Kontrasternas tid

Just nu känns det som kontrasternas tid. Förra veckan så var jag dålig och sängliggande hela veckan efter min behandling i måndags. Jag blev inte lika dålig som förra gången, men jag kunde inte sitta eller stå upp så jag var sängliggande fram till söndag då jag kunde komma upp korta stunder. 
 
Men sen på måndagen kunde jag vara uppe hela dagen och kände mig nästan som vanligt, fast svagare. Men herregud vilken lycka det är att faktiskt kunna lämna sängen och kunna göra saker. Nu dröjer det 3 månader tills nästa behandling om ingenting annat tillstöter, och jag tänker göra det mesta av den tiden!
 
I torsdags träffade jag Christina och spenderade några mysiga timmar med henne på Olearys. Nu måste jag bara planera in en helg då jag är ledig så att jag kan komma ut till henne och bara vara. 
 
Igår mötte vi upp några stycken på Olearys där vi åt middag, bowlade och drack Guinees, inte jag dock och inte den gravida :P Himla trevligt måste jag säga
Den enda bilden jag tog igår, där inte alla fastande på bild dock.
 
Sen idag ska jag iväg på personalfest i Aronsborg. Om jag har förstått det rätt så är det 3 rätters middag, underhållning och sen lockar väl dansgolven :D
Stackars Robin blir hemma med barnen, och då är det ändå hans födelsedag. Men han skulle få sällskap och ha filmkväll så det är nog inte så synd om honom trots allt.
 
Sen så är det bara lite drygt en vecka tills flyget går till Egypten. Min läkare har gett mig klartecken till att flyga då min tryck i hjärnan faktiskt har sjunkigt :D Så då blir det 8 dagar med sol, bad och återhämtning som gäller. 
 
Sen hinner jag nästan bara hem så är det dags för vår otroligt sena inflyttningsfest, den har blivit av och ombokad flera gångern. Men den här gången ska den bannemig bli av. 
 
Sen är det december månad, och jag gissar på att den kommer bli lika fullbokad den :P Jag längtar verkligen till december och allt julmys. Jag måste erkänna att jag har julmyst lite redan nu med julmusik i öronen och surfat runt bland diverse julsidor - så himla mysigt!
 
Nu ska jag upp och mysa med mina 2 galna tjejer, lycka!
Stackars Robin har det inte lätt när vi 3 gaddar ihop oss :P
 

RSS 2.0