Midsommar

Först var jag, Robin och ungarna nere vid sånkan för att kolla på midsommarstången. Det är så himla mysigt där, älskar att det ligger precis vid vattnet. Ungarna var inte så intresserade av stången utan ville hellre gunga


Sen fortsatte dagen hemma hos Marie. Vi grillade, pratade och satt ute i solen på deras altan medan Emilia sprang nakenfisig och Elina plaskade i poolen. Tyvärr fick Robin en hemsk huvudvärk så vid halv 10 tiden åkte vi hem till oss igen. Allt som allt var det en väldigt bra midsommar, hur mysig som helst.

Lekparken

Bilder från våran date med Christina, Johan, Nova och Linus.

Johan övar inför giftermålet 


Elina, Emilia och Linus i kompisgungan


Söta Nova


Alltid lika trevliga Christina ;)


Mina älskade tjejer
Jag älskar mina barn

Ja alltså jag älskar mina barn, men än någonting annat och de kommer alltid i första hand för mig. Men ibland är de så jäkla jobbiga! Skriker, gnäller, bråkar och gråter... och det känns som om mitt huvud ska sprängas eller åtminstonde gå i 1000 bitar.

Så jag behöver semester! Det skulle vara guld att få komma bort under en helg tillsammans med Robin. Allra helst skulle jag vilja åka utomlands en vecka med bara honom. Lata underbara dagar i solen och ljumma romantiska kvällar vid stranden, bara han och jag. 

Mm drömma går ju, för sist jag kollade så kunde man inte lämna in 2 galna ungar på ett djurpensionat.
Jobba

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Måste säga att jag inte känner mig så speciellt sugen faktiskt. Jag har nämligen jobbar natt och kom hem vid halv 9 imorse, sen har jag sovit i ett par timmar och ja nu ska jag snart iväg till jobb nr 2 :P Har ingen aning om när jag slutar heller, hoppas på att det inte blir allt för sent bara.

Men jag trivs så himla bra på nattjobbet! Det känns som om jag har jobbat där jättelänge fast att jag precis har börjat :) Och att slippa plugga hela tiden är också otroligt skönt, det är som att en stor sten har lyfts från mitt bröst!

Nä nu måste jag föna håret och klä på mig för att åka iväg till jobbet!

Åren har gått

Idag känner jag verkligen hur gammal jag är! Jag var nämligen ute i uppsala igår och svängde mina lurviga. Och jag som dricker alkohol så sällan får ju verkligen betala för det dagen efter. Det verkar inte spela någon roll om jag dricker lite, jag mår superdåligt dagen efter iallafall.

Jag skyller på åldern!

Så nu har jag spenderat nästan hela dagen i sängen, förutom en sväng till centrum för att handla och så har jag gått på en husvisning. Och det känns som om jag kommer ligga här tills jag måste gå upp och laga mat.

Men det var skoj att få dansa iallafall :)

RSS 2.0