AAAHHHH

Jag blir galen på huset i Skokloster, det är helt sjukt hur jäkla mycket det krånglar!
Så fort jag och mamma har bestämt oss för att göra en sak så går det inte som vi vill. 

Som tex igår efter middagen så tänkte vi åka tillbaka till huset och göra grunmdarbetet i Emilias rum så att vi skulle kunna måla det idag. Det skulle vara en lätt sak att göra då Robin och Ante hade rivit ner tapeterna så de skulle bara vara att tapetsera upp easycover tapeten, lätt gjort....

Tror in att det funkade eller, nej!!

Problemet var att de hade bara rivit av den ena delen av tapeten, så underlaget av den andra tapeten satt ju fortfarande kvar. Och när man limmade på den så blev den ju givetvis alldeles bubblig. Så det funkade ju inte.
Så då blev vi tvugna att ta en gammal handduk med vatten och blöta ner tapetjäklarna och sen stå med en jäkla spackelskrapa och skrapa bort tapeterna från väggarna.
Jag höll på att bli galen, de satt ju som berget! Den översta delen av tapeten som de redan hade rivit bort är ju lätt att dra loss, det svåra är ju att få bort den delen som är limmad mot väggen.
Men efter 4 (!!!) timmars skrapande så är de nu borta och jag spacklade och gjorde fint så nu är det bara att måla.

Det roliga är att det ser likadant ut i Elinas rum så vi kommer ju få skrapa där också :/

Sen är ju huset utbyggt i sektioner vilket resulterat i en inte så rak och jämn vägg....
I köket/vardagsrummet har jag spacklar, slipar OCH haft upp en easycover tapet, men tror ni inte att det är ojämt iallafall?! Men nu skiter jag i det, för det ända sättet att få bort det är om vi lägger en ny vägg ovanpå den gamla och det blir för dyrt. 
Så idag ska vi grundmåla vardagsrummet/köket och förhoppningsvis hinna med att lägga första strykningen av riktigt färg också.

Sen ska vi hinna med att grundmåla Emilias rum, och kanske hinner vi med första strykningen där också?

Får vi tid över kan vi ju alltid riva tapeter i Elinas rum och spackla där...

Men nu ska jag mysa med mina ungar en timme innan jag måste åka och köpa färg och sen vidare ut mot Skokloster. Jag har så jäkla dåligt samvete mot Emilia att jag bara träffar henne en kort stund per dag de här dagarna jag är ute i Skokloster :( Elina förstår ju varför jag är borta men det gör ju inte Emilia, min lilla bebis.

Men hon får ju ett fint rum iallafall.

Jag hamrar och spikar jag bygger.... ett hus!

Idag har jag och mamma vart i Skokloster huset och fixat en massor. Vi har rivit tapeter och spacklat hela jäkla vardagsrummet/köket. Och usch vilket jäkla skitgöra det var! Och vilken jäkla tid, jag trodde att det skulle vara gjort på ett par timmar men det tog ju hela jäkla dagen!

De första 10 minuterna tyckte jag att det var riktigt roligt, men den glädjen byttes snart ut :P
Det var skitjobbigt för både armar, händer, ryggen och för nacken att spackla, men nu jäklar är det äntligen gjort!

Jag och mamma är så jäkla grymma! Totally awesome!

Vi passade även på att slänga ut garderobsväggen inne i mitt och Robins sovrum så nu är det äntligen gjort. 
Tyvärr hade de inte lagt något golv under garderoben så vi måste förmodligen lägga nytt golv där också. 
Men det ska bannemig Robin få göra, han måste ju också vara till nån nytta :P

Så idag har jag alltså:
Vart i skolan
Åkt till Enköping och köpt tapeter
Vart i skokloster och renoverat

Busy busy hela dagen med andra ord så nu ska jag mysa en stund med Elina och Robin sen ska jag krypa ner i sängen så jag hinner sova ett par timmar innan jag ska upp och renovera vidare, imorgon ska vi förhoppningsvis börja tapetsera!

