Började dåligt slutade bra

Jag vaknade imorse av att jag drömde att jag hade superont i huvudet. Fast det var inte bara en dröm utan jag vaknade med sprängande huvudvärk - då kan man prata om en god morgon :(
Tyvärr så går det ju inte riktigt att ligga kvar i sängen och ta det lugnt när man har en galen 1åring som tycker att det tråkigaste i världen är att ligga still och vila. Så det var bara att dra sig upp ur sängen och trycka i sig tabletter.

Så det blev ingen skola idag, men det gör ingenting för att jag hade bara data iallafall och jag ligger fortfarande några veckor före i planeringen.


Huvudvärken gav iallafall med sig efter ett tag så då åkte jag Elina och mamma iväg till Barkarby och kollade lite i affärer. Sen bestämde vi oss att åka till mitt gamla jobb Mikaels Livlina, som jag jobbade på när jag bodde i Hässelby, för att äta lunch. Men det var en riktigt besvikelse för de hade bytt ägare och maten var inte alls på långa vägar lika bra som när de hade det.
Efter det så åker vi tillbaka till Barkarby för att gå in på Ikea. Där köper vi lite smått och gott, bla en säng till Elina.
Så den har jag och Robin monterat ihop och tanken är den att hon ska sova i den själv för första gången idag. Nu står den inne i vårt sovrum bredvid vår
Hon verkligen avskyr sin spjälsäng så jag hoppas att en riktigt säng kommer att fungera bättre. Vi får se hur det går inatt.

Jag hittade också en röd matta på Ikea som jag blev lite småkär i. Mamma köpa en sån i en liten modell så vi provade den först här hemma hos oss och det blev supersnyggt så förmodligen ska jag köpa en sån.

Sen så är det säsongspremiär för Desperate Housewifes ikväll! Och ingen är lika glad för det som jag! Jag har längtat så mycket efter det programmet och nu börjar det äntligen :D

Kräftskivan var föresten helt okei, var väldigt kul att träffa Katta och Christine. Men jag som inte är van vid att vara uppe på nätterna var så himla trött så vid halv 2 gick jag upp och la mig, fast då var det ändå bara Robin och Jari som fortfarnade festade. Det hade gått bra för Elina att sova borta för första gången också, så det kändes toppen!

Ja det var väl allt för den här gången


Sprudlande

Älskar dagar då humöret är på topp och att ingenting känns så speciellt jobbigt. Idag är en sådan dag, kan det hänga ihop med att det är fredag kanske? Och kanske handlar det lite om att vi ska ha kräftskiva imorgon?
Inte ens det faktum att jag ska storstäda huset när jag kommer hem från skolan känns jobbigt.

Hur som helst är det en underbar dag och jag ska njuta av den


Ledig

Idag skulle jag kunna vara hemma ända fram till klockan 17, då ska i träffas och göra färdigt det allra sista på grupparbetet *äntligen* Det kommer bli så skönt att slippa det hädanefter!
Men jag ska faktiskt åka till skolan ett par timmar tidigare för att göra lite i data. Jag har varit hemma från det så pass många gånger nu att jag faktiskt verkligen behöver göra det nu.

Men jag får iallafall några timmar tillsammans med Elina. Jag sitter framför datan och hon springer runt och leker för sig själv. Hon är verkligen så himla fin!

Det är jättefin väder här hemma, solen skiner och det ser nästan ut som sommar när man tittar ut genom fönstret, om man bortser från alla färgglada löv förstås. Så snart ska i ta en långpromenad med hundarna och andas in den friska luften.

Men först tänkte jag lägga ut lite bilder från helgens 2 kalas. Passar på nu medans Elina är upptaget med lekandet.

Lördagens kalas med min sida av släkten

Elina träffar sin lilla kusin Viktoria


Äter tårta för första gången vilket inte alls var så gott


Busar med Tomas


Marie, Betty med viktoria, cicci o fredrik


Jag öppna paket fast jag blundar :P


Jag med Elina och Viktoria


Söndagens kalas med Robins sida av släkten

Marianne, Curre, Hilda och lillemor


Alla de här paketen fick Elina av farmor som sitter där med henne


Och det här var vad som var i. Stolar, bord, liten soffa och matta


Båda dagarna var toppenbra och Elina fick en massa fina presenter som hon älskar! Tack allihopa ännu en gång

Nu blir det inga mer bilder på bra länge

Kräftskiva

Jag längtar verkligen till helgen, tyvärr är det bara måndag än så länge men jag hoppas på att veckan går fort.
Katta och Christine som har flyttat till Skövde för att plugga kommer nämligen upp! Så det ska vi fira genom att ha kräftskiva! Jag ser verkligen fram emot det!
Jag funderar på om jag ska fråga mamma om Elina kan sova hos henne då. Isåfall blir det första gången som Elina kommer att sova borta. Jag tror att det skulle gå jättebra men vi får se hur det blir.

