Vad jag säger och vad Robin hör

Idag kommer Christina till mig och stannar tills imorgon. Så då tänkte jag att Elina skulle sova över hos mamma och Robin skulle sova hos Andreas, så att jag och Christina fick vara ifred ;) Emilia sover ju ändå på kvällen så det spelar ju ingen roll att jag skulle ha henne på kvällen.

Så jag frågade Robin om inte han kunde sova hos Andreas, och det skulle kanske kunna gå menade Robin.

Men så för ett par dagar sen så sa han att han skulle åka till Ante redan på fredagen?
Det var liksom inte riktigt meningen att jag skulle ta Emilia hela lördagen och att Robin skulle iväg på en lite minisemester. Det skulle ju vara tvärtom, att jag skulle få lugn och ro tillsammans med min kompis, för första gången sen jag blev gravid med Elina. 

Att hon och jag skulle få vara ifred utan en massa barn som kräver min uppmärksamhet. Att Robin då skulle ta Emilia under dagen på lördag och fixa allt med henne och att han sen skulle åka iväg till Ante på kvällen, när Emilia ändå sover. Inte att han skulle åka iväg på fredagen och komma hem på söndagen och överlämna allting med barnen till mig.

Ja du se karlar, de hör vad de vill ;)

Nu blev det så att Robin stannar hemma istället då han ansåg att han inte kunde åka till Andreas runt 6 tiden då det skulle bli alldeles för sent för att umgås? Hade jag vart han hade jag jublat över chansen att få åka hem till en kompis, umgås, ha trevligt och få sova en hel natt ostört med sovmorgon ;)
Elina ska iallafall sova hos mormor och det är hon överlycklig över, hon tjatar hela tiden om när vi ska åka :D

Nu är han förpassad till sin datorhörna under kvällen och nåde honom om han kommer sticka näsan in i vardagsrummet ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0