Underbara Tessan

Jag sitter på facebook och tittar på bilder på Tessan som för tillfället är i filippinerna. 
Det är helt sjukt hur jäkla smal hon har blivit. Det är ca 1 år sen hon gjorde sin gbp och hon har verkligen rasat i vikt. Hon är skitsnygg och hon förtjänar verkligen det här.

Men

Jag blir så jäkla avundsjuk! Jag vill också vara smal och snygg

Och ja jag vet att det hänger på mig att jag ser ut såhär, självklart gör det det. Och det är upp till mig att gå ner de här jävla gravkilona som envist sitter kvar (över 1 år efter förlossningen)

Men vet ni vad?

Det är fan inte lätt! Det är fasiken skitsvårt och eftersom det tar en sån jäkla tid så gäller det att man inte ger upp på vägen. Svårt svårt svårt!
Fast att jag verkligen också vill känna mig snygg så är det svårt iallafall. Det är så jäkla lätt att trampa snett och tänka att imorgon då jäklar.

Jag funderade om jag verkligen skulle skriva det här inlägget då det är lätt att misstolka det till att jag är missundsam mot Tessan, men så är det verkligen inte. 
Ja jag är grymt avundsjuk och jag tycker att det känns skitkonstigt att det är ombytta roller mellan henne och mig, nu är jag den tjocka och hon den smala.
Men även om jag är avundsjuk så är jag självklart glad för hennes skull och är det någon som förtjänar det så är det faktiskt hon. En riktig jäkla pingla är vad hon är!


Så jäkla grymt snygg!



Happy Face

Idag har vart en bra dag.

Skola
Bus med tjejerna
Bio med Robin och Ante

Och nu sitter jag och snackar skit med Katta på chatten.

Jag vet inte riktigt varför men jag känner mig löjligt glad just nu. Jag älskar när jag kommer in i såna här rus, allting känns så jäkla bra och man får energi till 1000, synd bara att man inte alltid kan känna såhär.

Happy


And ugly ;)


Ser ni föresten hur fint min ansiktsfärg matchar mitt rosa linne?

Tuttar Bröst Meloner Spenar Boobisar Bomber Rattar

Som mina vänner redan vet så har jag velat förstora mina bröst sedan tonåren. Och nu efter 2 barn så är viljan till att göra det större än någonsin. Jag vill verkligen inte göra några groteska jättebröst utan en normal storlek.
Speciellt nu efter 2 barn när brösten ser så jäkla ledsna ut ;) Tycker faktiskt att de förtjänar att bli lite påfyllda efter att ha blivit utsugna :P

Jag har kollat in olika praktiker i flera år och är medlem på ett forum om plastikkirurgi och jag blir så himla inspirerad av alla före och efterbilder. Jag vill göra operationen nu!

Men så var det det här med vikten. Fan det blir ju aldrig gjort på riktigt. Jag säger att nu jäklar ska jag ta tag i det och gå ner, men så kommer det alltid något i vägen och faller i glömska tills nästa gång jag kommer på att nu jäkla ska jag gå ner.

Men sen när jag har gått ner i vikt och trivs med mig själv då ska jag belöna mig själv med att fylla upp brösten.
Oh så jag längtar!


Underbara sol

Robin har gått och lagt sig och tjejerna sover sött i sina sängar.
Själv sitter jag framför Robins dator med grym musik i hörlurarna och njuter av att bara vara.

Härliga underbara helande sommar värme! Jag gissar på att jag inte är den enda som har njutit av detta underbara väder? Det riktigt spritter i kroppen och man går runt med ett fånigt leende hela tiden. Det är nästan så att man känner sig nykär? Jag blir iallafall kär i våren varje år den kommer.

Jag blir sådär härligt sugen på att sitta ute i gräset på en filt i solen och dricka vin tills man blir sådär härligt snurrig i skallen. Att njuta, umgås, skratta och bara vara Linda.

