Inte som alla andra

Ibland känner jag mig som en vildhäst som är omgiven utav gamla, trötta ridskolehästar.
 
Idag har jag spenderat hela dagen med att åka tåg. Jag åkte kl 09 imorse och kommer vara hemma igen kl 12 inatt. Och när jag ser mig omkring på människorna som omger mig så tycker jag att dom ser så olevande ut. Dom allra flesta stirrar i sina mobiler eller laptops.
 
Ingen av människorna vars blick jag har mött har ens haft en antydan till ett leende.Några log när jag log mot dom, men inte ens alla har besvarat leendet. 
 
Ibland känner jag mig så himla osvensk. Jag känner mig inte hemma i det här kalla. Och jag pratar inte bara om själva klimatet, utan det kalla från alla människor. Utomlands interagerar man med varandra på helt andra sätt. Jag upplever dom som gladare och öppnare. Mer så som jag själv känner mig. 
 
Åh jag vet inte. Det kanske bara är vintermörkret som har fått ett för hårt tag om mig? Men just nu längtar jag verkligen bort. Bort till en land med leende människor. 
 
Till andra vildhästar som vill springa lika galet, roligt och spontant som jag. 
 
Lika vild och galen som sin mor :D
 

En månad

Igår var det precis en månad sen jag opererade mig. Och hur mår jag nu? Jodå jag mår faktiskt ganska bra - tackar som frågar...
 
Jag och Elina åkte ju ner ett par dagar innan julafton och tömde magen på sårvätska. På tisdag är det dags för mig igen :S Den här gången tar jag dock tåget ner. Jag hoppas på att det här är sista gången jag behöver åka ner dit. Så himla roligt är det faktiskt inte att behöva lägga över 1000kr och minst 14 timmar på att åka dit :P
 
Nu är jag ju tillbaka på jobbet ordentligt och vardagen rullar liksom på som vanligt efter all julfirande och nyår. Julen spenderade vi ju ute hos Marie, och det var trevligt som vanligt.
 
Nyårsafton bestämde vi oss för att ställa in alla planer och bara vara själva hemma hela familjen. Det blev himla mysigt och bra, men nästa gång år så väljer vi nog att ha gäster igen :P 
 
Sen på juldagen så åkte jag, Robin, Adde och Ante hem till Valle i Enköping där Carro också var. Sen gick vi ut tillsammans i Enköping och dansade lite. Jag kan inte påstå att det var så himla roligt i Enköping, men kul att kunna gå ut på juldagen iallafall :)
 
Men nu är vardagarna tillbaka som sagt och snart börjar ungarna i skolan igen, hallelujah säger jag bara! Det har varit lite mycket nu på sistonde med min operation, jul, nyår och dessutom 2 barn med världens längsta jullov.
 
Igår åkte dom iväg med farmor på Disney on ice och det var så välbehövligt för mig att kunna ligga i soffan en hel dag och bara kunna ta det lugnt innan jobbet, likadant var det idag då dom inte kommer hem förens ungefär nu och jag är redan på jobbet :P Jag älskar mina barn mer än någonting annat men ibland gör dom mig vansinnig! 
 
En heldag i pyjamas och soffläge framför serien Skam var precis vad jag behövde! Nu har vi kollat klart på säsong 3 och det känns så tomt!
 
 

RSS 2.0