River, spacklar och monterar ner
Den här superfula garderobsväggen rev vi bort


Såhär ser det ut nu
Ja jag är grym

De nya barnrummen

Jag sitter och funderar på hur jag ska inreda dom 2 barnrummen i de nya huset. 
På ett sätt borde jag göra dom ljusa och neutrala med tanke på att vi faktiskt ska renovera huset för att sälja det.
Men på ett annat sätt känns det så jäkla tråkigt och opersonligt att tapetsera rummet i nån ljus färg och sedan inte göra nått mer.

Jag skulle själv vilja göra nått liknande som jag har gjort i det här barnrummet. Att få använda fantasin och skapa ett rum för barn att leka i. Ett rum som inspirerar och väcker fantasi och leklusten hos mina barn.

Men vem säger att de eventuella köparna har små barn? De kanske har hormonstinna tonåringar som inte alls vill ha ett löjligt barnrum?

Åhh det är så svårt och jag kan verkligen inte bestäma mig. Men jag måste göra det snart iallafall, för snart är det dags att sätta igång.

What to do, what to do?

Jag vill ju göra nått liknande som vi redan har



Att det ska vara så svårt?

Jag har försökt hoppa in i duschen i över en timme nu och allt jag har åstadkommit är att jag är naken på underkroppen, och det är enbart för att jag slängde in byxorna i tvättmaskinen.
Jag är verkligen helt jäkla slut och har ont i ögonen för att jag är så trött men jag orkar ändå inte hoppa in i duschen så att jag kan gå oh lägga mig sen.

Imorgon är det föresten äntligen dags för mig att gå tillbaka till skolan! Kan ni ens ana hur mycket jag kommer ligga efter nu när jag har missat en och en halv vecka i skolan? Jag vet att jag har prov på onsdag men jag har inte kunnat plugga alls, så det kommer bli stenhård pluggning nu imorgon och på tisdag.

Imorgon är det föresten alla hjärtans dag också och Robin vill att vi ska gå på restaurang. Supersöt av honom men egentligen är det inte alls läge för det med tanke på att jag verkligen måste plugga. Men lite romantik kanske man kan hinna med iallafall? Någonting jag skulle uppskatta mer än nått annat är att det skulle vara helt städat här hemma när jag kom hem efter skolan, de skulle vara kärlek på hög nivå :P

Nu hörde jag att tvättmaskinen är klar så jag måste väl palla upp min nakna stjärt från soffan och hänga upp den och sen skutta in i duschen.
Elina är föresten naken på överkroppen och jag på nederkroppen... snygga paret på Stallbacken <3

En vecka

Nu har jag vart sjuk i en hel vecka, det är verkligen inte okei någonstans! Hur är det ens möjligt att vara såhär pass sjuk såhär länge? Jag måste ju seriöst ha aids eller nått liknande.

Nu har jag dessutom fått skitont i tandköttet på min högra sida, jag har förmodligen fått en infektion eller liknande då det gör sjukt ont och det är alldeles rött och irriterat. Har det inte gått över tills imorgon får jag nog söka en tid för de, vägrar gå runt och ha såhär ont. Jag som precis har vart hos tandläkaren och allt :(

Elina och Emilia har feber dom också så de går runt och är 2 gnälliga febertoppar hela dagarna, jag som tyckte att det var jobbigt att ha ett sjukt barn förut. Nu har jag 2 sjuka barn, är sjuk själv plus en sjuk Robin - KATASTROF!

Jag har en sjukt jobbig hosta också och eftersom det gör ont i halsen varje gång jag hostar så försöker jag hela tiden undvika att hosta vilket resulterar i att jag ser ut som Jabba The Hut enligt Robin.

Så där har ni mig: sjuk, ont i tandköttet och ser ut som Jabba The hut - I´m lovely <3




Ånger

Usch vad jag ångrar att jag städade här hemma. Jag skulle ha vilat idag också för nu mår jag superdåligt igen.
Jag börjar fasiken bli deprimerad av att vara sjuk såhär länge. Jag har inte tid, jag hamnar efter i skolan!
Snälla gör mig frisk!

För och nackdelar med att vara sjuk

Är det inte meningen att jag ska vara frisk nu?

