Sämre igen

För några veckor sen ringde min läkare och sa att hon hade fått svaren på blodproven som jag lämnade senast. Mina värden hade blivit ännu sämre sen sist nu igen :( Dessutom hade det tillkommit ännu fler symptom sen förra gången. Det är så sjukt att det går så fort, och att det bara blir sämre trots medicinering. 

Doktorn har dubblat min dos medicin igen, så får vi hoppas på att det vänder nu. Usch vad jag verkligen vill att det ska vända och gå åt rätt håll. 
 
Idag var det också en vecka sen var jag på sjukhuset och gjorde ultraljudet på halsen. Han som utförde ultraljudet sa egentligen inte så mycket, han skulle skicka resultatet till min läkare på vårdcentralen sa han. 
Men han sa iallafall att det eventuellt skulle behövas en operation, men jag är inte så sugen på det...

Samma dag ringde jag också till vårdcentralen och bytte till Bålsta doktorn. Så nu väntar jag på att allting ska börja rulla på där istället. Ska ringa dit om ett par veckor när jag har ätit den nya dosen ett tag och boka ett besök + lämna nya blodprov. Har även satt ungarna där, och vi har redan fått tid på bvc för båda barnen - det bådar gott det här.

Min dosett så att jag kommer ihåg att ta min medicin

Julafton i bilder

Förväntansfulla ungar på julafton morgon

Elina öppnar paket


Emilia öppnar också


De var jätteduktiga och turades om att öppna ett paket var

Lycka


Mammas lilla hjärta


Lycka


Spanar efter tomten


Välkommen


Tyvärr så tog jag inte så många kort, hade fullt upp med klappar, mat och annat. Och de bilder som finns är bara på barnen, och det är väl det som är huvudsaken antar jag :P
 

Dan före dan

Dan före dan bjuder på en massa stress och en massa måsten, precis som det ska vara.

Själv jobbade jag fram till klockan 15, sen åkte jag och handlade innan  jag styrde kosan hemåt. Jag tror inte att man någonsin kan bli klar med allting som man skulle vilja göra inför julen, jag kan väl inte vara ensam om att känna så?

Men istället för att ha dåligt samvete över allting jag inte har gjort så tänker jag tänka på allting som jag faktiskt har gjort. Allting annat kan man alltid göra nån annan gång, jag menar året har ju trots allt 365 dagar så nån dag kanske man tar tag i det ;)

Men ikväll har jag iallafall rullat köttbullar, gjort en cheesecake, kokat ihop en laxsoppa med saffran, gjort färdigt julskinkan och slagit in alla jäkla paket - jag vill föresten aldrig slå in ett paket igen!
Sen gör jag resten imorgon, för nu sitter vi och spelar bingolotto och njuter av lugnet.

God jul på er allihopa!

Stekte köttbullar, kokade laxsoppa och bakade cheesecake samtidigt - allt är möjligt med ett glas vin


Har lagt barnens julklappar under granen, hoppas på lyckliga ungar imorgonbitti

Höjdpunkten idag

Dagens höjdpunk var helt klart luciafirandet på förskolanEfter det följde jobb mellan klockan 8 - 16, och nu ska jag strax iväg och jobba igen till klockan 08 imorgon bitti.
Tapeter

Jag bestämde mig för att titta på tapeter nu på kvällen, och det skulle jag ju inte ha gjort ;) Nu sitter jag som klistrad framför datorn och drömmer mig bort. Det finns så många fina tapeter och man skulle kunna göra det så himla fint om man bara hade tiden och orken.

Jag ska tapetsera med en randig tapet i vardagsrumet och på så vis få in lite färg och inte bara ha svart/vitt.
Ränderna ska sitta på längden och jag har inte bestämt mig om jag ska tapetsera hela väggen, eller om jag bara ska sätta upp en bård för att bryta av lite.

Sen tittar jag också efter tapeter till Elinas rum, i vår ska jag nämligen riva alla inneväggar inne på hennes rum och sätta upp nya så att väggarna i hennes rum blir raka. Och då ska jag äntligen få göra iordning hennes rum med fina tapeter. Oh vad jag vill göra det nu!

