Sommarlov!

Nu har ju mina tjejer gått på sommarlov, hela 10 veckors ledighet! Min minsta lilla tjej har slutat dagis och ska bli en skoltjej till hösten! Det kändes väldigt vemodigt sista dagen hon var där, en era som blivit avslutad liksom. Jag kommer aldrig mer ha en snorig liten dagisunge.
 
Så nu har vi alltså en hel sommar framför oss som vi måste fylla med fina saker. En massa cykelturer, bärplockade, skogsmullande, fiskande badande och massa annat mysigt. Jag vill göra så mycket! Jag har lovat tjejerna att vi verkligen ska komma iväg och tälta i sommar, Robin vägrar ju följa med då han avskyr tält så det kommer förmodligen sluta med att det bara blir vi tjejer som gör det. Läskigt, men jag vill verkligen ge tjejerna det, jag kommer själv ihåg när jag tältade när jag var liten och jag älskade det - mycket fina minnen.
 
Sen vill jag åka till Liseberg och gärna till Leksand sommarland. Ungarna älskar ju karuseller så liseberg är givet, det måste vi åka till. Men sen har vi ju poolen som vi måste grejja med, eller rättare sagt altanen som ska byggas. Det kommer ju ta en hel del tid innan allt det blir klart. 
 
Nu har jag en veckas ledighet framför mig, sen jobbar jag bara 6 nätter innan jag går på semester :D Åh vad jag längtar! Tyvärr har jag och Robin bara 3 veckor gemensam semester, vi måste ju spara semester om vi ska åka till Thailand i vinter. Så det gäller att spendera dom 3 veckorna bra :D
 
Nu ska jag försöka palla mig upp ur sängen och gå ut och börja skotta gruset som vi ska återfylla runt poolen. Något säger mig att jag kommer ha rejäl träningsvärk efter det här :P
 
Snart snart kommer det vara en pool här :D
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0