Tapet, måla och förlorad budgivning

Just nu känns allting en aning hopplöst. Jag och Robin letar hus för fullt och i förra veckan så hittade vi ett hus som vi båda älskade! Det låg superbra till med massa barn i området, fina lekställen och huset var nyrenoverat, hade två garage och en underbar tomt. Men tror ni att vi vann bugivningen? Nej! 
Utgångspriset var 2 975 000, vi budade 3 000 000 men det såldes för 3 150 000
 
Om man ska se något positivt i det hela så är det väl att vi har mer tid för att fixa iordning vårt hus. Men vi har bestämt oss för att bara fixa lite ytskickt. Vi struntar i att lägga om taket och renovera badrummet, istället lägger vi dom pengarna som en kontantinsats i det framtida huset. 

Så nu har jag tapetserat om i hallen och allrummet. Tyvärr så tappade jag min mobil i golvet så att den funkar inte, och där ligger alla bilderna på före, under tiden och efter. Men lyckades hitta några gamla bilder iallafall.
Efter att ha förlorar budgivningen vart det himla skönt att ta ut all frustation och ilska på tapeterna. Terapiarbete!

Hallen före
Allrummet före
 
Efter
 
 
 
Jag vet att bilderna är dåliga, men jag orkar inte ta nya just nu.
 
Jag och Robin har också tapetserat om Elinas rum. Tyvärr har jag inga förebilder, men såhär ser det ut nu iallafall.
 
I torsdags så passade jag även på att tapetsera om i vardagsrumet när Robin jobbade
Före
 
Efter
 
Sen tidigare har vi ju den matchande randen på andra sidan väggen
 
Nu håller jag på att måla om alla lister runt dörrar och fönster. Herregud vilken skillnad det blir. Sen ska jag även måla om alla dörrar så att de blir vita istället för gula.
 
 
När jag är klart med allt målande så ska Robin sätta upp lister i tak och golv. Vi ska även byta ut vår fula ytterdörr mot våran nya fina ytterdörr som väntar ute i förrådet.
 
 

Sämre nu igen

De senaste månaderna har jag kännt att jag bara har blivit sämre och sämre. Alla mina gamla symptom började komma tillbaka så jag misstänkte att mina värden hade blivit sämre igen.
Så jag gick till läkaren och lämnade prov, och mycket riktigt så hade de blivit dåliga igen. 
 
Visst är det skönt att veta vad det beror på och att det finns behandling, men jag blir så less!
Det är inte roligt att man ska börja må bra, och att det sen ska vända. Det tar så lång tid att komma tillbaka!

Nu har vi iallafall höjt min medicindos med 25% och så ska jag lämna nya prover om 3 månader för att se hur det ser ut då. Jag hoppas verkligen att de ser bra ut, så att jag kan fortsätta med livet!

Det är liksom inte roligt att försöka träna och begränsa matintaget och så ger det inget resultat
 
 

Kolmården 2013

Jag och Christina har länge pratat om att vi borde åka till Kolmården med våra stora barn och vara där över en helg. Och i lördags var det äntligen dags! Vi åkte ner så vi var där när de öppnande, som tur var fick vi checka in på hotellet redan då så vi kunde lämna av alla grejer där och slapp ha de i bilen.

Hela helgen var helt underbar, dag 1 spenderades med att kolla på alla djuren och sen ha de mysigt på hotellet med middag och bad i hotellets pooler. Dag 2 så gick vi på de olika showerna som erbjöds, dockteater på Bamses värld, sälshow, björnshow, fågelshow och såklart den underbara delfinshowen.

Helgen har vart helt underbar och jag är så glad över att jag har en sån fin vän som Christina. Nästa gång får vi allt åka iväg utan barnen och bara gå på en massa spa-behandlingar, dricka vin och dansa hela natten :)
 
Äntligen på väg
 
Glada ungar checkar in på hotellet
 
Vi började med att åka linbanan
 
Fina Linus

Linbanan bjöd på otroligt utsikt
 
Kollar in aporna
 
På savannen
 
Vi fick se den sötaste lilla elefantungen 
 
Läskiga tigrar
 
Söta tigrar
 
Elina ville inte vara en söt tiger - utan en läskig tiger!
 
På bamseteatern
 
Krokodiljägarn
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0