Laga med Linda del 4
Idag blev det lyxig Biff Stroganoff med ris.
Skär oxfilé i strimlor och bryn i en stekpanna
Salta, peppra och ha i hackad lök
Häll på grädde, tomatpure, chaminjoner, en skvätt soja, lite kalvfond och låt puttra ihop
Servera med ris och sallad
Utvärdering: Jag tyckte att det var gott, Emilia älskade det (förutom köttet som vanligt) och Elina gillade bara såsen och riset. Robin tyckte inte att det var så gott.
Skär oxfilé i strimlor och bryn i en stekpanna
Salta, peppra och ha i hackad lök
Häll på grädde, tomatpure, chaminjoner, en skvätt soja, lite kalvfond och låt puttra ihop
Servera med ris och sallad
Utvärdering: Jag tyckte att det var gott, Emilia älskade det (förutom köttet som vanligt) och Elina gillade bara såsen och riset. Robin tyckte inte att det var så gott.
Kommentarer
Trackback