Underbara sol!

Åh vilken underbar dag det har varit! Solen sken och fåglarna kvittrade som aldrig förr, jag som trodde att det skulle regna och vara mulet hela påsklovet. Nu har ju tyvärr solen gått och gömt sig igen, men kvar är det underbara humöret jag fick av den :D
 
Jag och Pepsi hann med en långpromenad trots att jag var tvungen att sova efter mitt första jobbpass inatt på 5 veckor! 
 
Jag kan verkligen rekommendera Abbas Tonfisk i italiensk vinägrett, så himla god! Idag åt jag det till lunch tillsammans med blandade salladssorter och kokta ärtor - mums!
 
Hoppas att ni alla har haft en lika underbar dag i solen som jag. Det gäller att ta vara på solen för som det ser ut nu så kommer de närmsta dagarna vara grå och en hel del regn. 
 
 

Kämpa för att nå målet

Nackdelen med att krympa är att jag har fasiken inga kläder att ta på mig! Allting är liksom för stort och hänger. Jag har inte heller någon lust att köpa en massa nya kläder då jag fortfarande inte har kommit mål där jag vill vara. Jag har iallafall köpt en ny fin tröja som sitter bra, men det är också allt :P
 
Jag har satt som mål att jag ska köpa en helt ny garderob när jag är färdig. Helst av allt skulle jag vilja anlita en stylist som hjälper mig att sätta ihop en garderob, men vi får se hur det blir med den saken.
 
Jag hade ju sagt att jag skulle bli stenhård med maten direkt när jag kom hem från resan, men vi åt gott hela helgen när vi kom hem :P Men på måndagen satte jag igång igen och den här gången fick jag med mig Robin. 
Nu har Robin skaffat gymkort också, ni anar inte vilken träningsvärk han fick när han var iväg första gången! 
 
Nu ska jag sätta mig ner och planera veckans matintag, det är så mycket lättare när det är planerat och förutbestämt! 
 
Ungarna är hemma idag då det är påsklov hela veckan. Så jag vet inte riktigt hur det blir med min promenad idag, jag måste verkligen ut då jag inte var ute på hela helgen men det ser ut som om det ska börja regna när som helst plus att ungarna blir då ensamma hemma så det blir max en halvtimmes pw. Det är såklart bättre än ingenting så jag får väl masa mig ut snart!
 
Men först måste jag berätta om vad ungarna gjorde igår. Elina och Emilia hade Viktoria sovandes över här och de gick som vanligt upp supertidigt på morgonen medan jag och Robin kunde ligga kvar och sova. När jag sen kom upp så hade ungarna fixat gröt själva, städat undan allting, tömt diskmaskinen och ställt in den smutsiga disken och dessutom gått ut med soporna! 
 
Jag blev så himla glad och överraskad! Jag har verkligen världens finaste ungar! Som tack för det så ställde jag mig och stekte pannkakor till lunch. Att ungarna sen spårade ut kort därefter och började bråka och skrika är en annan historia :P
 
 
Sen gick vi på cirkus också, Emilias första cirkus som uppskattades enormt mycket.
 
Nu kom Emilia och krävde att jag skulle ta kort på hennes påskkort som hon precis ritat, och kommer det en bestämd liten 5åring så är det bara att lyda :P Dom fina påskhararna fick vingar
 

Hemma igen!

Ja nu är det snart en vecka sen vi landade på arlanda efter en fantastisk resa. Det var hur underbart som helst att träffa ungarna, dom hade förberett en välkomstfest och Elina hade bland annat tränat in en jättefin sång som hon sjöng för oss.
Emilia la sina små händer på mina kinder, tittade mig i ögonen och sa "mamma mitt hjärta slutade slå när du var på semester, men nu har det börjat dunka igen för du är hemma" Herregud mitt hjärta gjorde så ont när hon sa så.

Här kommer en länk på Elinas fina sång.
 
http://vid83.photobucket.com/albums/j303/lindaodiva/20150320_173258.mp4
 
Ungarna hade iallafall haft det hur bra som helst medan vi var borta. Vi pratade genom facebookchatten så vi hade ju koll på vad som hände här hemma. När jag ringde dom och frågade om de saknade mig fick jag till svar att de bara saknade oss lite :P
 
Dagarna som har gått har sprungit på som vanligt och vi kom snabbt in i vardagen igen, nu känns det knappt som om vi har varit borta. 
 
Nu ser vi fram emot nästa resa som blir den 20 augusti. Det var precis 5 månader kvar till den resan när vi landade i fredags. Barnen ser fram emot det helt galet mycket och har gjort det sen vi bokade resan för ett par månader sen. Den här gången reser vi med Fritidsresor till Turkiet, side närmare bestämt till ett jättefin all inclusive hotell precis vid stranden, vattenpark med kanor och bamseklubben för ungarna. Det blir jag och mamma som åker dit tillsammans med Elina, Emilia och Viktoria. All inclusive är ju egentligen ett ganska tråkigt koncept, men så himla smidigt när man åker med barn! Speciellt med tanke på att vi ska ha med oss 3 ungar :) Men innan den resan så hoppas jag på en riktigt fin och varm sommar.
 
Jag ska se till att skriva mer om vår resa här i bloggen någon dag. Vill verkligen skriva ner det så att man kan kolla tillbaka på det och drömma. Det känns redan nu ganska så avlägset, men jag ska verkligen försöka att skriva ner det den här gången. 
 
Nu funderar jag på om jag ska lägga mig i sängen och vila min onda kropp, har en sån jäkla träningsvärk!
 
Avslutar med några bilder på hotellet som vi ska åka till i Augusti. Blue Village, Seven seas i Side. 
 
En del av poolområdet
 
 
Gången som leder ner till havet från hotellet.
 
 
Ungarna kommer ju älska den här vattenparken!
 
 

Underbart

Vi har det så himla bra här borta i Florida! Just nu ligger vi fortfarande i sängen och bara njuter av utsikten.
 
Ena änden på vårt rum består av fönster så vi har världens utsikt ut över Miami Beach, tänk om man alltid fick vakna upp såhär?
 
Nu ska vi alldeles strax smörja in oss och gå ut för en dag med sol och bad. Jag njuter till max, det här har verkligen varit en underbar resa. 
 
Här är utsikten vi får njuta av ♡
 
 

RSS 2.0