Thailand

Den 14 februari åker vi ju till Thailand och jag har precis pratat med Marie och planerat lite om vart vi ska åka.
Vi kommer komma med flyget till Bangkok och därifrån kommer vi ta en taxi i ett par timmar mer till Hua hin. Där kommer vi sen att stanna så länge vi vill och så kommer vi ev åka till ett ställe som heter Cha am för att se hur det ser ut där.

Hua Hin


Cha am


Sen åker vi vidare längst kusten i en taxi till ett ställe som heter Chumphon, där vi också stannar så länge vi vill.


Efter det tar vi en färja till Koh Samui där vi stannar resten av semestern.

Koh Samui


Men det är inte alls säkert att det blir exakt den här rutten. Chansen är väldigt stor att vi avvikter till Phuket då min mamma ska göra en ögonoperation där. Så då kanske vi stannar där i några dagar och besöker Koh Lanta, Koh lak mm.

Det ska bli så jäkla kul iallafall och jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu. Bara det att slippa vintern en hel månad och få spendera tid med familjen i solen kommer vara helt underbart. Nu vill jag bara att tiden ska gå fort!

Kommentarer
Postat av: Katta

Jag gillade inte Hua Hin... Men vädret var ju skit då så stranden försvann. Kan säkert vara bättre när det är finare väder, men jag har ingen större lust att åka dit ändå.

2011-10-20 @ 22:12:52
URL: http://katrinsofi.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag vill åka till så många olika ställen som möjligt så att man får se massor :) Och fint väder hoppas jag verkligen på att de blir :P

Det bästa är ju att vi själva bestämmer vart vi vill åka och hur länge vi vill vara borta. Gillar vi det inte så åker vi vidare :)

2011-10-20 @ 23:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0