Vill någon ge mig ett jobb?

Livet är på topp just nu,
  • jag har turen att ha 2 underbara ungar som driver mig till vansinne varje dag
  • Vi letar hus för fullt (vi förlorade tyvärr budgivningen på huset vi var intresserade av)
  • Jag har ett toppenjobb som jag stortrivs på.
  • Jag och Robin har aldrig haft det bättre tillsammans.
  • Jag har fått tillbaka större delen av min hälsa.
  • Det börjar bli sommar och varmt.
Men trots allt det här, och lite till som jag inte kan skriva ut i bloggen, så känner jag mig orolig och kan inte uppskatta allting jag har. 

Jag funderar allvarligt på om jag ska ta ett till jobb som är på dagtid. Jag älskar mitt jobb och tänker aldrig sluta, tro ingenting annat. Men det är inte så stimulerande. Jag träffar aldrig mina arbetskamrater förutom när vi löser av varandra och jag känner att jag har alldeles för mycket fritid. Jag gör ingenting på hela dagarna och det tär på mig. Jag vill utmanas, utvecklas och träffa nya människor. 

Men samtidigt vill jag inte binda upp mig och bli tvungen att gå till jobbet. Ja ni hör ju hur omöjligt det låter. Det optimala skulle vara om jag kunde få ett dagjobb två dagar i veckan. Då skulle jag få mer att göra och inte bli såhär uttråkad.

Ni kanske tycker att det är ett lyxproblem att ha för mycket fritid, men jag tycker att det är jobbigt. Jag orkar inte göra någonting här hemma heller, för det är också skittråkigt. Usch jag är verkligen så jäkla uttråkad!
Jag skulle absolut kunna ta nått välgörenhetsjobb och inte få betalt, det är inte det jag vill åt - utan att få träffa människor och få prestera. Det skulle ju kanske fungera med att börja med något fritidsintresse, men jag har liksom inget och kommer inte på något heller.
 
Så om det är någon som behöver en arbetsvillig tjej för några roliga arbetsuppgifter så hör av er ;)

Familjen igår på Texas Corner, himla bra mat hade dom.

Underbara väder

Nu ska jag och ungarna göra pastasallad med kyckling och åka iväg till Bålsta. Där ska vi möta upp Robin och kolla på utsidan på ett hus som vi är väldigt intresserade av. Sen ska vi gå omkring i det området och känna på hur det känns och efter det ska vi mysa ner oss i gräset och ha picnic.
Man bara måste älska värmen som är nu, lycka att kunna ta familjen ut och bara vara. 

Har ni föresten sett det här klippet?

http://www.youtube.com/watch?v=YAafNm-on50

Det här klippet gör mig lycklig och får mitt hjärta att le. Jag bara älskar hur den minsta tjejen tittar på sin pappa och hur de samspelar. Det är något speciellt när barn och män är tillsammans. Att jag dessutom älskar låten gör ju inte saken sämre, jag skulle till och med kunna tänka mig att ha den låten när/om jag och Robin gifter oss. 

Om ni gillade det klippet så kolla in det här med, så himla bra

http://www.youtube.com/watch?v=L64c5vT3NBw

Nej nu tjatar ungarna på mig att de ska få göra sin egna sallad, står här bredvid med sina matlådor i högsta hugg <3

Dags att flytta

Ni anar inte hur mycket tankar, ångest och funderingar jag har över vårt boende. 

Först tänkte vi att vi skulle bygga ut och totalrenovera det här huset som i bor i nu. Sen ångrade jag mig då det blir alldeles för dyrt och kommer ta för lång tid.

Sen planerade vi att bygga ett helt nytt hus. Började kolla in tomter och kontaktade husleverantörer för offert och allt sånt. Men sen såldes tomten som vi var intresserade av, och de andra har inget bra läge.

Och nu har jag börjat fundera på att flytta tillbaka till Bålsta. Jag saknar faktiskt närheten till allting, även om det är Bålsta så känner jag mig faktiskt hemma där. Var ska vi annars flytta liksom? 

Så vi har börjat åka runt i olika områden i Bålsta för att kolla vart vi kan tänka oss att bo. Vi ska faktiskt på en visning på söndag på ett hus som ligger i Ullevi. Huset verkar toppen, men vi har kollat in läget och huset ligger så till att vi kommer ha grannar runt hela huset och det är inte så lockande. Annars så gillar vi båda åsen och områden omkring där. Och man kan alltid gå på visningen :)

Vi var också intresserade av ett hus som precis såldes vid Annehill också, men det var alldeles för mycket renovering att göra. Nu vill vi gärna ha ett hus som är klart, eller nästan klart iallafall. 
Hagviken kikar vi också lite på, underbart läge vid sjön och det verkar vara många barnfamiljer som bor där. Enda saken är väl att det känns som om det ligger ganska avsides?

Men det är så svårt! Jag känner mig så osäker och jag vet inte riktigt vad jag vill. Tänk om vi flyttat tillbaka till Bålsta och så trivs vi inte där heller? Vi kan ju inte flytta runt med barnen hela tiden heller...

Vart ska vi ta vägen?

RSS 2.0