göra roliga saker på tillsammans med ungarna. Tyvärr ska det ju regna nästan hela veckan men det finns alltid något att göra :)
 
Regnar det kan man alltid klä av sig och dansa naken i regnet
 
Det blir en hel del picnic i gräset

Mina fina midsommartjejer, sen sov de över för första gången båda 2 hos Fredrik så att jag och Robin kunde ha vänner över på kvällen :D
 
Att ligga på altanen och njuta av solen är inte helt fel, till nästa sommar hoppas jag på att vi har en stor pool också
 
Den här poolen är liksom lite liten :P
 
Ett besök på Grönan har vi hunnit med, här är innan vi ska åka spöktåget :D
 
 
 
Har man inte bråttom när man är ute och åker kan man alltid stanna när ungarna får syn på diverse djur 
 
Ute på sjö och prövar fiskelyckan

Fast att fika är nog lite roligare än att fiska ;)
 
Vi njuter av skogens bär
 
Självklart blir det en massa strandhäng


Och vänner som kommer över
 
Här spelas det beerpong
 
 
Och en massa glass blir det 
 
Det var den sista tiden, nu ser vi fram emot resten av sommaren :D
 

RSS 2.0