Myshelg!

Jag och Robin har varit barnlösa hela helgen då Elina hade planerat in en hel helg tillsammans med farmor och då ville ju självklart Emilia också göra någonting så hon bokade in att vara hos mormor hela helgen.
 
Kvar var jag och Robin som plötsligt fick en massa tid tillsammans! Fredagen spenderades hemma med supergod mat som jag lagade och mys i soffan tillsammans framför tvn. På lördagen var vi inne i uppsala hela dagen för att sen spendera kvällen tillsammans i soffan kollandes på bra serier och hämtmat! Så himla skönt att inte ha några som helst måsten och kunna göra precis vad vi ville. Nu gjorde vi ju ingenting speciellt men det var också skönt! Få vara nära, äta en massa smarr och bara mysa. Söndagen spenderades i barkarby och sen kom barnen hem på eftermiddagen. En sån underbar helg!
 
Båda barnen hade också haft det hur bra som helst och var väldigt nöjda. Det känns så konstigt att dom lever sina egna små liv nu för tiden. Jag menar att ju större dom blir desto mer tid spenderar dom hos vänner och släkt och liksom lever sina egna liv utan att jag har insyn i precis allting dom gör. Dom vill liksom inte hänga med mig hela tiden längre. Nu har dom sina vänner, och planerar själva vad dom ska göra. Så konstig känsla...
 
Idag har jag också fyllt i papper som graviditetspenning tillsammans med min chef. Nu håller vi bara tummarna för att fk ska godkänna det så att jag slipper en massa strul där. Jag kan liksom inte längre sköta mitt jobb på samma sätt och vi känner att jag utsätter min brukare för fara under vissa moment då jag inte längre har samma styrka. Och eftersom min arbetsgivare inte kunde ordna med hjälp under dom momenten, som jag ville då jag gärna hade jobbat längre, så finns bara det här alternativet. Om det godkänns så jobbar jag bara lite drygt 2 veckor till, det känns sådär måste jag säga. 
 
Min goda mat som jag gjorde i fredags, alltså hästfilé är så fruktansvärt gott! Mörare kött går nog inte att få tag på! Helt omöjligt att misslyckas med!
 
Diva passade också på att mysa lite extra med kulan i helgen <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0