Jag borde fasiken försöka samla ihop några stycken och göra det på riktigt. Robin kan få den stora äran att vara med ungarna så kan jag dricka mig fnittrig på vin ;)
Det är nästan så att jag har lust att öppna en cider nu och smutta på, men det passar sig nog inte riktigt just nu ;) Men den här låten jag lyssnar på fick mig så sugen.

http://www.youtube.com/watch?v=LA2i5iNvC1U&feature=related

Verkligen superbra låt! Nu önskar jag ännu mer att jag kunde ladda ner massa musik och bränna en cd till bilen.

Nej nu borde jag verkligen sluta lyssna på sån här musik och krypa ner i sängen tillsammans med Robin....
men jag har verkligen ingen som helst lust




Water for elephants

Idag var jag i Kista och såg water for elephants på bio, en riktigt bra film som jag absolut rekomenderar! Den innehöll allt det som en bra film ska, romantik, spänning, och komedi.

Efter att filmen var slut han vi med att kika lite i butiker och jag hittade en jacka som jag blev lite kär i, funderar på om jag ev ska köpa den? Får nog suga lite på den karamellen känner jag. Det är lite mycket pengar för en "mjukisjacka" så jag vet inte riktigt.

Jag färgade föresten håret innan bion också så nu passar jag verkligen in i dessa påsktider. Håret blev nämligen gulare än tussilagona på min baksida! Jag ser verkligen ut som en kyckling, mindre roligt måste jag säga. Men nu har jag inhandlat en askfärgad blond färg som enligt försäljaren ska ta bort det gula. Annars är det jag som går till frisören!

Kyckling


"Jackan" jag fundelurar på



Påskhelgen i bilder

Eftersom att det går segare än sirap att ladda upp bilder här på bloggen just nu laddar jag bara upp några stycken här, resten lägger jag upp på facebook. 
Hoppas att ni alla har en underbar påsk!

Elina har gjort superfint påskris


Ute och leker i lekparken

Elina åker kana


Emilia var superduktig på att åka lilla kanan alldels själv


Förväntansfull inför åket


Men de här gången gick det fel


Flygande bebis


Elina hittade påskägget som påskharen hade gömt i hennes säng - total lycka


Emilia blev också glad åt sitt påskägg




Lycka

Elina kom precis till mig och gav mig blommor som hon hade vart ute i trädgården och plockat.

Hon är så underbar och gullig. Att hon på eget initiativ har klätt på sig ytterkläderna, gått ut själv och plockar blommor till mig för att göra mig glad gör mig alldeles varm i kroppen. 

underbara unge


Påsklov

Ja nu har jag påsklov hela den här veckan. Meningen var att jag skulle plugga arslet av mig eftersom jag ligger så mycket efter i skolan, men ödet ville annorlunda.
Min mamma som skulle ta Emilia ligger inlagd på sjukhuset och inväntar operation. Och att plugga med 2 galna ungar går bara inte, jag måste ha det tyst runtomkring mig om jag ska kunna plugga. 
Sen vet jag inte hur vi ska lösa det med barnpassning nästa vecka när skolan börjar igen. För mamma lär ju inte kunna passa Emilia om hon är nyopererad. 

Renoveringen här hemma rullar på som vanligt och nu börjar man faktiskt se att det är ett kök. Det är jätteroligt att se hur allting faller på plats och att det faktiskt går framåt. 
Imorgon kommer också de grejerna som saknades på våran beställning så förhoppningsvis kan vi montera det sista på köket i helgen så att vi kan packa upp alla kartongerna och börja använda köket.
Men sen ska ju alla täcklister, fläkten, kaklet och liknande upp också men det får ta den tid det gör, huvudsaken är att vi iallafall kan använda det.

Som det är nu har vi en spis som står mitt i rummet och diskar gör vi på toaletten. 

Men vi trivs alla otroligt bra här ute. Jag har aldrig trivts så bra nån annanstans som jag gör här.
Jag tänker aldrig mer bo i tättbebyggda områden, inte som det känns nu iallafall.

