Kiss me

Kommer ni ihåg när man var tonåring och man kunde hångla i flera timmar? Läpparna blev alldeles svullna av alla kyssar men man kunde endå inte sluta? Och dagen efter var man alldeles röd och hade skitont :D
Tänk vad bra man hade det! 

Finns det något bättre än en kille som verkligen kan kyssas? Eller något värre än en kille som inte kan det?
Det är inte så ofta man hittar en kille som faktiskt kan kyssas, nu var det ju länge sen jag var ute på den marknaden men vad jag kommer ihåg så var de flesta dåliga? Men när man väl träffade någon som verkligen kunde kyssas var man som i himmelen.

Jag personligen skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som kysste dåligt. Det betyder för mycket för att jag ska kunna välja bort det. En kyss ger närhet och väcker passion, iallafall för mig. Jag skulle nog aldrig kunna bli upphetsad heller om killen var en usel kyssare.

Mina vänner har alla berättat hemska historier om killar som slickas (?) biter, sticker tungan ner i halsen, har hårda läppar och så vidare. Så nu undrar jag, hur kan de vara så dåliga på att kyssas? Märker de inte att det inte är så speciellt trevligt?

En kyss ska vara mjuk, följsam, lekfull och ge ett ha begär ;)

Jag sa faktiskt till en kille en gång att han kysste dåligt, sen ägnade jag mig resten av kvällen åt att lära honom.
Jobbigt för honom om det är jag som är dålig så att jag lärde honom att vara dålig :P

Nä men allvarligt så tycker jag att man ska hångla mer. Kyssas är underbart, och en riktigt bra kyss glömmer man aldrig.

Kiss me
http://www.youtube.com/watch?v=bh63nfmb3p0



Söndag

Jahopp nu är det söndag igen och som vanligt har helgen flugit förbi. Inte för att det gör så mycket egentligen då jag ändå är ledig hela veckan som kommer. Eller ledig är jag väl inte, har en massa hemmastudier, men jag behöver inte åka till skolan iallafall :P

Så vad har vi gjort för någonting i helgen då?

Inte så mycket tyvärr... Igår så var jag iväg till uppsala hela dagen tillsammans med ungarna. Vi var på Ikea och ToysRus och shoppade lite. Så nu har jag köpt några julklappar, plus att jag har köpt superfint julpapper att slå in det i ;)

Och nu idag ska jag iväg till Enköping med barnen i några timmar. Sen ska jag hem och laga nått riktigt gott till middag är det bestämt, men vad jag ska laga har jag ingen aning om. Jag vill ha nått som är riktigt gott, spännande och nytt. Det kommer säkert sluta med att jag lagar makaroner och falukorv för att jag inte kommer komma på nått :P

Jag har köpt nya tallrikar och uppläggningsfat och jag vill utnyttja dom lite innan helgen är slut :P

I fredags gjorde jag plockmat som vi åt framför Pochahontas och mös. Det är så mycket mysigare om man lägger upp maten fint, det ger en helt annan känsla. Till och med Robin, som tyckte att jag var skitlöjlig när jag sa det, höll med om att det var mycket mysigare än om man bara slänger fram de.

Nej nu ska jag surfa lite recept och hoppas på att jag hittar nått mumsigt.

Fredagens plockmat


En massa gott på min tallrik








Fotografering, bio och photoshop

Idag så åkte jag, Tessan och Emil till Barkarby för att fota lite. Det gick faktiskt ganska bra, inte perfekt precis men iallafall okei. Sen efter det åkte vi till Heron och såg Apornas planet, riktigt bra film faktiskt! Jag blev riktigt förvånad över hur filmen var, jag hade förväntat mig något helt annat.

