Firande

I fredags var vi allihopa hemma hos Marie och firade Kicki som hade fyllt 40år och mig som hade fyllt 30.
Jag är så himla avundsjuk på deras hus! Dom har ju själva byggt upp huset från grunden, och det är så himla fint! Jag tror att det är 180kvm på nederplan och så är det förberett för att göra en övervåning om man vill. Det skulle verkligen passa oss perfekt :P Drömma kan man ju alltid göra ;)

Jag fick iallafall en resa för mig och Robin till London i 30års present av allihopa. Så den 25 maj nästa år bär det iväg. Jag ser framför mig en massa shopping, mysiga promenader i vårsolen och en hel del pubbesök :D Robin har ju aldrig varit i London förut så det ska bli så roligt! Nu har vi ju lång tid på oss att planera vad vi ska göra, men jag tänker iallafall bo centralt den här gången!
 
 
 
Sen i lördags så firade vi Robin som fyllde år på söndagen. Vi åt middag på Texas innan vi åkte hem till Ante och sen vidare till Garbos. Det var så himla mycket folk ute den här gången då det var löningshelg, men det var kul iallafall. 
 
Skålade för Robin, alla lyckades fastna på bild utan Bulte.
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen då jag ska iväg till Kista för lite käk, shopping och bio. Vi måste bara vänta på att Robin kommer hem från jobbet så att han kan ta barnen. 
 
Sen har ju barnen höstlov den här veckan, och jag har tagit komp på lördag - så himla lyxigt!
 

Dagis

Jag sökte för en tid sen jobb som vikarie på dagis då jag tycker att jag har alldeles för mycket tid hemma utan att göra någonting vettigt. Så då passar det ju mig perfekt att hoppa in som vikarie några timmar då och då.
 
Dom ringer mig när det behövs och idag fick jag hoppa in på Viby förskola. Så himla roligt att få komma hemifrån och jobba tillsammans med människor. Jag älskar mitt jobb som personlig assistent, men det är också kul att få jobba tillsammans med människor då mitt vanliga jobb är väldigt ensamt. 
 
Hur som helst så älskade de mig uppe på Viby. Dom sa att jag är otroligt bra med barnen och att jag borde utbilda mig till förskollärare då jag var så bra :) Sånt värmer verkligen mitt hjärta! Jag har alltid gillat barn, och barn brukar dras till mig. Så det här känns kanon :) Viby är också den förskola som jag gillar mest hittills!
 
Jag ska tillbaka till Viby imorgon också, sen får vi se om det blir någonting mer den här veckan. Sen vet jag inte om jag ska tacka ja till något mer jobb nästa vecka. Det är ju sista veckan innan min operation så jag funderar på att inte jobba då för att minska risken för att bli sjuk. Sen så kommer jag ju vara sjukskriven i 4-5 veckor så det blir väl inte mer jobb fören nästa år tyvärr. Känns himla tråkigt då jag bara har hållt på med det här i ett par veckor. 
 
Nu ska jag och Emilia snart åka hem till mamma, Elina är redan där då mamma hämtade henne i skolan idag. Fredrik och Viktoria kommer också dit och så ska vi alla äta lasagne tillsammans - så himla gott!
 
Vår underbara Diva, som egentligen inte har någonting med texten att göra :)
 

Underbar helg

Som vanligt så flyger helgen förbi när man är ledig! Det känns som om man vill göra så mycket när man är ledig och det finns aldrig tid för allting. 
 
Iallafall så har vi varit hos Robins pappa och firat honom då han fyller 50år. Det är inte ofta man är där, och speciellt inte träffar Robins andra släktingar på den sidan. Tex så träffade Robins bror Emilia för första gången :P Elina hade han träffat när hon var en liten bebis. Det var iallafall himla trevligt, och Robin har bestämt sig för att bli bättre på att hålla kontakten med alla - kul! 
 
Idag har jag och Robin varit och kollat på ett par husvisningar. Vi gjorde det till en utflykt tillsammans med ungarna genom att vi lämnade bilen hemma och gick dit istället. På det sättet blev både barn och hund rastade :P Sen avslutade vi med en promenad till Smultronstället där ungarna fick köpa fika. Ingen av husen vi kollade på föll oss dock i smaken. Nu letar vi iof inte efter ett hus att faktiskt köpa, utan mer som inspiration för vad vi faktiskt vill ha när det är dags för oss att uppgradera oss. 
 
Sen ikväll ska jag och Robin käka chips och kolla på Big Brother. Japp Christina du läste rätt! Jag ska moffa chips och jag tänker inte tala om någonting för dig nu innan så att du hinner stoppa mig :P Haha det här blir en trevlig överraskning för dig när du väl läser det här :P Sen får vi väl se om vågen visar på en trevlig överraskning imorgon också :S 
 
Hela familjen är påväg till farfar! Ibland kan jag få ont i magen av lycka när jag tänker på hur lycklig jag är över att ha min familj!
 
