Dublin 24 - 27 oktober

Igår så bokade jag och Robin en resa till Dublin över hans födelsdag. Det blir vår första resa tillsammans utan barn, det kanske är på tiden med tanke på att vi har spenderat 9år tillsammans :P

Så nu sitter jag och kollar på olika utflykter, restauranger, pubar och shoppingställen. Herregud som jag längtar.

Det finns så mycket att se och göra, men jag är nöjd bara av att få sitta på en pub tillsammans med honom och lyssna på musik. Tänk vilken lyx att kunna strosa runt precis som vi vill, göra vad vi vill, äta vad vi vill och kunna ha sex när vi vill :D 
 
Att bara få tid till varandra utan att behöva tänka på barnen. 
 

 
 

Börjat skolan

I måndags började Elina i skolan. SKOLAN!

Mitt hjärta värker verkligen när jag tänker på det, till största del av stolthet men också av sorg då hon börjar växa upp. Hon är inte längre mammas lilla dagisunge utan en skoltjej som börjar bli stor och självständig.
Jag vågar knappt blinka, för då har hon väl flyttat hemifrån.

Igår låg vi i sängen tillsammans och pratade. Hon berättade att en kille var kär i henne och hennes ögon riktigt glittrade. Tänk att där ligger min lilla bebis och pratar om killar, ni kan inte förstå hur absurt det känns för mig. Hon är ju min lilla bebis?

Jag är så stolt och lycklig över att jag får följa den här fantastiska lilla tjejen genom hennes uppväxt. Hon gör mig stolt och lycklig varje dag. Älskade unge.

Lycklig över att få börja skolan
 
 
 
 
 


 

Sömn önskas

Nu är semestertiderna över och barnen har börjat på dagis/fritids igen och jag får äntligen tid för vila. 
Jag är så sjukt trött, trött ända in i själen. 
 
De sista dagarna här på semestern så kände jag verkligen att nej jag orkar verkligen inte.

I juli månad jobbade jag 230 timmar. Så jag åkte till jobbet på kvällen, jobbade hela natten och sen kom jag hem till familjen på morgonen. Och jag kan verkligen inte sova när barnen är hemma, ett par timmar lyckades jag ju skrapa ihop men sen var det full fart hela dagen. Sen kom kvällen och då åkte jag iväg och jobbade igen. Så rullade dagarna/kvällarna/nätterna på.
 
Som en liten extra krydda har jag dragits med världens förskylning nu i flera veckor. Jag har haft halsont från helvetet och hostat som en galning.
 
Det gick bra ibörjan, men nu i slutet har jag vart så trött. Jag har verkligen känt att jag inte har orkat! 
 
Men nu är det över, nu kan jag äntligen få sova efter jobbet. Och för att fira det har jag bokat in en 90 minuters lång massage idag. Det ska bli så underbart, och jag ser verkligen fram emot att bli ompysslad ett tag.
 
I augusti jobbar jag bara 202 timmar - än så länge. Jag har ledig hela sista veckan den här månaden, så där lär jag ju plocka på mig nått extrapass. Men jag ska iallafall se till att vara ledig ordentligt! Nu får jag ju sova efter jobbet så då är det ju ingen fara. Och jag älskar ju faktiskt mitt jobb.
 
Jag har dessutom resan till kolmården tillsammans med Christina att se fram emot. 
 

Det kanske är dags att inse att jag är en helt vanlig dödlig och inte någon jäkla vampyr som inte behöver sova?
 
 
 
 

Börjar fritids

I Tisdags var det Elinas första dag på fritids. Det var en mycket stolt tjej som tågade in på skolgården.

Herregud vad stor hon har blivit.

Elinas första dag på fritids


 


Idag är det första dagen med lunch och sen mellis, hon går mellan klockan 10 och 14. Hon har själv valt ut och köpt kläderna.

RSS 2.0