Fredagsmys

Idag har jag varit hos frisören och klippt mig. Tyvärr blev det inte alls som jag hade tänkt mig och jag är inte alls nöjd. Brukar alltid bli riktigt nöjd när jag klipper mig hos henne, men inte idag. Jag ser mest ut som en svamp i håret nu. Men det växer ut igen och tills dess är det bara att le och se glad ut.

Ikväll ska jag och Robin mysa. Äta gott och bara vara med varandra. Elina tänker jag lägga som vanligt vid 11 tiden men efter det är det bara vi 2 i nån timme tills Elina vaknar igen. robin slutar ändå inte förens 22 ikväll så det är helt okej. Jag ska tugga på lite grönsaker med dipp medans Robin äter chips och dip. Ska iallafall bli gott för oss båda.

Sen imorgon kommer Robins pappa, hans småsyrror och kanske hans farmor hit. Det innebär såklart att jag måste städa ordentligt här hemma, mindre roligt men sen är det rent och fint iallafall.

Sen kanske jag ska åka till enköping på söndag och träffa carran. Det skulle iallafall vara riktigt skoj! Känns som om det var en evighet sen sist. Vi får se hur det blir med det. Jag har för mig att jag har något annat inbokat också men jag kan inte komma på vad?

Idag ringde tjejen som köpte Pampas av mig och berättade att han eventuellt har hcm. Det är fruktansvärt! Det känns inte alls kul att jag kanske har fött upp en katt som har hcm. Tycker så otroligt synd om de som köpte honom. Det kan inte alls kännas kul. Jag hoppas verkligen att det inte är hcm utan någonting annat. De ska på återbesök om 2 månader så då får vi se. Veterinären som de var hos ska även ringa mig på måndag så då får jag höra vad han säger.

Imorgon ska Christine, Katta och ev Maria gå ut på Rickards och de vill att jag ska följa med. Jag är liten sugen på det samtidigt som jag inte är det? Väldigt dubbla känslor faktiskt. Men jag har inga pengar till det iallafall, så egentligen kvittar det vad jag känner just nu. Fast just nu när jag lyssnar på riktigt bra partymusik så spritter det lite i kroppen och tanken på att gå ut och dansa lockar väldigt mycket. Hade jag haft några snygga kläder så hade jag nog gått ut. Hade jag längtat för mycket efter Elina så hade jag ju alltid kunnat gått hem. Så långt är det ju inte.

Lyssnar på en låt som påminner mig så otroligt mycket om Carran och om när vi var på Gotland. Kan inte göra annat än att sitta med världens leénde och bara hoppas på att vi kommer ha så kul igen!
Musik påverkar mig verkligen så otroligt mycket. Helt plötsligt vill jag gå ut och dansa och ha kul! Älskar känslan när man sätter på en låt som berör en ända in i själen och man känner sig glad och lycklig. Ni vet så där dumglad som man bara kan bli när man hör en låt som påminner om något bra som hänt.
Jag gillar egentligen inte ens låten men bara för att den påminner mig om så glada minnen så älskar jag den.
Jag älskar den pga vad den står för. den står helt enkelt för glädje, glädje och fest.

Nej nu vaknade Elina så nu måste jag gå till henne. haha snacka om att dra ner en på jorden igen.

ha en trevlig helg


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Tack för fikat igår tjejen! Mysigt att träffa er båda igen! Det vart några fina bilder också ;)

2008-02-01 @ 23:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0