Supergoda kräftor med fint sällskap, det kommer bli underbart.


Fan

Jag blir så irriterad på mig själv! Jag har åkt till skolan för att gå på datalektionen mellan halv 9 och 12 fast att vi inte behövde vara här idag. Men jag kände att jag ville gå iallafall för att börja med Excel, som är en hel bok!
Men nu när jag ska börja så inser jag att jag har glömt cd-skivan som man måste ha hemma!
Fan jag blir så jäkla förbannad! Nu har jag inte lektion förens klockan 14 idag. Så jag kan inte göra något fram tills dess!
Jag hade kunnat gjort ekonomi läxan tills imorgon men inte fan har jag med mig dom böckerna heller

FAN


Grattis Elina på 1års dagen

Idag fyller mitt hjärta 1år! Tänk vad tiden har gått fort. För precis ett år sen hade du precis kommit till mig och var så liten så liten. Nu är du stora tjejen som springer omkring och har humör som ja vet inte vad.
Alla har jämt sagt till mig att tiden går så fort när man har barn, och det stämmer verkligen. Det här året har gått så fort och jag kan bara tänka mig att de framtida åren kommer gå minst lika snabbt.
Mamma älskar dig hjärtat glöm aldrig det


Jag fyller 1år idag!


Då får man öppna paket


Fast det är nästan roligare att sitta på dom


Jag leker med nya roliga leksaken


Och den här var också rikigt rolig


Den här kommer jag driva mamma till vansinne med :P


Jag älskar mina nya leksaker


En rolig hammare att banka med


En supercool saccosäck fick jag också


Den var faktiskt jätterolig


Ute på min födelsedag och allt


Till middag fick jag korv och makaroner som jag älskar


Efter maten kom mormor förbi och gav mig en tidig present, resten får jag på lördagens kalas


Sen fick jag glass i eftrrätt - det var supergott!



Det första året är nu förbi så nu ser vi fram emot alla kommande åren.

<3

En ny lampa

Jag har köpt en lampa idag. Jag och Robin hade sett ut en lampa tillsammans, men idag när var var inne på en inredningsaffär såg jag en annan lampa och blev lite smått kär <3 Den ville jag ha!
Sagt och gjort, gick därifrån med lampan i kartongen och 890kr fattigare. Blev så glad när jag såg hur lite den kostade!
Så nu har vi en lampa i vardagsrummet också :D Det börjar sakta men säkert byggas på lite här hemma.
Fast jag önskar att det gick snabbare! Jag vill ju ha allt klart nu, men det är ju den där frågan om pengar.
Jag älskar att köpa saker som jag tycker är fint och som jag vill ha. Sen om andra tycker att det ser för jäkligt ut, det skiter jag i. Det är mitt hem och jag som ska trivas i det helt enkelt.

Än så länge har jag inte blivit riktigt dålig. Bara sådär tung i huvudet och snorig som de flesta säkert har vart flera gånger i sina liv. Det är nästan som om det inte riktigt bryter ut ordentligt utan istället blir kvar liggandes som en tung börda i flera veckor.
Är det inte då bättre att bli riktigt dålig i ett par dagar så slipper man skiten sen? Det tycker iallafall jag.

Något riktigt trist som har hänt är att Ninja har försvunnit. Robin kom på det igår att han inte hade sett henne på länge. Så vi letade igenom hela huset men ingen Ninja. Så hon har förmodligen sprungit ut när HH vart här och fixat med huset.
Stackars lilla Ninja. Hon har aldrig varit ute förut så antingen är hon död just nu eller livrädd.
Jag har iallafall satt ut en annons i bålsta bladet som kommer komma ut i helgen och så har jag, Robin och Elina satt upp lappar här i området. Ninja kom hem nu!

Nått positivt är att det går bra för mig i skolan. Jag hade en muntlig redovisning häromdagen och trots att jag var grymt nervös så gick det jättebra. Det var värst de första 30 sekunderna men sen lossnade det och det gick jättebra. Jag fick alla att skratta och dras med av berättelsen. Det kändes jättebra efteråt :)
Sen så skrev jag ett till prov i data idag och fick mvg på det också. Så nu är jag jättepeppad till att skriva mvg på alla proven så jag får det i slutbetyget också.

Nej nu ska jag kolla på lite inredningsaffärer innan jag ska sova. Det är en stor dag imorgon *hjärtat värker*

Sjuklingar

Elina har smittat Robin och mig. Det började imorgon med att Robin kände sig dålig och imorse när han vaknade hade han feber och är allmänt risig. Dessutom blir han som ett barn när han är sjuk och det är såå synd om honom.
Sen nu ikväll så börjar jag känna hur jag också börjar bli dålig.
Jag har inte tid att vara sjuk! Att vara hemma från skolan skulle innebära en mindre katastrof! Förstå hur mycket man skulle missa och så ska man hinna komma ikapp också *suck*
Jag hoppas verkligen på att jag inte blir sjuk - jag vill inte!


