Shopping och säng bekymmer

Igår så åkte jag, Tessan och Johanna till vällingby och shoppade lite på mellandags rean. Det var faktiskt kul att åka till ett annat ställe där man aldrig brukar vara, till skillnad från Kista och Barkarby  där man är var och varannan dag.
Sen på vägen hem stannade vi i Barkarby för att jag skulle beställa nya sängar till mig och Robin.
Jag har verkligen längtat efter en ny säng då den vi har nu är grymt obekväm och stenhård!
Vi hade redan bestämt vilket vi ville och och den var nedsatt från 15.000kr till 10.200kr så det var liksom ingenting att fundera på ;)

Men när vi skulle beställa så kom det fram att jag hade råkat missförstå dom, det kostade 10.200kr per del, alltså för 2st 90 sängar skulle det bli 21.000kr!
Ni anar inte hur besviken jag blev! Jag hade verkligen sett fram emot att äntligen få sova skönt och kanske slippa en del av mina rygg problem.
Så det var bara att åka hem utan någon säng :(
Sen idag så åkte jag, Robin, Elina och Emilia till Kista och shoppade lite på rean. Det var så mysigt att gå runt där hela familjen även om vi bara köpte 2 tröjor till Robin, för det allra bästa köpte vi på vägen hem ;)
Vi stannade nämligen till i Barkarby och köpte de där sängarna iallafall! Jag bestämde mig för att det får fan vara värt dom pengarna om jag kommer kunna få sova bra! De har dessutom en garanti att om jag inte är nöjd efter 100 dagar så får jag byta ut dom kostandsfritt.
Och vi skulle lätt kunna köpa en tv för dom pengarna men när det kommer till en säng, som man faktiskt spenderar många timmar i, så tycker man att det blir för dyrt. Himla korkar faktiskt.
Det är ändå 15 års garanti på dom och slår man ut det per dag så blir det löjligt lite pengar ;)
Så just nu är jag väldigt glad! Jag ser fram emot när leveransen kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0