Tiden springer iväg

Ja tiden springer verkligen iväg just nu, Robin jobbar dessutom sin sista vecka och sen går han på semester vilket förmodligen kommer göra så att tiden springer ännu fortare. 

Vi har iallafall en underbar sommar, och jag är så glad över att vädret har varit så bra och förhoppningvis fortsätter det att vara lika bra. Tyvärr har jag själv ingen semester, men eftersom jag jobbar natt så har jag ändå dagarna lediga tillsammans med familjen, och de gånger jag är ledig ett par dagar i rad har vi utflykter planerade :)

Hoppas att ni alla har en lika fin sommar som mig!

Elina ska åka bergochdal banan på skara sommarland


Bodil nöjde sig med lite lugnare åkning
 
 
Lyckligaste ungen någonsin
 
 
 
 
Emilia är så stor jämfört med Linnéa
 
Pyssel ute i lekparken
 
Underbara dagar vid stranden
 
 
 
<3
 
Har köpt tält så att ungarna får uppleva hur det är att tälta
 
 
 
Biomys
 
Smultron
 
 
 
 
 

Som man kunde förvänta sig

Tror ni inte att jag tog mod till mig att färga håret själv hemma? Och tror ni inte att det blev total katastrof?
Ljusbrun stod det på förpackningen, resultatet blev grå/svart. Det blev verkligen hemskt fult!

Alltså jag kan verkligen inte förstå att jag gick på samma nit igen, och nu är dessutom min frisör på semester och kan inte ordna till det åt mig. Istället har jag bokat tid hos en annan salong som ska försöka fixa det åt mig, håll nu tummarna för att det blir bra.


Inte alls roligt :(
 

Måste färga håret

Hittade den här bilden på mig själv när jag visade Emilia grodyngel från när vi var nere på Skara sommarland och jag inser att jag verkligen måste färga håret! Mitt hår har blekts massor sen jag färgade det mörkt och jag känner att jag verkligen måste färga det nu - helst redan igår

Grejen är att min frisör har semester nu i en månad framåt, och frågan är om jag ska våga färga det själv hemma? Men jag är så rädd över att det ska bli dåligt, vilket det förmodligen kommer att bli.
Men å andra sidan så sparar jag ju en massa pengar på att färg det själv...

 
 
 

RSS 2.0