Vabbruari

Barnen är sjuka nu igen, vilket innebär att jag måste stressa hem från jobbet på morgonen när jag har stigit av mitt nattpass och åka hem och ta hand om sjuka, gnälliga, febriga ungar. 
Det är tur att de är ganska snälla iallafall, så jag fick faktiskt ligga i sängen och sova i ett par timmar medan de underhöll sig själva på morgonen. 

Jag försöker trycka i ungarna en massa frukt och grönsaker för att de ska hålla sig friskare, men jag vette sjutton om det fungerar? Men jag tycker ju det med tanke på vilken mäng de får i sig?

Igår såg fruktskålen ut såhär

Idag sen den ut såhär

Såna här mängder går det åt dagligen hos oss, och då är det bara barnen som har ätit ur den. Plus en massa grönsaker. Så försvinn baciller försvinn!

Så idag har vi roat oss med att kolla på film, bygga med lego, pusslat och pysslat. Allt för att försöka underhålla sjuka barn.

Legobyggande pågår


Klipper och tejpar


Och det roligaste av allt är att ta kort på oss tillsammans 
Nu har Elina börjat må riktigt dåligt igen och vill att vi ska gå in i min säng och kolla på barnprogram tillsammans. Så det är lika bra att lyda lillchefen och krypa ner under täcket och mysa med mina små febertoppar.
 

Livet som det är

Förra torsdagen var det ju alla hjärtans dag och jag tycker allt att det är lite mysigt trots allt det kommersiella. Speciellt nu när vi har barn och barnen är engagerade och tycker att det är roligt. Elina hade gjort fina kort på dagis som hon hade gömt i sitt rum, det fick jag sen på morgonen av en förväntansfull Elina :) 


Barnen blev överlyckliga över gelehjärtan och blommorna som de fick av oss. Och när de hade gått och lagt sig så myste jag och Robin framför en film i soffan. En perfekt alla hjärtans dag :)

Igår var också en bra dag! Min läkare ringde mig nämligen och berättade att proverna som jag lämnade in i förra veckan äntligen ser normala ut. Ni anar inte hur skönt det är för mig, äntligen! Jag visste ju att det gick åt rätt håll eftersom jag mår så himla mycket bättre, men det var ju skönt att få det svart på vitt. Dessutom så märker jag det absolut på vikten. Ämnesomsättningen har kickats igång och det är 1000 gånger lättare att få kilona att försvinna. Förut gick jag ju upp i vikt av att titta på ett äpple känns det som, nu är det inte ett problem längre. Inom en snar framtid ska jag ha mitt gamla jag tillbaka.

Idag är en mindre bra dag då jag verkligen måste städa hela huset, imorgon kommer det nämligen en mäklare ut hit som ska värdera huset, ett steg på vägen till att bygga ut huset. Usch jag börjar redan bli less på allt det och har allvarliga tankar på att sälja huset och köpa ett nytt. Men vi får se vad mäklaren säger imorgon, först ska ha göra en värdering på huset som det är nu, och sen en värdering på vad det kan vara värt efter att vi har byggt ut.

Har jag föresten sagt att jag längtar sjukt mycket till vår och sommar?

En månad kvar till Mexico

Igår var det precis en månad kvar tills jag åker till Mexico, helt galet att det bara är en månad kvar! Jag längtar så otroligt mycket efter att få ligga i stranden och ta det lugnt i solen. Att kunna sova så länge man vill, slippa allt ansvar och bara göra det man själv vill - underbart!

Men eftersom vi är borta i 15 dagar så kan vi inte bara ligga på stranden och såsa. Så jag har kollat runt på en massa olika utflykter som vi kan tänkas göra. Det som jag har bestämt mig för hittills är:
 
Simma med delfiner, en timme med delfinerna som säkert kommer bli en upplevelse för livet

Åka och kolla på efterlämningarna från Mayaindianerna


Jag vill verkligen besöka undervattensgrottornaDet är det jag har funderat på hittills men jag är säker på att vi kommer hitta massor när vi väl är där. Alla skriver att det finns otroligt mycket att göra där så jag tror inte att det blir så svårt :) Någonting som vi nog måste göra är att besöka Isla Mujeres, jag har läst så mycket gott om den ön så jag måste nog åka dit och se vad alla menar.

Och sen ser jag verkligen fram emot att få bada i det karibiska havet. Även om jag är livrädd för hajar ;)

Nej nu har jag inte tid att skriva mer då jag strax ska åka och jobba.


 

Att orka ta tag i saker och ting

Ni anar inte hur trött jag är på min fula utväxt. Jag skulle ha vart hos frisören i slutet på Oktober och färgat den, men var tvungen att ställa in den och efter det har jag inte bokat en ny tid. Ni kan ju tänka er hur det ser ut... för jäkligt helt enkelt.

Men nu har det gått så lång tid att jag tycker att det är pinsamt att gå till frisören och färga den. Jag borde ju ha gått mycket tidigare, men jag har bara inte orkat. Det är nästan så att jag funderar på att gå till en annan frisör och färga utväxten bara för att slippa skämmas inför min frisör, illa va :P

Men det vågar jag inte heller, för jag känner inte till någon annan bra frisör och att gå till en helt okänd vägrar jag då det oftast blir katastrof. Så det är väl bara att ta tag i det och boka en tid för såhär kan jag inte gå runt längre.

Det här måste bort!

RSS 2.0