känslan

Känslan av att få gå och lägga sig i sin egna säng på kvällen efter att ha jobbat ett par nätter är underbar!
 
Jag sov aldrig idag efter jobbet eftersom jag är ledig nu i några dagar och måste vända tillbaka dygnet. Så jag har vart igång exakt hela dagen för att inte råka somna. 
 
Jag har städad hela nedervåningen, överplan tog städhjälpen igår, tack o lov! 
 
Fixat och sorterat och hängt in all tvätt, och vi snackar inte lite tvätt här! Har dessutom städat hela tvättstugan, det såg ut som om en bomb hade slagit ner!
 
Handlat allting inför morgondagens kalas. Samt blåst upp 70 ballonger och hängt upp dom i hela taket både nere i källaren och på övervåningen. Har också hängt upp en massa serpentiner i taket så att det ser lite extra festligt ut. Samt bytt ut glödlamporna till discolampor.
 
Bakat chokladbollar till imorgon
 
Gjort en supergod gryta med kött, morötter, lök, champinjoner, blomkål och haricots verts. Ungarna fick såklart potatis till och dom älskade det.
 
Som tur är hann vi även med lite idolmys tillsammans med ungarna, som fick tjuvstarta med en varsin chokladboll ;)
 
Men nu ligger jag äntligen i sängen, nöjd över att jag bara behöver fixa med ledtrådarna inför skattjakten imorgon allting annat är gjort! Och tur är väl det med tanke på att Christina kommer hit imorgon! Känner att jag behöver tanka lite "faboulously" så det passar ju perfekt! 
 
Källaren är klar inför discot imorgon 
 
Min goda gryta, perfekt höstmat!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0