Tack alla ni

Jag vill säga tack till alla beklaganden om att Scamp har gått bort. Det betyder mycket för mig.
Det är jobbigt, allra ondast gör de små sakerna. Som att ingen längre äter upp allt som hamnar på golvet som Elina tappar vid köksbordet, ingen som skäller när man öppnar ytterdörren - istället är det en ekande tysthet, ingen Scamp som följer med upp för trappen när man går och lägger sig, ingen kvällspromenad... jag kan fortsätta i evighet.
Men jag vet att hon inte behövde lida och att hon har det bra nu, och det är huvudsaken.

Elina är föresten sjuk också. Igår kväll när jag kom hem från jobbet så hade Robin lagt Elina så hon sov redan. När jag sen kröp ner i sängen hos henne så brände jag mig nästan, hon var så het. Så hon har feber, hostig och är allmänt hängig. Jag tycker så synd om henne när hon är sjuk, hon ser verkligen så ynklig ut.

Nått positivt är att jag ska på arbetsintervjuv imorgon, Usch jag blir så nervös när jag tänker på det. Jag vill verkligen ha det här jobbet så håll tummarna för att det ska gå bra för mig.



Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag förstår verkligen att det är tomt. Kan inte ens tänka mig ett liv utan min Ims även om hon inte bor här i Växjö med mig ännu.



Stackars lilltjejen som är sjuk. Jag förstår verkligen att man känner sig lite hjälplös när man vill dom det bästa av allt och så mår dom så dåligt.



Lycka till på din intervju imorn. Lovar att hålla en tumme!

2009-04-16 @ 21:38:49
Postat av: Christina

Lycka till imorgon vännen!! Håller tummarna för dig!! Du fixar detta.



Å du, eftersom Elina har feber. Håll koll efter vattkoppor. För det var feber som Linus först fick. Sen kom kopporna...=) Kanske Linus lyckades föra över lite smitta till er...;) För du vet, en del barn behöver bara få någon enstaka kopp. Det är inte alla som får lika mycket som Linus har haft.



Puss och kram

2009-04-16 @ 23:57:59
URL: http://plaahn.blogg.se/
Postat av: Christina

Jo, det är sant. Kanske bara en vanlig förkylning nu då.



A, å det ska ju komma från rätt käft. Vem arbetar ut sig egentligen? Med att både plugga som en gris och jobba som en gris??? Men jag lovar. Jag ska försöka att inte bränna ut mig....=)

2009-04-17 @ 10:56:55
URL: http://plaahn.blogg.se/
Postat av: Sara

Lycka till!!

2009-04-18 @ 10:56:08
URL: http://svadling.blogg.se/
Postat av: Sara

jo han kan ju äta lite själv. men han får inte i sig så mycket då. det ska bara kladdas runt och kännas på. =) ska bli skönt sen när han klarar det helt själv =)

2009-04-21 @ 09:39:53
URL: http://svadling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0