Mina 3 fina barn sitter just nu tillsammans i soffan och myser framför netflix
 

Skitdag!

Usch vilken dålig början jag har haft på den här veckan! Jag hade en överjävlig morgon på jobbet och sen så kom jag hem till 2 ungar som hade bråkat med varandra och jag var inte precis den tålmodiga bra mamman efter att ha jobbat 4 nätter på rad. Stackars mina barn kan jag tycka såhär i efterhand...
 
Sen så är det ju måndag, vilket innebär vägdag för mig. Jag hade verkligen förväntat mig att få se ett rejält minus, men istället fick jag plus 3hg. Alltså jag förstår ingenting. Jag gör allting rätt och fuskar ingenting. Hur är det då möjligt att det inte har gått neråt. Jag börjar tro att jag måste kontakta min läkare igen för att kolla mina värden igen, jag kanske måste justera min medicin igen? Eller så är det för att jag har mens och därför har samlat på mig vatten? Aja jag vet inte, känns bara sjukt jäkla jobbigt och meningslöst.
 
Och som grädde på moset så kunde jag inte somna och sova efter jobbet. Att bara ligga och vända och vrida på sig i sängen timme ut och timme in är tortyr för mig. Så till sist gav jag upp och satte mig här framför datorn istället. 
 
Ja och så vägrar mina utslag i ansiktet att försvinna! Jag brukar aldrig ha problem med min hud, men jag har fått som utslag som är helt illrött och ser förjävligt ut. Jag har ingen aning om vad det är för något, och nu har jag ändå haft det bra länge. 
 
Nu vill jag bara att Robin ska komma hem så att jag kan få krypa upp i hans famn och hoppas på att det ska få mig att må bättre. 
 
Såhär går jag runt och ser ut, det är dock rödare än på bilden. Vad kan det vara för något?
 
Aja om man nu ska försöka se det positivt så kan det ju bara bli bättre nu?

30år!

Ja nu har man ju vart 30år i några dagar! Hade faktiskt lite ångest över att vara i 30års åldern istället för 20års åldern, men det börjar släppa mer och mer. Man får försöka tänka på hur många bra saker man har och att det faktiskt är okej att åldras.
 
Jag har i ett par tidigare inlägg skrivit här i bloggen om olika mål som jag ville uppnå vid 30års åldern.
 
Första målet var att jag skulle ha utbildat mig till ett yrke som jag ville jobba med.
Ja det har jag ju inte uppfyllt. Jag har ett jobb som jag gillar men jag har inte utbildat mig. Där kan jag också säga att jag har ändrat mig. Jag vill inte längre utbilda mig utan jobba som jag gör nu där jag har enormt mycket fritid och all tid i världen till mina barn.
 
Andra målet var ju att jag skulle ha minst en miljon.
Det har jag uppfyllt, känns kul att ha uppfyllt det.
 
Tredje målet var att jag skulle bo i ett fint hus.
Ja vi bor ju i ett hus, men vi är inte nöjda där vi bor nu. Målet är att bygga mitt egna hus precis som jag vill ha det. Det är absolut inget fel med det vi bor i nu, men jag vill ha nyare och mer anpassat efter mig. 
 
Så jag uppfyllde alltså 1.5 mål kan man säga av 3. Känner mig helt nöjd med det faktiskt!
 
Men nu är det dags att sätta nya mål för när jag är 35år!
 
Första målet är absolut att bo i drömhuset! Helst av allt vill jag bygga mitt egna och utforma det precis så som jag vill ha det! 
 
Andra målet är att fördubbla våra tillgångar! Det är ett högt mål men jag har några idéer så det är inte helt omöjligt! Hellre för stora drömmar än för små :P Jag och Robin har iallafall bestämt att vi ska spara ihop minst 300.000kr dom närmsta 3åren, helst 500.000kr men man vill ju inte behöva snåla och leva tajt heller! 
 
3dje målet är att vi alla ska bli mer fysiskt aktiva! 
 
Sen om Robin får bestämma så skulle vi nog ha ett 3dje barn och gift oss vid det laget. Vi får väl se om han får med mig på det tåget eller inte :P
 
Hur som helst så trivs jag med mitt liv som 30åring och känner att jag har uppnått bra mycket saker, och viktigaste av allt är att jag mår så himla bra! Från att ha varit på botten så känner jag mig återigen stark och lycklig! 
 
Ska bli spännande att se tillbaka på det här inlägget om 5år och se om jag lyckades med mina mål!  
 
Stoltast av allt är jag såklart över mina fina barn! Det absolut bästa jag någonsin har gjort!
 

RSS 2.0