Plugg

Jag har prov på fredag, prov i ekonomi. Jag tycker egentligen om ämnet och jag gillar egentligen läraren men han har en tendens att sväva iväg och prata om helt andra saker än det som vi egentligen ska lära oss.
Det som han pratar om är intressant, absolut, men det är fortfarande inte det som vi är där för att lära oss egentligen.

Iallafall så har vi prov på det på fredag så nu gäller det verkligen att plugga de här två dagarna som är kvar, det är ju en hel del att lära sig. Så ikväll ska jag ner till mamma och plugga så jag får lite lugn och ro, och samma sak gäller för imorgon. Sen får man hoppas på att det går bra på provet.

Jag köpte föresten en röd matta igår. Jag har spanat på den ganska länge och igår köpte jag den äntligen.
Men jag är jättebesviken! Den passar verkligen inte in i vårat vardagsrum. Så jag hoppas på att jag får byta den till en annan färg. Annars får jag ha en matta som jag verkligen inte trivs med, och det är ju inte roligt.

Robin ska på arbetsintervjuv imorgon också, så nu får ni hålla tummarna om att det går bra för honom. Det fanns egentligen inga jobb lediga med de blev ändå intresserade av Robin, så det är ju lite roligt iallafall.
Annars har han kanske ett annat jobb på gång. Men då skulle han jobba i Arboga, och det är ju en bra bit hemifrån. Fast det skulle innebära att han skulle få 9000kr skattefritt varje månad i traktermente, plus lönen. Mm jag vet inte vad jag ska tycka egentligen. Det blir mycket pengar, men mycket tid borta från familjen också.
Allt jag hoppas och vill är att han ska ha ett annat jobb tills han slutar den gamla jobbet, i mitten på November.
Jäkla lågkonjuktur, jag säger bara det! Man märket det mest när man själv blir drabbad.

Nej nu ska jag fortsätta att plugga så det blir något gjort

Kommentarer
Postat av: Katta

Det är klart att du ska få byta mattan! Annars är dom ju dumma, man vet ju inte förrän mattan ligger där om den passar in eller inte.

Jag håller också tummarna för att Robin ska få jobbet! Arboga är ju en bit bort, inte roligt om han blir tvungen att jobba där.



Lycka till med pluggandet! Jag pluggar också gärnet nu i tre dagar innan tenta...

2008-10-08 @ 13:16:41
URL: http://kaattaaa.blogg.se/
Postat av: Katta

Länk till tjejen http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2309206



Länk till Expressen http://www.expressen.se/Nyheter/1.1326208/lurades-av-kvinna-med-falsk-blogg

2008-10-08 @ 13:28:46
URL: http://kaattaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0