Äntligen goda nyheter!

Idag var jag återigen hos läkaren, min nya läkare på BålstaDoktorn, och vilken skillnad det var där!
För det första så är mottagningen mycket trevligare än vårdcentralen i Bålsta, det går inte ens att jämföra. Sen var min läkare, Gunilla heter hon, otroligt duktig!

Hon förklarade på ett sätt så att man förstod, var vänlig och det kändes som om hon faktiskt brydde sig om en. Hon har definitivt valt rätt yrke. Hade jag vetat det här så hade jag bytt för länge sen! Där kände jag mig trygg. 

Och nu till det bästa av allt, mina provsvar såg äntligen bättre ut! Det är fortfarande inte bra, men betydligt bättre! Dessutom så har jag inte högt blodtryck längre, vilket visar på att min kropp mår mycket bättre och inte är lika stressad. Förhoppningsvis så får jag även snart en normal ämnesomsättning så att kilona kan försvinna. Kanske får jag även tillbaka min mens snart, jobbigt absolut men ett stort bevis på att kroppen mår bättre.

Så nu ska jag lämna nya blodprov om en månad och se hur läget ser ut då. Jag känner mig optimistisk, för första gången faktiskt. Helt otroligt att jag snart får tillbaka mig själv - vilken lycka!

Snart är jag ingen suddig kopia av mig själv.

Så det firade jag genom att göra hemmagjorda fiskpinnar med ungarna. Ungarna doppade fiskfileér för glatta livet och i slutet var de nästan lika täcka av ägg och ströbröd som fisken var. Men roligt hade de, och gott tyckte de att de var då de åt som små hästar

Hemmagjorda fiskpinnar med potatis, örtagårdssås och ärtor




Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad UNDERBART att höra! Att du fått bra hjälp och att det äntligen är på väg åt rätt håll. Det glädjer mig verkligen!

Stor kram, Mikaela

Svar: Tack Mikaela! Det känns jättebra och det kommer att bli ännu bättre! Hoppas du får en fin helg, kram!
lindaha.blogg.se

2013-01-12 @ 09:26:22
Postat av: Katta

Vad skönt att det äntligen är på bättringsvägen!

2013-01-12 @ 21:28:00
URL: http://katrinsofi.blogg.se
Postat av: Mikaela

En väldigt fin bild på dig! :)

2013-01-13 @ 18:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0