Imorgon åker vi!

Idag blev det äntligen av att jag gick till gymmet för första gången sen i våras. Alltså på riktigt - hur jobbigt kan det vara? När jag var där så kände jag bara "fuck this, jag är hellre slapp och mjuk än att behöva utstå det här"
Det var verkligen hur jobbigt som helst! Och så gjorde det sjukt ont i muskeln som jag gjorde illa i våras. Men nu efteråt känns det bra. Jag vet ju att det blir lättare, och det ganska snart... 
 
Nu åker vi ju iväg till Makedonien imorgon - JIPPI! Så det blir ingen träning fören nästa vecka - ännu mer jippi :P Jag ser fram emot våran resa så sjukt mycket! Herregud vad jag ska sova, njuta och äta god mat! Att få vila upp mig riktigt ordentligt utan barn och bara kunna göra precis vad jag vill när jag vill - lyx!
Tyvärr har jag inte tagit mig tiden och kollat upp vad jag vill göra på plats. Förhoppningsvis så kommer det vara relativt varmt så att man kan vara ute och upptäcka :) 
 
Jag ska ta med bikinin också och hoppas på att man kanske kan besöka nått spa :P 
 
Idag ska jag se till att allting är klart inför imorgon så att jag inte behöver stressa imorgon. Istället kan jag gå en riktig långpromenad och bara ta det lugnt innan vi åker senare på kvällen. Så egentligen har jag massor att göra... varför fungerar jag som så att jag hela tiden skjuter upp saker som jag måste göra?
 
Äh lika bra att sätta igång kanske, jag ska fixa med packningen, skicka tillbaka paket, se till att hemmet är städat, bädda rent, köpa biljetter till aronsborg, åka iväg med sopor och hämta upp barnen... 
 

Nu kör vi igen!

Igår kl 09:05 gick mitt tåg mot landskrona för att träffa min kirurg för hans utlåtande om min mage. Jag måste erkänna att jag var riktigt nervös! Inte för resan precis, utan för vad han skulle säga och tycka om resultatet. Men jag hade inte behövt oroa mig. 
 
Väl där så klämde han på magen och sa direkt att det här fixar han :D Det är förmodligen gammalt inkapslad vätska och ärrvävnad sen förra operationen. Då blev jag ju väldigt svullen och det är förmodligen därför det här hårda bulliga området har bildats. Så han kommer öppna upp området mitt på magen och skära bort vävnaden och det inkaplsade för att sen sy ihop det igen. Tyvärr kommer jag få ärret högre upp än vad jag har nu, känns lite tråkigt då jag har varit så himla nöjd över hur lågt mitt snitt sitter. Men alltså jag tar hellre ett högre ärr än vad jag har nu. Han ska också åtgärda slutet av mitt ärr på vänstra höften, jag är lite ojämn där så han tar det samtidigt :)
 
Det känns iallafall skitkul att det blir av! Mindre tråkigt att behöva åka dit, bli sövd, ha ont, bli sjukskriven och ha en massa återbesök igen :S Får lite ångest över att behöva ha den där jäkla gördeln på mig igen, jag fick så sjukt ont i ryggen av den sist. Men men det är ju en mycket mindre operation än förra gången så det ska nog gå bra. Idag är det precis 8 veckor kvar till min operation - helst av allt skulle jag vilja göra den nu men det fanns ingen tid förens då. 
 
Det tråkiga är att det inte känns så meningsfullt att börja med min pt-träning nu. Jag hade verkligen sett fram emot det! Men jag får ju inte träna på ett par månader efter operationen så det känns det smartast att börja med det efteråt så att man inte börjar med något och sen kan man inte fortsätta på länge. Men den vanliga träningen ska jag iallafall börja med! Första passen är på fredag, först shape och sen flx - känner mig så jäkla taggad!
 
Vi hade ju halloweenfest här hemma i lördags, så sjukt jäkla roligt att ni som kom kom! 
 
Dagen innan färgade jag och klippte håret och här ser ni resultatet. Jag blev så himla nöjd! Provade även linserna och klänningen som jag skulle ha. Tyvärr syntes inte linserna så mycket på kvällen, det behövdes rejält med ljus som på bilden nedanför för att dom skulle synas. 
 
Jag och baby - i dubbel bemärkelse :D
 
Jag hade som mission att ta bild tillsammans med alla på festen, och inte se likadan ut på alla bilder som Robin alltid säger att jag gör :P Ja resultatet blev väl sådär måste jag säga. Här är det jag tillsammans med Valle, Carro, Adde och Bulte
 
Jag tillsammans med Ante, Joakim, Robert, Jocke och Jessica
 
Jag tillsammans med Jonathan, Nakita, Robert, Putte och Dennis
 
Dom tre musketörerna :D
 
Jag märkte nu att alla tyvärr inte fastnade på kort, men en hel del iallafall :D Men efter det här räcker det med alkohol på bra länge känner jag. Eller ja jag ska ju åka till Makedonien om en vecka och så är det ju Aronsborg efter det, men då räcker det allt med nån cider. 
 

Så himla glad!

Just nu så är jag så himla glad! Först så fick vi startbeskedet för bygget av vårat poolhus igår, sån jäkla tur att det gick igenom! Det är verkligen värt att fira efter allt skit! Nu ska den isoleras och sätta upp innerväggar, golv och tak. Elen är iallafall indragen så sakta, sakta blir den mer o mer klar. 
 
Sen till våren ska den skrapas och målas om - då kommer det bli en så stor skillnad på utseendet! Det kommer bli så skönt när den är klar! Efter det här så tänker jag fasiken inte påbörja några fler stora projekt. Skulle vara skönt att slippa massa krav, stress och måsten ett tag.
 
Sen så det bästa utav allt!
Jag mailade min kirurg igår angående min mage, jag är nämligen inte helt nöjd med området nedanför naveln. Det området står liksom ut och är hårt. Det ser lite ut som en gravidmage dom första veckan när man är svullen nedanför naveln. Jag har tagit upp det tidigare i våras med min kirurg men fick inte det beskedet jag önskade då. Men så igår mailade jag honom igen och skickade med bilder. Jag skrev om hur missnöjd jag var och så fick jag det det här svaret tillbaka:
 
Hej Linda,
 Jag gjorde en bedömning att detta var rester efter operationen som skulle bli bra av sig självt och när det inte blir det så får det åtgärdas. Jag vill se dig igen så att jag kan avgöra vad som behövs göras och kunna sätta en rimlig operationstid på det.
 
Ring så får du hjälp att hitta en tid.
 
Alltså jag blev så himla glad över hans svar! Att det kanske kan bli åtgärdat trots allt! Jag menar när man betalar 115.000kr för någonting så vill man ju faktiskt bli nöjd! Det är inte så trevligt med en stor hård valk tvärs över magen! Så nästa tisdag ska jag åker ner till Landskrona, vilket innebär att jag åker hemifrån kl 09 på morgonen och kommer hem kl 01 på natten - men det är de värt!
 
Det är alltså området som jag har ringat in här på bilden. Inte världens bästa bild, men ni ser ju.
 
Nu ska jag sätta igång med städningen här hemma, ikväll kommer nämligen alla hit och ska fira Elina och Viktoria som har fyllt år. Så jag ska fixa med mat och grejer :S Men egentligen ska jag inte städa, mer plocka undan då vår städerska kommer imorgon. Gästerna får helt enkelt stå ut med lite skit i hörnen :D
 
 

RSS 2.0