Fotografering, bio och photoshop

Idag så åkte jag, Tessan och Emil till Barkarby för att fota lite. Det gick faktiskt ganska bra, inte perfekt precis men iallafall okei. Sen efter det åkte vi till Heron och såg Apornas planet, riktigt bra film faktiskt! Jag blev riktigt förvånad över hur filmen var, jag hade förväntat mig något helt annat.

Och nu har jag suttit framför datorn och försökt redigera en bild sen jag kom hem. Jag blir, helt allvarligt, galen på photoshop! Jag fattar ingenting, och även fast att jag gör som de säger på youtube så går det inte. 
Jag blir sådär galet frustrerad och vill slita av mig håret :P Dåligt tålamod kanske?
Jag vill lära mig allting på en gång och när jag inte förstår grunderna så lessnar jag rätt så rejält.
Egentligen tycker jag att det är skitkul, men blir så frustrerad när det inte går som jag vill ;)

Men nu har jag fått en länk där man går igenom programet steg för steg. Jag har kollat några avsnitt och det verkar faktiskt riktigt bra. De går igenom steg för steg så att till och med jag fattar :P Men gud vad mycket enklare det vore om jag bara var tekniskt lagd...

Imorgon ska jag redovisa mina 2 bilder och jag är inte alls klar, men det går gå som de går. Jag orkar inte vara uppe längre o jag har iallafall fixat lite småsaker i bilden. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ett några timmar innan jag ska upp igen klockan är ju faktiskt snart halv 2, det är föresten fredag imorgon <3

Att något så enkelt som trafiklampor kan bli något så fint


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0