Frisören

Min frisör har gjort det igen! Jag bara älskar min färg och att hon lärde mig hur man lockar håret med en plattång :) Nu känns håret fräscht och nytt igen, redo för att åka till Dublin.

Bilden är tagen av min frisör


Bild tagen av mig alldeles nyss i betydligt sämre ljus :P
 
Jag älskar det!
 
 

Trött på mitt hår!

Usch vad jag är trött på mitt hår just nu!
Jag är sämst på att göra frisyrer så istället har jag håret likadant varenda dag - astrist!

Men idag provade jag på att göra denna frisyr, håret stramt på ena sidan och utsläppt på den andra.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det?

 
Häromdagen provade jag också på en slags lugg, och det gillade jag inte alls.
 
Jag önskar att jag kunde få gå en kurs på hur man kan styla sitt hår. Det skulle vara välbehövligt!
 

Whoho

Hittade årets första julmust när jag handlade idag :D Så ikväll när ungarna sover ska jag överraska Robin med ett glas iskall julmust till filmen. 
 
 

28år plus 6år

Nu har jag blivit 28år och har således bara 2år kvar tills jag är 30!

Egentligen är jag ganska okej med den tanken, men ibland får jag lite ångestnojja och känner att jag inte hinner med! Inte för att jag egentligen vet vad jag vill hinna med? Mitt liv är på många sätt rikt och innehållsrikt men det är ändå skrämmande att fylla 30. Tänk att vara i 30års åldern istället för 20års åldern :S 

Min födelsedag var iallafall fin. Morgonen började med att min älskade Elina väckte mig genom att komma in i sovrummet sjungandes "ja må han leva" och så hade hon gjort frukost på sängen åt mig <3 En smörgås med leverpastej, smörgåsgurka och ett glas oboy. Allt det här gjorde hon helt på eget initiativ då resten av familjen låg och sov.

Jag kan säga som så att mitt hjärta smälte, en bättre överraskning hade jag aldrig kunnat få.

 
Sen så åkte hela familjen iväg på mickelmäss och strosade runt lite där. Mot kvällen var det sen meningen att jag och Robin skulle åka iväg och äta på en fin restaurang inne i stockholm. Men jag orkade verkligen inte med det så vi gick på en tidig bio istället och sen så köpte vi hem räkor, lax och annat smått och gott och åt tillsammans i soffan. 

Sen har min stora tjej fyllt hela 6år!
 
Det har vi firat med en massa kalas för släkt och självklart ett kalas för hennes vänner. Hon hade bestämt att det skulle vara ett prinsess/prins tema. Det är tur att det bara är kalas en gång om året, för herregud vad intensivt det är med en massa kalasande ungar ;)

Kalasets minsta prinsessa - Emilia 
 
Alla prinsar och prinsessor
 
Men nu är det gjort för det här året, nästa gång är det Emilias tur att få ha kalas för första gången. 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0