Äntligen frisk!

Nu har jag inte tränat på hela 3 veckor och det kryper i hela kroppen på mig! Jag blev ju sjuk för ett par veckor sen, det var efter att jag hade träffat Mikaela och hennes fina pojkar som jag blev dålig. Feber och ont i halsen, febern var riktigt envis och höll i sig i hela 6 dagar! Konstigt nog var det bara jag som blev så dålig. 
 
Men nu känner jag mig nästan helt som mig själv, lite hostig bara men det är ingen fara. Så planen är att äntligen få gå till gymmet imorgon :D Efter det ska jag åka till sjukhuset och hämta hem min mamma som har opererat höften. Stackarn har verkligen ont, och jag undrar verkligen hur det ska gå för henne att vara ensam hemma. Jag funderar på om hon kanske ska bo här ett tag? Eller det kanske blir jobbigt för henne med ungarna? Ja hur som helst så kommer jag behöva hjälpa henne med massor en tid framöver. Men sen hoppas jag verkligen på att hon blir bra och slipper ha så ont som hon har haft den sista tiden.
 
Annars då? På lördag kommer dom och gräver hålet för våran pool! Whoho tänk om några veckor så kommer vi verkligen ha en pool på baksidan! Men herregud vad det är mycket att tänka på! Jag hade helst velat åka bort och när jag kommer hem så är allting klart och vattnet är perfekta 30grader varmt :P Men det får väl vara värt den här stressen för att sen i sommar kunna njuta ordentligt :D
 
Snart kommer den där gropen vara betydligt större :P
 
 

För första gången

I söndags fick Elina och hennes kompis cykla själva till Smultronstället för första gången för att köpa glass. Jag hade en mycket glad och stolt tjej här hemma, det är ju stort att få göra det själv för första gången!
 
Men när dom kom hem så var Elina väldigt upprörd. Hon berättade att det hade varit en gubbe som hade tutat på dom massor när de skulle gå över vägen. Men dom hade tryckt på knappen och det var grönt för dom att gå över.
 
Jag tänkte inte så mycket på det, men sen såg jag på fb anslagstavla att det var en som hade annonserat efter barn som nästan hade blivit överkörda precis där runt den tiden. Så jag skrev till henne och det visade ju sig att det var Elina och hennes kompis det handlade om. Usch jag fick lite av en chock när jag fick veta vad som hade hänt. Såhär skrev hon till mig:
 
Alltså det var helt sjukt!!! Fick så ont i magen. Tjejerna var jätteduktiga, väntade tills det blev rött, hoppade av cyklarna och gick. När dom skulle gå över höll bilen framför mig att köra på dom. Som det såg ut, bromsade skitsent och tvärt. Tutade på dom massor! Och när dom gått förbi fortsatte idioten att köra, MOT rött!!!! Jag har reg nr o kommer att göra en polisanmälan. Men polisen sa att det var bäst om man hade namn o nr till offret.
 
Tänk att jag inte hade någon aning. Tänk om han faktiskt hade kört på dom? Första gången jag släpper iväg och så händer det här, alltså jag vill ärligt låsa in mina barn och aldrig låta dom gå utanför dörren ensamma...
 
Nu är det här anmält, men polisen hade sagt att det förmodligen inte kommer leda till någonting då de inte har några bevis på vem som körde. Dock så har Elina beskrivit mannen för mig. Jag har såklart också tagit reda på vart mannen bor genom regskylten och han bor i området bredvid oss... Alltså mitt förtroende för polisen är väldigt låg, jag har flera gånger vart med om att saker bara läggs ner utan att de ens har försökt göra något åt saken. 
 
Och vad är det för människa som beter sig såhär? Som nästan kör på 2st små tjejer, tutar och viftar ilsket med händerna mot dom för att sen åka vidare mot rött? Jag vill att han ska få stå till svars för sina handlingar och att han aldrig mer får köra bil! 
 
Om jag bara kunde skydda er från allt för evigt
 

Mycket ledig

Just nu är jag inne i en period där jag bara jobbar 3 nätter på 3 veckor. Jag ska nämligen upp till Norrland och gå på min farmors begravning. En farmor som aldrig någonsin har funnits i mitt liv på något sätt. När jag ser tillbaka på det så tycker jag att det är så hemskt att man inte har bättre kontakt med sina släktningar, jag hoppas att det aldrig kommer att hända mina barn!
 
Med en massa tid så gäller det att hålla sig sysselsatt, så idag ska jag tapetsera en del av hallen. Jag överraskade Robin med nygräddade pannkakor och nytapetserad hall i lördags morse men det var bara den ena väggen i hallen och nu har jag bestämt mig för att tapetsera hela då det nog kommer bli mycket snyggare. Så igår gjorde jag allt grundarbete och jag hoppas på att tapeterna ska komma idag så att det blir klart :)
 
Sådär ser det ut just nu, nu ska jag tapetsera den andra väggen mittemot med samma tapet.
Tapeten kommer från Intrade, kollektion Yasmin.
 
Det blev föresten ingen Makedonien för mig förra veckan :( Meningen var att alla syskon plus mamma skulle åka dit tillsammans. Mamma fyllde nämligen 70år och det var vår present till henne. Men mamma är så dålig i sin höft så hon kunde inte åka. Så jag bestämde mig för att stanna hemma istället för att åka utan henne, dock så ska vi alla åka iväg till hösten istället. Mamma har en operationstid den 25 april så efter det hoppas vi alla att hon ska bli bra och slippa ha så ont som hon har nu :(
 
Min fina mamma <3
 
 
Jag hade egentligen tänkt åka till gymmet idag också, men det blir ingenting av med det tyvärr. För jag har så ont i mitt högra ben! Jag tror att det kommer från buggen i söndags, då var det ju 3 timmars dans och jag tror att jag lyckades sträcka mig på något sätt där. Men det var det helt klart värt! Det var så sjukt kul att dansa i 3 timmar, sjukt jobbigt och svettigt men så roligt! Jag älskar Robin så mycket som faktiskt gör det här för min skull. Visst att det tog typ 12år att få honom hit, men bättre sent än aldrig :P
 
 
Nu ringde Happy Homes och sa att mina tapeter har kommit. Så nu blir det till att tapetsera här hemma :D

Pepp

Alltså nu har jag garvat åt den här bilden alldeles för mycket än vad som kan vara hälsosamt :D Haha jag kommer ihåg när jag och Christina klädde ut oss som killar och ritade dit skägg. Eller var det du Christina? Nu blev jag lite osäker? Aja hur som helst så har jag väldigt roligt åt den här bilden - Linda goes Linus :D
 
 
Nu sitter jag och vrålar till musik här hemma, bästa som finns när man har huset för sig själv - ingen som klagar! Jag försöker tagga till dagens gympass. 30min cykling och 30min Shape. Alltså jag har verkligen ingen lust! Jag hatar att cykla och jag är rädd för att jag inte ska orka med... men det ska iallafall vara för nybörjare så jag får hoppas på det bästa.
 
Efter det ska jag åka och beställa tapet till hallen! Jag hittade en tapet som jag genast blev kär i och då måste man ju göra något åt saken :P Tapeten i hallen är dessutom fläckig redan... nackdelen med små barnhänder som kladdar överallt :S Men det finns ju något positivt i det också, man får göra om utan att Robin gnäller allt för mycket om det :D 
 
Såg nu att det här inlägget inte hade blivit publicerat tidigare idag så nu gör vi ett nytt försök :D
 
 

RSS 2.0