En sån där natt

Igår var en sån där jobbig natt då jag låg i flera timmar i sängen och bara vände och vred på mig.
När klockan började närma sig 5 och tankarna fortfarande rusade runt i huvudet var jag nära på att ge upp och gå upp och städa. Men jag tvingade mig till att ligga kvar och somnade vid halv 6 tiden kanske?

Men nu när jag kom ner på morgonen så ångrade jag mig att jag inte gick upp och städade iallafall. Det ligger leksaker överallt och fullt med disk i köket. Finns det något värre än att komma ner på morgonen och det ser för jäkligt ut, jag menar hur ska då dagen kunna få en bra början?

Och min fot är fortfarande inte helt bra sen jag trampade på en spik på valborg. Igår värkte den efter att jag hade gått omkring i Kista och idag är den öm och lite svullen.
Hur klantig får man egetligen vara för att trampa på en spik så att den går igenom skon och in i foten?

Nu ska jag ta och göra mig iordning för om lite drygt en timme ska jag träffa en tjej för en promenad i det underbara vädret.
En promenad är precis det jag behöver för att komma ut ur det här halvzombie tillståndet.


Kommentarer
Postat av: Christina

Haha, jo den låten kommer jag ihåg. Hur vi åkte till Enköping med min morsa (?) och du köpte den låten och jag köpte någon annan singel. Haha. Sen lyssna vi runt och runt och runt... :)



Jo, jag vet att det finns hjälp. MEN det funkar inte på Johan. Å ska han opereras så skulle läkarna först säga att han ska ner i vikt....

2010-05-05 @ 10:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0