Och nu har jag suttit framför datorn och försökt redigera en bild sen jag kom hem. Jag blir, helt allvarligt, galen på photoshop! Jag fattar ingenting, och även fast att jag gör som de säger på youtube så går det inte. 
Jag blir sådär galet frustrerad och vill slita av mig håret :P Dåligt tålamod kanske?
Jag vill lära mig allting på en gång och när jag inte förstår grunderna så lessnar jag rätt så rejält.
Egentligen tycker jag att det är skitkul, men blir så frustrerad när det inte går som jag vill ;)

Men nu har jag fått en länk där man går igenom programet steg för steg. Jag har kollat några avsnitt och det verkar faktiskt riktigt bra. De går igenom steg för steg så att till och med jag fattar :P Men gud vad mycket enklare det vore om jag bara var tekniskt lagd...

Imorgon ska jag redovisa mina 2 bilder och jag är inte alls klar, men det går gå som de går. Jag orkar inte vara uppe längre o jag har iallafall fixat lite småsaker i bilden. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ett några timmar innan jag ska upp igen klockan är ju faktiskt snart halv 2, det är föresten fredag imorgon <3

Att något så enkelt som trafiklampor kan bli något så fint


Ibland känns allt bara så tråkigt

Får man tycka att livet är tråkigt fast att man egentligen har det ganska bra?
För jag tycker iallafall det just nu. Det bara rullar på i samma gamla hjulmönster och det händer aldrig någonting nytt. Ja jag vet att det är upp till mig att det ska hända någonting, men ibland hade det vart skoj om det hände någonting utan att jag själv sett till att det gjorde det. 

Jag får lite smått panik när jag tänker på att åren rinner iväg och att jag snart kommer stå med utflygna ungar och undra vad fan det var som hände. Att jag har blivit gammal och inte tagit vara på åren som gått. 

Jag önskar att jag hade en roligare vardag, gjorde mer saker helt enkelt. Jag är verkligen inte en människa som trivs att sitta hemma hela tiden. Jag tror verkligen att det skulle vara bra för mig att skaffa mig en hobby! 
Någonting jag skulle vilja göra är att börja dansa, men eftersom Robin totalvägrar så blir det lite svårt.

Jag längtar också tills att jag har utbildat mig klart och jag får börja jobba. Att få utmana sig själv, prestera och träffa intressanta människor! Att man dessutom får en lön är ju inte helt fel det heller ;)

Nej mer spänning i vardagen önskar jag mig! Jag vill ha något nytt och intressant, frågan är bara vad?

Älskade ungar som är det allra bästa i mitt liv



Vill också kunna

Just nu sitter jag och kollar på en massa fantastiska foton som folk har tagit, och jag blir så otroligt sugen på att lära mig att ta lika fantastiska kort! Tyvärr har jag inte tiden och motivtionen att försöka leta fram all fakta och lära mig, det är faktiskt jäkligt svårt att ta fina kort. Mycket svårare än jag trodde :P
Och att retuschera i photoshop ska vi inte ens prata om! Det såg så jäkla enkelt ut när jag såg Ante göra det, men herregud jag fattar ju ingenting :D Det känns som om jag och teknik inte riktigt går ihop ;)

Men nått jag vill göra är att åka ut till naturreservatet i veckan och fotografera lite. Jag vet ju inte om det är fint där nu, men på sommaren är det fantastiskt där så jag antar att det är fint på hösten också. 
Enligt SMHI ska det vara strålande skolsken på tisdag så jag hoppas att jag kan komma iväg då.

Aja nu får det vara slutbabblat för idag. Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att somna, orkar inte ligga i sängen ännu en natt och vrida o vända på mig så att lakanet blir alldeles messed up.

Tristess mitt i natten

Igår natt så kände jag mig så otroligt ensam och uttråkad och det fanns verkligen ingenting att göra. Robin satt framför datorn och spelade o det fanns ingenting på tvn att kolla på.

Då fick jag den geniala idén att jag skulle försöka få Robins uppmärksamhet. Det funkade iochförsig inte så jättebra då han fortsatte att spela matchen ut, men jag hade det lite roligare iallafall. Och jag tror att de som fick mitt otroligt fina mms tyckte att det var lite skoj också ;)

Tyvärr kan jag inte bjuda på den bilden här på bloggen men jag bjuder på en mer barntillåten version :P

Fast den andra bilden var bra mycket roligare


Om jag bara hade orkat sminka mig så hade det nog blivit ännu bättre

Thailand

Den 14 februari åker vi ju till Thailand och jag har precis pratat med Marie och planerat lite om vart vi ska åka.
Vi kommer komma med flyget till Bangkok och därifrån kommer vi ta en taxi i ett par timmar mer till Hua hin. Där kommer vi sen att stanna så länge vi vill och så kommer vi ev åka till ett ställe som heter Cha am för att se hur det ser ut där.

