Vi får se hur det går

Elina har ju slutat med blöjor nu och hon är mäkta stolt över det. Igår var första dagen på dagis på fem och en halv vecka och första gången hon gick dit utan blöja men det hade gått kanonbra, hon hade inte kissat på sig eller någonting.
Idag hade också gått super, hon säger till när hon behöver gå på toa :)

Så på så sätt har hon blivit stora tjejen, slutat med blöja och nästan alldeles helt med nappen.
Men, det finns alltid ett men, hon sover fortfarande med mig i sängen. Så nu ska vi försöka få henne att börja sova i hennes egna säng, igen...
Men nu har jag förberett henne hela dagen med att hon ska sova i sin egna säng. Bäddat rent och sagt att hon ska sova där inatt, bäddat rent i min säng och sagt att pappa och mamma ska sova där själva. Och att hon är ju en stor tjej nu, och att stora tjejer sover i sin egna säng.
Så än så länge är hon med på noterna, men vi får se hur det går inatt. Förmodligen kommer hon skrika som en stucken gris rent ut sagt och inte alls vilja sova där.
Men hon blir snart 2år så nu känns det som om det är dags för henne att sova själv, speciellt eftersom vi ska få en till bebis snart.

Så håll tummarna för att det ska gå bra för oss. Det är verkligen någonting som vi skulle behöva, jag och Robin. Få ligga tillsammans i sängen. Att få sova med honom igen efter 2år känns inte helt fel precis.

Kommentarer
Postat av: Katta

Hoppas det går bra!!

2009-08-13 @ 22:20:09
URL: http://kaattaaa.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag håller en tumme för er!

2009-08-14 @ 09:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0