Börjat skolan

I måndags började Elina i skolan. SKOLAN!

Mitt hjärta värker verkligen när jag tänker på det, till största del av stolthet men också av sorg då hon börjar växa upp. Hon är inte längre mammas lilla dagisunge utan en skoltjej som börjar bli stor och självständig.
Jag vågar knappt blinka, för då har hon väl flyttat hemifrån.

Igår låg vi i sängen tillsammans och pratade. Hon berättade att en kille var kär i henne och hennes ögon riktigt glittrade. Tänk att där ligger min lilla bebis och pratar om killar, ni kan inte förstå hur absurt det känns för mig. Hon är ju min lilla bebis?

Jag är så stolt och lycklig över att jag får följa den här fantastiska lilla tjejen genom hennes uppväxt. Hon gör mig stolt och lycklig varje dag. Älskade unge.

Lycklig över att få börja skolan
 
 
 
 
 


 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Så fint skrivet Linda. Jag blir alldeles tårögd. Kan verkligen förstå att det känns overkligt. JAG tycker att det var nyss hon kom och då förstår jag att du absolut måste känna så. Men vet du.. Jag minns en Linda.. ca 18 år som var ganska mammig :) tror att hon alltid kommer att vara din bebis.. Bara lite fysiskt större :) varm kram

Svar: Ja det har du verkligen rätt i Mikaela, hon kommer nog alltid vara min lilla bebis :) Men jag förstår inte alls vad du pratar om när du skriver att jag var ganska mammig ;) Kram!
lindaha.blogg.se

2013-08-22 @ 20:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0