Hua Hin


Cha am


Sen åker vi vidare längst kusten i en taxi till ett ställe som heter Chumphon, där vi också stannar så länge vi vill.


Efter det tar vi en färja till Koh Samui där vi stannar resten av semestern.

Koh Samui


Men det är inte alls säkert att det blir exakt den här rutten. Chansen är väldigt stor att vi avvikter till Phuket då min mamma ska göra en ögonoperation där. Så då kanske vi stannar där i några dagar och besöker Koh Lanta, Koh lak mm.

Det ska bli så jäkla kul iallafall och jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu. Bara det att slippa vintern en hel månad och få spendera tid med familjen i solen kommer vara helt underbart. Nu vill jag bara att tiden ska gå fort!

Längtar efter julen

Åh vad jag längtar efter julen just nu. Jag sitter och surfar efter en massa recept och får inspiration.
Det här ska bli en underbar jul, med en massa hemlagad god mat, bröd och snask.

Jag ser framför mig hur jag ska dekorera bardelen med granris, apelsiner, små bockar och massa ljus. Och mitt i allt ska små skålar stå framdukade med den allra godaste maten. Små fina lappar ska stå framför varje skål och avslöja dess innehåll.

Sen en stor fin glittrig gran som är alldeles omgiven av en massa julklappar.

Och ett stort dessertbord fullt av en massa olika saker, allt ska självklart vara hemmagjord och smaka himelskt.
Ute står backar fulla med julmust så det är bara att gå ut och hämta när den förra är uppdrucken.

Sen så ska tomten komma gående från baksidan med den stora tomtesäcken över ryggen och bärandes på en lykta, så att alla barnen kan stå i fönstret och se honom komma. 

Sen få sitta ihopkrupen i soffan med människor man bryr sig om och bara prata, skratta och njuta av julen. Allas magar är fulla av god mat och det spelas julmusik i bakgrunden.

Åh vad jag vill!

Men så kommer man ju till problemen... Hur sjutton ska jag hinna laga all mat själv? Allt julgodis kan man ju göra i förväg, men maten och brödet ska ju vara nygjort. 
Och all dekorering jag ser framför mig skulle nog kosta mig en mindre förmögenhet att förverkliga :P

Jag skulle vilja bjuda hem en massa goa vänner och göra julgodis tillsammans. Dricka julmust och glögg, lyssna på julmusik tillsammans. De skulle vara bra mysigt. Kanske ha en tävling i vem som kan göra finast pepparkakshus?

Den här julen ska bli underbar!




Bränner

Jag vill
Shit vad jag vill
Vill
Kan inte
Galet hur man kan vilja nått så mycket

Yeeey jag vann!

För ett tag sen så ställde jag upp i en fototävling där det gick ut på att fotografera sina tvättmonster, vinsten var en Samsung eco bubble på hela 12kg kapacitet med ett värde av hela 12.000kr!
Jag fotade tvätten med Madicken och hennes valpar mitt i och skickade in mitt bidrag.

Och inatt fick jag reda på att jag vann en av maskinerna! Jag är i chock! Jag har aldrig vunnit någonting tidigare så jag har så svårt att förstå att jag faktiskt har vunnit. Dessutom är jag väldigt glad över att jag faktikt tog mig tid och tog bilden, jag brukar liksom aldrig ställa upp i tävlingar annars. Tvättmaskinen verkar dessutom vara grymt bra. Galen nöjd är jag!

Så veckan hade faktiskt inte kunnat börjat på ett bättre sätt. 

