Tillbaka till vardagen

Nu är långhelgen förbi och vardagen är tillbaka. Robin jobbar som vanligt och jag och Elina strosar runt här hemma.
Idag har jag städat här hemma på morgonen sen kom Katta förbi och hälsade på i några timmar. Vi pratade bla om hus och lägenheter och jag blir bara mer och mer sugen på att köpa hus, Robin också. Jag ska hålla ögonen öppna, och dyker det upp något bra vet man aldrig.
Sen när Robin kom hem från jobbet åkte vi till Elgiganten i Barkarby för att fixa min mobil. Jag har inte kunnat ladda den så jag har inte haft något mobil. Iallafall så fixade killen den åt mig. Så nu har jag mobil igen, så skönt!
Man känner sig faktiskt lite handikappad när man är utan mobil. Hur gjorde man egentligen förr i tiden?
Sen passade vi på och köpte 2 par byxor åt Elina och gardiner åt hennes rum. Gardinerna passade in jättebra i rummet så det blir bara bättre och bättre där inne. 

På fredag ska jag och Katta gå på bio. En liten impuls grej som vi kom på idag. Ska bli hur mysigt som helst. Jag vet inte vad filmen som vi ska se heter, men den har premiär då iallafall. Katta har köpt biljetterna nu så det är iallafall ordnat. Så Robin tar Elina medans jag är är iväg och har skoj :) Men sen när jag kommer hem ska jag ta henne för då ska Robin gå iväg till Jonas

Urk märkte precis att Elina låg och sög på mitt bananskal som jag hade lagt bredvid mig (sitter med henne på golvet med datan i knät) Hon tar verkligen allt som hon inte får! Hon lyssnar ganska bra på "ajaj" nu. Hon vet precis vad det betyder men hon kan inte riktigt låta bli iallafall, lillgrisen ;)

Håller på och planera dopet för fullt nu också. Så skoj att planera, men det är så mycket man måste tänka på. Inbjudningarna är iallafall gjorda och ivägskickade så det kan jag iallafall pricka av från listan att göra.
Om ni vet några bra tips på dukning får ni jättegärna dela med er, ju fler desto bättre!

Kommentarer
Postat av: Ida

hehe antar att ni ska 27 DRESSES :P vi ska också se den hehe. Älskar hon som spelar tjejen :)
Kram på dig

2008-03-26 @ 11:34:50
URL: http://idagedda.blogg.se
Postat av: Emma J

Hej Linda, jag köpte kakeldekorationerna på Coop Bygg och ett tiopack kostade typ 40 kronor tror jag det var, annars finns det fina fast dyrare varianter hos t.ex kitsch.se. Lycka till!

2008-03-26 @ 13:09:47
URL: http://emmasuniversum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0