Vecka 33

Tiden rusar vidare och nu är jag inne i vecka 33, snart snart är det över :D
Med bebisen är allting iallafall bara bra, jag var på tul häromdagen och hon beräknades väga 1753gram och hon låg på minus 11% i tillväxt vilket är helt normalt och hon följer sin kurva helt perfekt :)
 
Med mig är det väl också ganska bra trots allt. Ryggen är förjäklig som vanligt vilket gör att jag knappt kan göra någonting. För så fort jag är uppe och gör saker så får jag så himla ont! Jag gick en promenad på 1km häromdagen och det fick jag betala för senare om man säger så. Jag längtar så tills jag kan röra mig obehindrat igen! 
 
Men någonting som har kommit nu dom sista dagarna är att jag mår så illa till och från! Det spelar liksom ingen roll om jag sitter, står eller ligger. Illamåendet kommer som en våg över mig och jag mår skit! Min bm sa att det säkert är pga att jag bär barnet väldigt långt in i kroppen och att hon puttar undan alla mina inre organ och att det trycker på allting och det gör att jag mår illa. Det låter ju vettigt, men det innebär ju att det bara kommer bli värre med tanke på att hon ska växa en hel del till :P
 
Besöket hos bm idag visade iallafall att allting var bra. En viktuppgång på 7kg hittills, vilket väl ändå får räknas som okej när man är i vecka 33. Lägger jag på mig massor nu i slutet så kommer det ju bara vara vätska och det försvinner ju fort.  Sf-måttet låg på 29cm och alla andra prover var fina, så det känns toppen.
 
Jag i vecka 33, frågan är bara hur långt gången Elina är :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0