Som ni ser på bilden så blir hela familjen lycklig av en sån här maskin ;)


Halva oktober

Visst är det väl sjukt att vi redan är i mitten av Oktober? Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort. Fast tiden får gärna fortsätta att gå fort hela vintern så att vi snart har vår igen :P

Här händer det väl inte så mycket nytt egentligen, jag ligger fortfarande sjukt efter i skolan. Min lilla svacka visade sig verkligen i mitt skolarbete. Men jag ska nog komma ikapp, med min otroliga intelligens borde det inte vara så svårt :P

Igår var jag Robin och Ante i Kista, egentligen skulle Cindy också ha följt med men hon hade andra planer. Vi såg de 3 musketörerna och den var faktiskt riktigt rolig. Den var väldigt överdriven och jag som i vanliga fall brukar tycka att såna filmer är skitjobbiga gjorde inte det den här gången. Så om ni vill se en film som får er att skratta och som inte kräver att man hänger med speciellt mycket, så rekomenderar jag den. Det ända dåliga är att den visas i 3D

Idag ska jag åka till Christina för första gången på 100år så det ska faktiskt bli himla roligt. Få komma iväg och snacka lite skit ;)
Men först måste jag städa lite här hemma, men med lite bra musik till så blir nog till och med det bra :)

Hoppas att ni alla får en helt underbar helg.

Biotöntarna

Boobies funderingar

Den senaste tiden har jag tvekat angående valet om vilken kirurg jag ska vända mig när det är dags för mig att fylla på mina småfisar. Jag har ju alltid sagt att jag ska ha Cosmo, han gör ju så grymt snygga bröst, men frågan är om han verkligen är rätt för mitt utgångsläge? Ju mer jag läser och tittar på bilder desto mer osäker blir jag.

Åh jag blir så jäkla osäker. Tänk om det kommer bli skitfult, eller om de blir stenhårda. Tänk om de blir alldeles för stora, jag vill verkligen inte ha några gigantiska bollar.

Så många frågor och så lite svar, kanske för att det börjar närma sig att jag faktiskt ska genomföra det här nu.
Efter att ha velat det i över 10år ska det äntligen bli verklighet, och det är då jag börjar få kalla fötter...

Jag skulle verkligen vilja göra dom innan Thailand, men jag vill inte heller åka dit nyopererad. Dessutom vet jag ju inte om jag kommer få komplikationer, och tänk om jag då inte skulle kunna åka?
Och jag vill inte göra dom precis nu eftersom jag först vill gå ner lite i vikt.

Ja som sagt många funderingar som snurrar runt i mitt huvud, och ju mer jag läser desto mer funderar jag :P

Jag vill bara att det ska vara gjort nu, och att det blir fantastiskt.

Hakuna matata

Lämna ditt bakomflutna före dig.....
Eller?
Lämna ditt förflutna bakom dig


Hakuna Matata    





http://www.youtube.com/watch?v=_zbHg9lExuY


Det är precis det jag tänker göra nu, punkt.

Sjuk

Perfekt tajmat av mig att bli sjuk nu när jag har så mycket i skolan :/
Natten har vart hemsk, feberdrömmar och hela jag har skakat för att jag frysit så mycket. 
Blä vad jag verkligen inte tycker om att vara sjuk :(

Ja jag mår lika dåligt som bilden visar


Imagine

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Marknad

Idag tog jag ungarna och åkte till en marknad tillsammans med Katrin. Det var verkligen skönt att komma ut och göra någonting, även om själva marknaden inte precis var en höjdare. 
Jag måste säga att jag älskar hösten och alla dess färger! Speciellt när solen skiner på de färgade löven så att det ser ut som om de brinner, så jäkla vackert. 

Tyvärr fick jag sjukt ont i magen så vi var tvungna att åka hem, och shit vilken jobbig bilresa! När jag svängde in mot Skokloster så gjorde det så ont att det nästan svartnade framför ögonen. Så när jag kom hem väckte jag Robin (klocka var då 16.30) så fick han ta barnen medan jag låg och kved i sängen. 
Men nu är det bra igen plus att under den tiden kunde jag inte tänka på något annat än smärtan vilket faktiskt var jäkligt skönt.

