Fullt upp

Det känns som om jag har fullt upp hela tiden nu för tiden. Aldrig en dag där man bara är hemma och tar det lugnt.
Idag har vi vart hos Robins farmor och firat hennes 70års dag. Elina träffade hans någa av hans släktningar för första gången, och det var inte så speciellt uppskattat. Så många som skulle klämma och känna hela tiden så till slut fick hon nog, och jag förstår henne.
Vi kom hem vid 8 tiden på kvällen och då gick vi och handlade. Sen var det bara och göra iordning Elina för natten och lägga henne. Sen lagade jag mat och nu har vi precis ätit. Så nu är jag jättemätt och trött.

Uppe i Norrland var det mysigt som vanligt. Valparna hade vuxit massor och blivit supersöta! Så synd att jag inte passar att behålla en just nu. Men jag känner själv att jag vill vänta. Det blir för mkt nu när jag har Elina.

Nu är det bara en vecka kvar tills dopet är också. Det är så otroligt mycket att planera så jag känner mig lite snurrig. Men det ska nog bli bra till slut. Vi har begränsat oss till de närmaste men vi är ändå ca 50st, hur kunde det bli så?
Vi får se vilka som tackar ja, imorgon är sista dagen att osa. Hör de inte av sig då så räknar jag med att de inte kommer.  Och på tisdag ska vi träffa prästen för dopsamtal. Det ska iallafall bli skönt så man vet lite mer om vad som händer och vad man ska göra.

Min bror Fredrik ska bli pappa för första gången. Han är så glad och lycklig över att han ska bli pappa. Jag förstår honom verkligen, han har ju längtar efter barn nu i ett par år.
Iallafall var de på ultaljud och där fick de veta att det blir en liten tjej. Lyckan är verkligen total för dom. De önskade en liten tjej och så fick de det. Jag är så glad för deras skull. Så nu ska jag rensa ut alla små bebiskläder efter Elina och ge till dom. Bebisen är beräknad till den 11 september så det kommer skilja precis ett år mellan henne och Elina. Så underbart att hon kommer få en kusin i samma ålder.
Jag kommer säkert bli sjukt bebissugen när hon kommer. Att bara få hålla i en liten nyfödd kommer vara underbart.

Nej nu ska jag surfa lite innan jag ska kolla på film. Lägger upp lite bilder från Norrland så ni har nått att kolla på :)

Favvoplatsen att stå på.
image134

Det här är då huset.
image135

Utsikten på framsidan från köket
image136

Utsikten mot baksidan från övervåningen
image138

Elina står och kikar på utsikten från det lilla fönstret som hon når upp till från golvet på övervåningen
image139

Elina åker leksaks bil som man lägger i en 10a i för första gången.
image140

Elina med alla valparna
image141

Kaj. Som jag var så sugen på att behålla - så snygg!
image143

Elina vill mysa med Bea
image144

Och så lilla Lukas
image145

Måste bara visa mammas otroligt fula hund Smilla... måste vara en av de fulaste hundarna som finns ;)
image146

Sådär nu har jag bildbombat igen som vanligt. Men jag har ju ändå inge bättre för mig :P


Kommentarer
Postat av: Mik

Tycker bara det är kul när du "bildbombar" så fortsätt gärna med det.

Valparna var ju supersöta. Känns som en evighet sen som jag fick pussa på en liten valp. Det kommer väl en dag snart hoppas jag!

Din mamma verkar verkligen ha det mysigt där uppe. Fint hus!

Lova att du sätter in mycket bilder från dopet!

2008-04-13 @ 16:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0