Vi ska få en bebis!

Den 22 januari 2018 är våran underbara lilla sladdis beräknad att komma!
 
Ja ni läste rätt! Vi ska få en liten bebis i familjen! En efterlängtad älskad liten sladdis <3 Tänk att jag återigen ska få upptäcka och uppleva en liten bebis igen, det kommer ju ändå vara 8år sen sist. 
 
Vägen hit har varit långt ifrån spikrak om man säger så, det har inte varit det lättaste att besluta om man ska satsa på en 3a eller vara nöjd med dom två fina barnen man har. Men nu är jag så otroligt lyckllig över att vi vågade! Tänk att jag ska få uppleva allting igen, herrgud känslan gör mig alldeles svimfärdig av lycka!
 
Just nu är jag i vecka 23 och jag mår oförskämt bra! Det här är helt klart min bästa och lättaste graviditet hittills. Jag har inte speciellt ont och känner mig inte alltför stor och tung. Det var också en grej som jag var väldigt rädd för, att jag skulle få en sån där fruktansvärd foglossning igen. När jag läser tillbaka om när jag väntade Emilia så var jag sjukskriven vid den här tiden och hade rejält ont. Skillnaden nu och då är som dag och natt.
 
Visst känner jag av foglossningen, det gör jag. Men en så länge är den hanterbar och jag hoppas på att kunna jobba hela det här året ut :) Klarar av att promenera och hålla igång gör jag också, så himla glad över det!
 
Och ni anar inte hur glada mina barn är över att få ett syskon. Det är så himla fint! Elina har ju längtat och tjatat om ett syskon i flera år så hennes lycka och stolthet är total. Hon myser med magen och ser verkligen fram emot att bebisen ska komma. Emilia var jag lite orolig över hur hon skulle reagera, hon har ju tidigare sagt att hon inte vill ha ett syskon, men även hon blev superglad! Kommer och myser med magen och pratar lite smått om sitt kommande syskon. 
 
Det är så himla fint med att ha stora barn som verkligen förstår vad som kommer komma. Dom är engagerade och har köpt gosedjur och snuttis som dom själva har valt ut. Det värmer mitt mammahjärta när jag ser kärleken som dom har till sitt syskon som inte ens har fötts. 
 
Och det bästa av allt är att det är en liten lillasyster! Jag önskade verkligen så mycket att det skulle vara en tjej och när de sa att det var en tjej på ultraljudet så började jag tillochmed gråta av glädje. Jag var inte heller den ända som önskade en tjej, faktiskt så önskade sig hela familjen en liten lillasyster så vi fick alla det vi ville <3 
 
Bilden när vi gick ut med graviditeten på sociala medier <3
 
Ögonblicket när dom får veta att dom ska få ett syskon
 
Här har vi henne, lillasyster! Som snuttar på tummen precis som Emilia gjorde :D
 
Här är hon när vi gjorde kub :D Haha det känns som om hon kommer passa perfekt in i våran familj!
 
Jag i vecka 23
 

Vardag och höst!

Nu känns det att vardagen har kommit igång ordentligt efter sommarlov och all semester. Det är dessutom första september och jag kan riktigt känna hur hösten kommer närmare och närmare. Jag ser faktiskt fram emot det på sätt och vis. Det är ganska mysigt att få klä sig i varmare kläder och att få tända upp en massa ljus när man sitter i soffan :D
 
Emilia har gått i skolan nu i ett par veckor och det går riktigt bra :) Hon tycker att det är roligt och tar varje uppgift på största allvar - min stora tjej! 
 
Elinas klass har ju blivit uppblandad med den andra klassen så att det blev 2 nya klasser och en så länge verkar det riktigt bra! Jag håller verkligen tummarna för att det fortsätter i rätt håll. Hon trivs iallafall jättebra nu och älskar skolan och att få lära sig lika mycket som tidigare. 
 
Och nu när tjejerna går i skolan så har jag återigen hela dagarna här hemma själv. Idag är första dagen då jag kännt mig riktigt uttråkad! Det kan ju iof bero på att jag spenderade hela förmiddagen i sängen och försökte sova efter mitt nattpass, vilket inte gick sådär jättebra... Till slut gav jag upp och började förbereda för dagens middag istället. Jag slängde ihop en skagenröra som jag ska servera till sprödbakad fisk och delikatesspotatis. Jag gjorde även vitlökssmör med dragon så att jag kan göra varma vitlöksbröd till maten. Något måste man ju lyxa med när man sen vet att man ska jobba natten :/
 
Vardag, älskade vardag - äntligen är du här!

RSS 2.0