Vi har det bra

Vi har det helt underbart här borta i Thailand. Dagarna består av en massa sol, bad och upptäckande.

Dagarna svichar förbi och det känns helt absurt att vi snart är hemma igen, jag hinner inte med! Vart är pausknappen när jag behöver den?

Jag har ju inte ens hunnit bli brun! Fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte hinner sola någonting ;) 10 dagar kvar, bäst att utnyttja dom till max!

Våran utsikt igår

Nu åker vi till Thailand

Nu är alla väskorna packade och allmänt kaos råder här hemma. Jag kan säga som så att det är inte det lättaste att försöka organisera och planera all packning som behövs för 2 barn, för mig själv och för Robin. 
Men jag tror att jag har fått med det viktigaste iallafall, och resten kan man alltid köpa på plats.

Nu när vi snart ska åka iväg till arlanda känns det smått overkligt att vi ska vara iväg en hel månad! Tänk att det kanske börjar bli vår när vi kommer tillbaka, underbara tanke <3

Hoppas att ni alla får en underbar månad, för det tänker iallafall vi har.

Snart snart snartSnart sitter ungarna och gungar på stranden


Ensam

Sitter i soffan och känner mig så jäkla ensam. Har precis kollat på filmen dagboken och som vanligt kunde jag inte hindra tårarna som rann ner för mina kinder. Jag älskar verkligen den filmen, den berör mig. De har en sån otroligt fin kärlek, sån där "finns bara på film kärlek som vi alla vill ha" 

Det får mig alltid att känna mig ensam. Och att jag sitter i mörket i soffan för mig själv gör väl inte saken bättre. Eller helt ensam är jag faktiskt inte, Elina sitter här bredvid mig och kollar på barnprogram. 

Men det spelar ingen roll om jag är mitt i en folkmassa när jag känner såhär, jag känner mig ändå ensam. 

Så istället för att sitta här tänker jag krypa ner i sängen och försöka sova. Ska upp imorgon och åka iväg till Bålsta tidigt, har fått låna tvättstugan i centrum imorgon klockan halv 11 så där ska jag spendera några timmar. Det är verkligen superroligt att sitta där och vänta på att maskinerna tvättat klart och sen ska allting torkas också....

Aja godnatt på er

Stökigt is the shit

Jag tycker att vi allt som oftast har det stökigt hemma. Det spelar ingen roll att man städar för efter 15 minuter är det en massa leksaker överallt igen. 

Det är nått av de jobbigaste med att ha barn, att det konstant är stökigt och små kladdiga handavtryck precis överallt. Och att jag dessutom är en sån som inte tycker om att städa och gärna skjuter upp det gör det ju inte precis lättare. 

Jag funderar allvarligt på att anlita städhjälp. Att ha någon som kommer var 14:onde dag och tar skitgörat, torkar överallt, väggar, lister, dörrar ja ni förstår så att det är rent och fint skulle vara guld.

Jag älskar när det är nystädat och fint, men orka lägga en massa tid på det liksom. Ibland önskar jag att jag vore lite mer som Christina, hon är en liten städgalning ;)

Såhär ser det ut i vardagsrummet just nu


Ingenting om man jämför med Elinas rum, herregud vilket kaos


Att jag har kvar alla julsaker i februari kanske är en liten hint om hur lite jag tycker om att städa ;)

RSS 2.0