Köket som det ser ut nu:

Bardisken sett från vardagsrummet
Där spisen ska vara


Överskåpen är på plats


Barstolar som vi funderar på att köpa

Just precis nu

Jag blir galen av att leva i det här kaoset. Grejer, byggmaterial, kläder, leksaker, skräp och kartonger precis överallt!
Det ska bli så jäkla skönt när köket är uppe så att man kan få någon ordning här hemma! Just nu finns det ju ingenstans att ha alla saker.

Såhär är läget nu, bilderna är precis tagna och inte retucherade på något vis ;) Vi har det faktiskt såhär stökigt just nu.

Robin prickar av vad vi fått så vi vet vad som saknas.


En ensam liten spis mitt i allting, så vi kan iallafall laga mat någonstans.


Lite mycket grejer kanske?


Idag har Robin och Laine iallafall satt upp de här skåpen på väggen


Hallen, där vi inte har någonting att hänga upp våra kläder på.


Toaletten där vi diskar


Allrummet som vi ska bygga upp en vägg till så att det blir kontor. Gallret är till att hindra våran egna kleptoman Emilia att gå in i vardagsrummet när vi inte är där


Ena väggen i allrummet med alla kartonger som vi inte kan packa upp


Ostädat, obäddat sovrum som också har en massa flyttkartonger överallt.


Det syns att ungarna leker iallafall ;)
Förstår ni nu hur jag har det?!

Hur lyckas man?

Funderar på hur folk lyckas plugga i flera år utan att tappa motivationen och ge upp?

Det tar ju sån jäkla tid att plugga och jag kan inte påstå att jag tycker att det är speciellt kul!

Nej nu måste jag skrapa ihop ett par miljoner så att jag kan flytta utomlands och leva livet istället för att slösa bort det på att slita, någon som har lust att sponstra mig?

Jag fixar

Idag så ringde de från Robins utbildning och sa att han hade kommit in och att han börjar på måndag!
Jag är så sjukt jäkla glad över detta och att jag lyckades få in honom!

Nu gäller det bara att han ska få en bra praktikplats så att han har möjlighet att få ett arbete sen efteråt.
Oh jag är verkligen så jäkla glad över detta!

Så imorgon ska jag ringa dagis och säga att Elina ska utöka sina timmar och min mamma ska passa Emilia medan vi går i skolan. Det är ju bara några veckor det gäller för snart är det sommarlov!
Sen är Robins utbildning bara 3 månader lång, för sen ska han ut och köra som "lärling" i 4200 timmar innan han får sitt förarbevis. 

Så nu är Robins tid som föräldraledig slut, iallafall för den här gången, 8 månader hann han iallafall vara pappaledig.

Nutiden

Framtiden

pluggeri pluggera

Just nu sitter jag hemma hos mamma och skriver på mitt inlägg i svenskan som skulle ha vart inne för en vecka sen. Jag får en sån jäkla prestationångest när jag inser att jag inte hinner med skolan som jag ska. För vad är det egentligen för mening med att plugga om man inte får bra betyg - ingenting enligt mig.

Men någonting roligt i skolan är att jag ska få fotografera och göra nån slags prestentation av bilderna i kursen digitalt skapande. Det ska faktiskt bli skitkul, men samtidigt skitsvårt då jag inte har en aning om hur man gör eller riktigt vad det är för tema jag vill fota men jag har lite ideér iallafall.

Jag funderar också på att kolla upp om det finns några sommarkurser som man kan läsa. Jag skulle behöva läsa iallafall ett par kurser under sommaren så att jag bara behöver gå en termin till på komvux.

Annars är det som vanligt med mig. Det är fortfarande kaos överallt i huset men nu är iallafall alla stommar ihopmonterade så nu ska vi bara sätta upp dom på väggen där de ska vara, sen på med bänkskiva, montera alla luckor och inredning, sen så är det bara resten kvar efter de ;)

Igår fyllde min kära mor 65år så jag och Marie rövade bort henne till uppsala där vi käkade gudomligt god mat och sen gick vi på teater och såg Evigt ung, riktigt passande till mamma ;) Den var faktiskt himla rolig så den kan jag rekommendera.


RSS 2.0