Imorgon är det skolan igen, och eftersom jag nu ligger efter i alla ämnena efter att ha vabbat och vart sjukt ofokuserad så kommer det bli en jobbig vecka för mig. Jag måste jobba ikapp så att jag blir klar nån gång. Men jag ser ljuset i tunneln iallafall, snart är jag redo för universitetet :D


På väg till marknaden


Snygg o snyggare


Svullade korv


Elina fick rida på hästen Hampus


Vi hittade Bacon


Vilket inte uppskattades av Emilia

Det var mycket roligare att springa runt själv

Fina vänner växer inte på träd

Jag är så glad över mina vänner. Jag vet att jag inte alltid visar det, men ni betyder väldigt mycket för mig.
Ni är som en förlängd familj, även om man inte pratar på ett tag. Jag vet ju att ni finns där ändå, och detsamma gäller för er - jag finns alltid här för er.

Ikväll har jag pratat med min fina vän Christina, och jag kan helt ärligt säga att jag känner mig så mycket lättare i kroppen. Hon förstår mig alltid, även om vi inte alltid har samma åsikter så förstår vi ändå varandra, och det är det som är så skönt! Att kunna tala med någon som jag vet inte dömmer eller som säger åt mig hur jag ska tycka/göra, utan bara lyssnar och sen ger mig sin åsikt om saken, utan att för den delen dömma hur jag ser på det.

Vi har känt varandra sen vi var små och vi vet precis vart vi har varandra. Och det är en sån befrielse att veta att man verkligen kan lita på en människa.

Jag kan inte säga att våran vänskap har vart helt problefri, för det har den inte. Vi har bråkat, brutit upp och haftr våra duster. Men vi har alltid återvänt till varandra och rätt upp våra problem, och det är det som gör den så stark tror jag. Plus att vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans, herregud vilket historia vi har bakom oss ;)

Så det jag vill säga är väl att jag är så glad över att du finns i mitt liv Christina och att jag älskar dig. 

Christina med en liten Linus


Linda Aka strecket

Idag tog jag ungarna och åkte till centrum för en fika tillsammans med Tessan och Cilla, eller ja ungarna fikade iallafall. Vi andra snackade väl bara en massa skit som vanligt ;)

Samtalet kom givetvis in på utseende och Tessan säger att hon tycker att jag ska fixa mina läppar?
Hon har sagt det tidigare att jag har "streck läppar" och nu kom det alltså på tal igen. 

Ja egentligen hade det väl inte vart dumt med lite fylligare läppar, men jag tänker inte försöka fixa dom på nått sätt. 

För det första är jag livrädd för att jag skulle få en "ankstjärt" mun, det är fan det fulaste som finns.
Sen så tänker jag inte jag på mina läppar så jäkla mycket, jag menar de finns där och fungerar som de ska.

Men jag kan inte heller neka till att jag har tittat mig lite extra i spegeln idag för att inspektera mina streck till läppar, haha vad lättpåverkad man är egentligen! Och jag stör mig verkligen på det, så otroligt mycket!









Nä jag får nog vara nöjd med mina streck, men tack Tessan för din fina omtanke <3

Som gjord för mig

Idag var jag inne på Chilli och såg den här ljushållaren, det kändes som om den var gjord enbart för mig och jag kände att jag verkligen måste ha den.

Behöver jag säga att jag älskar den?



Dessa jävla nätter

Jag har sovit så sjukt dåligt de senaste nätterna. Det är inte det enklaste att försöka kontrollera sina drömmar.
Jag vaknar helt genomsvettig och i den mörka tystnaden är det helt omöjligt att snärja tankarna.

Så jag går upp, sätter mig framför datorn och dränker tankarna med musiken i hörlurarna. 

Det jobbiga är att jag faktiskt måste gå och lägga mig igen tidsnog, men inte ännu... Nu flödar musiken.

Criminal

Att vara ensam är en hemsk känsla, att inte ha någon alls att vända till sig. Det äter upp en inifrån

RSS 2.0