Robin och Ante har åkt till Skokloster för att riva lite och jag fick stanna hemma och ta hand om barnen. 
Eftersom jag mår mycket bättre idag så trodde jag att det skulle fungera problemfritt men nu har jag precis städat här hemma (med tanke på att jag har legat nerbäddad i sängen sen i torsdag så såg det fruktansvärt ut här hemma) och nu känner jag mig helt slutkörd. Så nu får vi hoppas på att ungarna är snälla ;)

Det är helt sjukt att mitt hjärta bankar som en galning, jag blir helt kallsvettig och får känslan av att jag ska svimma av att städa lite grann, jag har inte ens dammsugit! Min hosta håller på att göra mig vansinnig, det gör så jäkla ont!

Dessutom missar jag när mina hunkar river ute i Skokloster :/ Det är konstigt att det kan vara så sexigt med killar som arbetar med kroppen? Att vara händig och stark är faktiskt sjukt hett. 

Jag har föresten fortfarande ingen som helst smak eller luktsinne. Som igår när jag skulle natta Emilia så bara skrek och skrek hon och jag förstod verkligen inte varför. Jag blev bara mer och mer arg och tillslut kom Robin och tog över. Han kände direkt att hon hade bajsat så det var ju därför hon skrek :( Mitt stackars lilla bebisbarn skrek för att hon hade bajs i hela rumpan och jag min korkboll förstod ingenting :/

Och idag när jag drack min shake kände jag absolut ingen smak, vilket är sjukt jäkla skönt för att man slipper den där äckliga eftersmaken ;)
Ett annar plus är att jag inte heller klagar på att Robin luktar illa, vilket han är jäkligt nöjd över. Annars brukar jag vägra att pussa honom då han brukar lukta sur gammal snus :P
Det är ju inga problem heller att låta bli o äta eftersom jag ändå inte känner nån smak, jag hoppas på att de håller i sig i 6 månader så blir det inga problem att gå ner i vikt :D

Nej nu måste jag dammsuga och försöka att skura golven...

Fortfarande sjuk

Är nu inne på dag 3 som sjuk, det är helt sjukt! Jag mår visserligen mycket bättre idag jämfört med de andra dagarna då jag inte ens kom upp ur sängen. 
Fast idag var jag ju faktiskt tvungen att gå upp då vi var tvungna att åka till Barkarby och fixa papprena på de där jäkla sängarna vi har köpt, annars hade de annulerat våran beställning.

Är det inte typiskt mig att missa resan till romme? Det var någonting som jag verkligen såg fram emot så det är klart att jag ska bli sjuk. Robin den lilla fisen gjorde det ju inte bättre när han sa "jag förstår inte hur du kan bli sjuk nu när du vet hur mycket vi har sett fram emot det här"
galet mycket skuldkänslor fick jag, vilket tydligen var hans plan också ;)

Jag har tagit en paus från mitt pulvrande nu medan jag är sjuk, på Robins befallning, så att jag ska bli frisk snabbare. Men nu när jag äntligen får äta lite så känner jag absolut ingen smak eller lukt. Det är helt jäkla sjukt!
Jag har vart med om att man har svårt att känna lukter när man är förskyld men jag har aldrig tappat all förmåga.
Hur kan det bli så egentligen? Så om jag dricker någonting så har jag ingen aning om det skulle vara mjölk, saft, vatten eller nått annat. KUL liksom. 
Men jag har bestämt mig för att börja med pulver igen imorgon, jag känner ju mig bättre och om jag ändå inte känner någon smak så kan jag lika gärna pulvra.

Ikväll ska jag försöka tvinga Robin till att se en film med mig utan att han får somna, mohahaha jag är så ond! Han har föresten var jäkligt kärleksfull idag och velat ha pussar vilket gör mig jäkligt misstänksam!
Jag tror att han vill åt mina baciller så att han får ligga i sängen och tycka synd om sig själv!
Men tji fick han, I´M NOT GOING TO SHARE!
Fast jag har ju vart givmild och delat med mig till Elina som har förvandlats till en snorande febertopp

Tråkigt värre

Jag sitter och pluggar till provet imorgon och detta kan mycket möjligt vara det tråkigaste ämnet någonsin.

Jag brukar aldrig ha svårt för att plugga och att sakerna ska fastna men jag får verkligen inte in det här i huvudet.
Kanske för att jag hela tiden hör ordet trååååkigt när jag läser igenom materialet.

Aja att behöva göra omprov en gång kanske inte är så farligt?

RSS 2.0