Livet som det är

Förra torsdagen var det ju alla hjärtans dag och jag tycker allt att det är lite mysigt trots allt det kommersiella. Speciellt nu när vi har barn och barnen är engagerade och tycker att det är roligt. Elina hade gjort fina kort på dagis som hon hade gömt i sitt rum, det fick jag sen på morgonen av en förväntansfull Elina :) 


Barnen blev överlyckliga över gelehjärtan och blommorna som de fick av oss. Och när de hade gått och lagt sig så myste jag och Robin framför en film i soffan. En perfekt alla hjärtans dag :)

Igår var också en bra dag! Min läkare ringde mig nämligen och berättade att proverna som jag lämnade in i förra veckan äntligen ser normala ut. Ni anar inte hur skönt det är för mig, äntligen! Jag visste ju att det gick åt rätt håll eftersom jag mår så himla mycket bättre, men det var ju skönt att få det svart på vitt. Dessutom så märker jag det absolut på vikten. Ämnesomsättningen har kickats igång och det är 1000 gånger lättare att få kilona att försvinna. Förut gick jag ju upp i vikt av att titta på ett äpple känns det som, nu är det inte ett problem längre. Inom en snar framtid ska jag ha mitt gamla jag tillbaka.

Idag är en mindre bra dag då jag verkligen måste städa hela huset, imorgon kommer det nämligen en mäklare ut hit som ska värdera huset, ett steg på vägen till att bygga ut huset. Usch jag börjar redan bli less på allt det och har allvarliga tankar på att sälja huset och köpa ett nytt. Men vi får se vad mäklaren säger imorgon, först ska ha göra en värdering på huset som det är nu, och sen en värdering på vad det kan vara värt efter att vi har byggt ut.

Har jag föresten sagt att jag längtar sjukt mycket till vår och sommar?

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Aww hon är så söt Elina. Jag tycker absolut att man ska "fira" alla hjärtans dag. Men då precis som ni gjort. Med mys och omtanke :) Förstår inte varför denna dag är så fokuserad på parrelationer. Kärlek finns ju i alla våra relationer och borde uppmärksammas som något underbart och fint <3

Det glädjer mig verkligen Linda att dina värden är bra igen. Den iskalla känslan som sköljdes över mig när jag läste om ditt inlägg om din hals var inte kul. Nu hoppas vi att det där försvinner och håller sig i skick för resten av ditt liv.

Hoppas det gick bra med mäklarens besök och ha en underbar semester :) Var rädd om dig där borta. Verkar som att polisen inte är helt att lita på.

Stor varm kram

Ps! Det är inte bara du som längtar till sommaren!

Svar: Jag håller verkligen med dig, man behöver ju verkligen inte vara i ett förhållande för att fira alla hjärtans dag. Kärlek finns överallt och den är värd att firas :)
Tack så mycket Mikaela, det känns ju som om det äntligen är under kontroll iallafall.

Mm jag har läst en del om polisen där nere, och den verkar vara lika trevlig som nere i Thailand. Det är tur att varken jag eller mamma har något större intresse på att vara ute sent på nätterna ;)

Kram!
lindaha.blogg.se

2013-02-22 @ 14:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0