Vad gör man på en söndagskväll?

Klockan är snart halv 10 och jag är supertrött. Hur roligt är det egentligen att vilja sova tidigt varenda kväll?
Egentligen borde jag ordna min muntliga redovisning som jag ska göra imorgon, men jag orkar inte. Känner att jag inte alls har lust med det.

Elina har blivit förskyld också. Hon vaknade i lördags med världens snuva. Så hon har varit extra pipig och sovit extra dåligt hela helgen, såklart eftersom hon knappt kunnat andas. Det kan inte vara lätt att vara liten och dålig.
Att inte kunna snyta sig eller tala om vad som är jobbigt. Stackars min sköna böna.
Så i lördags åkte vi till barkarby och köpte en varm skön jacka och en mössa åt henne. Det behövs verkligen nu när det har blivit så jäkla kallt.

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Idag var vi i Enköping och så har jag mamma Marie och Tessan vart ute i skogen och plockat svamp. Lite kantareller och 2st Karl Johan hittade jag. Så det var inte mycket.
Men jag rensade Karl Johan svampen och stekte med lite lök nu på kvällen och Elina älskade det :D


Nej sängen snart så man orkar upp till skolan imorgon.

Här bor vi, sett bakifrån


Snorig Elina i nya jackan och mössan


Älskade unge, verkligen finast helt enkelt


Hur kunde jag glömma?

Jag kom precis på att jag inte har berättar för er att jag har blivit faster! Fredrik och Ciccis lilla tjej föddes den 5 september (på Elinas bf) Allt gick jättebra och hon vägde 3810gram och var 52cm lång. Så nu har Fredrik blivit pappa också :D
Och jag har blivit faster... Hm faster det låter så konstigt. Jag har varit moster nu i över 19år så jag är så van vid det.

Tyvärr har jag ingen bild på henne förut den på webbisar, men ni får hålla till godo :D


Lillfisen

Det känns som om det var länge sen jag la ut några bilder på skitungen, så nu när jag fick lite tid över passar jag på :)

Elina ser verkligen galen ut på den här bilden =P


En stor tjej som kan äta själv


Hm, vart är munnen nu igen?


Sitta på bänken medans mamma lagar mat är roligt


Nu är det dags för Elina att få välling och sen sova för nu står hon bredvid mig och skriker


YES

Jag fick mvg! Det känns så himla bra!

Väntan är värst

Nu sitter jag i skolan och väntar på att få göra prov i data. Jag ville egentligen göra det innan rasten men det fick jag inte för läraren. Så nu sitter jag här och väntar. Det känns som om jag har för höga krav på mig själv och att jag lätt kommer att göra mig själv besviken, inte bra det. Men jag tänker iallafall göra mitt bästa så får vi se hur det går.

Tiden går så långsamt när man vill att den ska gå fort

Internetlös

Det är mycket man ska hinna med om man heter Linda nu för tiden.
Nu är iallafall flytten avklarad, även om allt är långtifrån på plats så är alla grejjer iallafall flyttade och gamla lägenheten är avstädad. Nu gäller det bara att organisera upp allting och köpa en massa saker för att fylla upp alla rummen,
Vi har tex inga gardiner, lampor eller mattor. Basgrejer som vi faktiskt måste ha, ganska snart också.
Men jag stormtrivs iallafall, även om det är ganska läskigt efter mörkrets inbrott men det går väl över hoppas jag.
Elina älskar det också! Stora ytor som hon springer runt på och altanen är en stor favorit!
We love it

Skolan knallar på också. Högt tempo såklart och det är mycket som ska hinnas med. Jag skrev iallafall första provet på datakörkortet och jag fick mvg, det känns så himla bra! Nu ska jag verkligen satsa på att få mvg i de andra proven så att jag får det i hela kursen. Mina klasskamrater är allihopa genomtrevliga och jag trivs jättebra.
Det är faktiskt skönt att få komma hemifrån och göra någonting helt annat än att bara vara mamma. På skolan får jag vara Linda och vara vuxen - det känns bra!

Den här veckan är det fullt upp som vanligt och i helgen ska Robin ner till Örebra till Tomas för att festa. Så jag och Elina ska vara ensamma hemma i huset. Det om något känns läskigt. Så jag får se om jag kanske bjuder hem mamma eller nått ;)

Jag har inget internet ännu och vi kommer inte få det på ytterligare 2 veckor så jag kan tyvärr inte uppdatera bloggen så som jag brukar, men det känns som om jag iallafall inte är ensam om det *pik*

Nej nu ska jag fortsätta läsa lite företagsekonomi innan jag ska ha studieteknik.

Ta hand om er allihopa


RSS 2.0