Tänk er de här tapeterna i Elinas rum. Har lite funderingar på att sätta vit panel på undersidan av väggen, och nån sån här tapet på översta delen. Det skulle bli så fint!


Några tapeter till vardagsrummet som jag gillarDen här är alldeles för rosa för att passa in, men jag tyckte ändå att den var riktigt snygg!

Det finns så mycket fint, och jag vill göra allting nu! Men först måste vi bli klara med taket, vi håller på att måla taket vitt så att vi slipper det fula trä-taket vi har nu. Tessan har redan gjort barnens rum helt klara så nu är det bara resten kvar... 

Sjuk nu igen!

Jag hann bara vara frisk i 2 dagar innan jag blev sjuk igen :/ jag var ju sjuk i början på veckan, och igår så blev jag det igen. Jag jobbade ett 24 timmars pass hos J när jag började känna mig hängig, snart låg jag på soffan och frös så att jag skakade trots tjocka kläder och filt.

Så min underbara mamma fick komma kl 21 och skjutsa hem mig, skulle egentligen ha tagit bussen då passaten inte har några dubbdäck. Vad skulle jag göra utan min mamma? Iallafall när jag kom hem så tog jag tempen som visade på 39.5 i feber. Inte så konstigt att jag kände mig så dålig!

Natten har vart hemsk med sjuka feberdrömmar och konstant frysande trots att jag bokstavligen badade i mitt eget svett, himla trevligt eller hur?

Nu visar tempen på 38.5 i feber så att jag mår mycket bättre, jag känner mig fortfarande mer död än levande men fortfarande mycket bättre än igår.

Visst syns det hur pigg jag är?

Man ska hålla sig inne

Ungarna har tjatat hela dagen om att få gå ut i snön, jag har kollat ut genom fönstret och sett snöstormen och totalvägrat. Tillslut gav jag med mig och byltade på både ungarna alla kläder och begav oss ut på tomten. Emilia hann ungefär 4 meter innan hon började gallskrika av all snö som blåse i hennes ansikte, men gå in det ville hon inte iallafall trots att hon gallskrek. Elina tyckte iallafall att det var roligt och lekte i snön.

Efter en liten stund gav jag upp och tog in Emilia och då kom även Elina in strax därefter.
Det kändes inte som om det var värt att klä på ungarna alla kläderna för att vara ute i 5 minuter, men ungarnas tjat slutade iallafall.

Men jag förstår ju att ungarna har tråkigt efter att ha vart hemma från dagis så pass länge så vi byggde en koja tillsammans så höll de sig sysselsatta en bra stund där inne :P

Det är sjukt hur mycket snö det har kommit! All trafik står verkligen stilla och allting är insnöat! Jag får verkligen hoppas på att jag kommer till jobbet idag! Jag ska jobba ett dygn i sträck med start kl 21 ikväll, så det är viktigt att jag kommer iväg!

Emilia uppskattar verkligen all snö


Årets första snöängel


Mycket mysigare att vara inneDåligt samvete

De senaste dagarna har både jag och barnen legat sjuka så jag har inte hunnit med att varken julpynta eller baka. Mina stackars barn har inte ens fått åka pulka ännu :( Jag har haft så dåligt samvete över det, jag menar, klart att ungarna ska få ha det julmysigt.

Så idag när jag kände mig bättre så tog jag fram pyntet till vardagsrummet och köket iallafall. Så nu har vi julkänsla här hemma, som förstärktes av att vi åt pepparkakor och saffranslängd nu på kvällen tillsammans i soffan. Pulkaåkandet ska vi ta såfort vi alla är helt friska, det känns inte så bra att vara ute i kylan med sjuka barn.

Nu är det jul här i vårt hus <3

Fönstret vid middagsbordet

Lilla köksfönstret


Julemus <3


I hallen

Faith

Dom sötaste små tomtarna, den här vet jag inte riktigt vart jag ska ha?


Julmysiga små barn


Favoriten


Fönster i vardagsrummet


V-rumInser att jag verkligen saknar min matta vi hade framför soffan nu när jag tittar på bilderna. Det ser verkligen så tomt ut utan, så nu måste jag ut på lite shopping känner jag ;)

RSS 2.0