Laga med Linda del 3
Denna dag blev det ostpanerad kycklingfilé med gräddsås och ris.
Banka ut kycklingfilén tunt och förbered för paneringen. Ha ägg med salt och peppar i en tallrik, mjöl i en annan och riven ost i den tredje.

Banka ut kycklingfilén tunt och förbered för paneringen. Ha ägg med salt och peppar i en tallrik, mjöl i en annan och riven ost i den tredje.

Doppa kycklingen i äggen, därefter mjölet och till sist osten

Stek filén på medium värme, var försiktig så att du inte bränner paneringen

Gör en gräddsås av grädde, vatten, kalvfond, soja, kryddor och red av den.
Servera maten tillsammans med en sallad. Jag hade romansallad, gurka, tomat, salladskrydda och lite olja i.

Utvärdering: Emilia tyckte att det var jättegott, men hon åt bara ris, sallad och sås, Elina gjorde samma sak. Jag tyckte att det var gott, men ingen favorit då jag inte är så förtjust i ost. Robin tyckte att det var gott.

Stek filén på medium värme, var försiktig så att du inte bränner paneringen

Gör en gräddsås av grädde, vatten, kalvfond, soja, kryddor och red av den.
Servera maten tillsammans med en sallad. Jag hade romansallad, gurka, tomat, salladskrydda och lite olja i.

Utvärdering: Emilia tyckte att det var jättegott, men hon åt bara ris, sallad och sås, Elina gjorde samma sak. Jag tyckte att det var gott, men ingen favorit då jag inte är så förtjust i ost. Robin tyckte att det var gott.
Kommentarer
Trackback