Livet som det är

Elina tvättar bilen


Älskling hjälper till


Jag och Emilia tittar på från säkert avstånd


Emilia cooling


Ser lite gay ut som Tomas gillar *smack*


Gladfisisen


Gör massa pruttljud


Skitglad över att Alice luktar henne i rumpan, måste ju kontrollsniffa om det var riktiga pruttar :P


RockBaby


Håll tassarna borta från min gitarr syrran


Det ska vara hello kitty för hela slanten


Elina och hästen Mimmi


Tjejen i bakgrunden har himla roligt åt min lilla plutt


Katta gör sig fin


Frågan är om det var förgäves :P


Happy happy


Go baby GO



Imorgon måste det ske!

Jag har tagit en paus med pulvrandet som många av er redan vet. Men jag funderar på om jag kanske ska köra igång imorgon igen fram till våran grillfest? Det är ju bara till nästa helg så det är inte alls lång tid egentligen.

Jag har tänkt att jag ska börja pulvra igen ett par gånger men har inte orkat ta tag i det, så jag tänkte att om jag skriver det i bloggen så kanske jag faktiskt håller det :P

Nu har jag ätit och njutit av sommaren ett tag så nu känns det som om det kanske är dags att gå ner några kilon igen. Att det ska vara så förbannat jäkla svårt bara!  Jag har som tur är inte gått upp något iallafall, fast en hel del glass i värmen ;)

Totalt 26kg ner och 14kg ner med pulvret, inte illa pinkat trots allt.

Skulle vilja gå ner 7kg tills vi åker utomlands men det känns som att det inte riktigt kommer gå. 5kg känns lite mer realistiskt.

Aja från det ena till det andra har vi vart på banken idag och fixat bort hela vårt toppenlån på huset så nu är allting bottenlån. Det känns hur skönt som helst med tanke på att räntorna ser att att stiga inom snar framtid.

Sen har vi sågat sönder våra överskåp som är över våran kyl och frys. Vi ska göra dom mindre så att vi får plats med större kyl och frys under. Vi har beställt dom så nu väntar vi bara på att de ska komma med leveransen. 
Det är verkligen roligt att göra om men dyrt jobbigt och svettigt! 

Emilia var på bvc idag också och fick 2 sprutor i benen. Stackarn tyckte inte alls att det var roligt :/
Nu väger hon 7500g och är 65cm lång, helt otroligt hur snabbt hon växer.

Nej nu ska jag surfa vidare en stund innan sängen kallar. Imorgon blir en tuff dag men jag ska bannemig klara det!



Det var ju på tiden kanske

Jag har ju gnällt ganska länge över mina otroligt fula köksmöbler och försökt övertala Robin att vi verkligen behöver köpa nya. Men han har tyckt att det har vart helt onödigt och hellre lagt pengarna på annat.

Men så köpte jag en lampa till köket som ska hänga över köksbordet. En lampa som jag har velat köpa sen vi flyttade hit för 2år sen. Och efter mycket om och men så fick vi den äntligen upphängd i torsdags.
Det tog bara 2 resor till enköping under samma dag för att få det helt rätt :P Och en liten elincident som slog ut proppen ;)

Men till slut hängde lampan där den skulle, mer eller mindre iallafall. Och till min stora förtjusning tyckte Robin att det såg förjäkligt ut med våra köksmöbler. Så han har äntligen gått med på att köpa nya äntligen!

Så idag har vi vart runt i olika affärer och otroligt nog så hittade vi något som vi båda gillar. Det är inte ofta det händer. Oftast så hittar jag något som jag gillar och som Robin inte gillar. Men så köper vi det iallafall och väl på plats gillar Robin det också ;)

Det här är det vi har köpt iallafall, stolarna var en beställningsvara så de kommer om ca 1 vecka


Bordet från Boconcept

 


Stolarna från mio




Och så min underbara lampa


Min idé blev en stor flopp

Jag gjorde bort mig det grövsta idag, ni anar verkligen inte! Det kanske är bäst att jag tar det från början.

Jag var iväg nu på kvällen med mamma och Johanna i Kista för att se Knight and day. Så fick jag ett mms av Tessan när hon provar ett par byxor med texten Är byxorna okei eller ska jag behålla dom?

Men jag såg inte riktigt hur de såg ut så jag skickade tillbaka att hon skulle ta ett nytt kort där man såg de bättre, vilket hon också gjorde. Och jag svarade att jag inte tyckte att de var så snygga...

Lite senare när vi går i gallerian så såg vi ett par gräsligt fula byxor som jag knäppte kort på och skickade till Tessan med texten De var iallafall snyggare än de här :P

Sedan så gick vi till bion för att se filmen. Lite tidigare när vi provade kläder hade jag tagit en liten intim bild för att jag skulle skicka det till Robin. Så när vi satt i salongen och väntade på att filmen skulle börja så tänkte jag att nu skickar jag iväg bilden.

Så jag skrev en fin liten text och skulle skicka iväg, MEN Tessan låg som senast skickade så jag råkade skicka den till henne.


Seriöst jag fick verkligen panik! Försökte stoppa skickningen men det gick inte. Så jag ringde direkt upp henne för att säga åt henne att inte titta på bilden. Men inte svarade hon heller, trots att jag ringde 1000 gånger.

Svetten började rinna på mig och Johanna o mamma undrade vad jag höll på med. Så jag förklarade lite snabbt och de skrattade gott.
Själv var jag inte det minsta road. Panikslagen är nog ett mer passande ord för att beskriva mig.


Jag panikskrev ett sms till Tessan där det stog Du öppnar INTE bildmeddelandet jag skickade till dig. Det skulle till Robin. Radera det!


Ni skulle ha kännt paniken jag kände! Och vad ont i magen jag fick på en gång. Jag tänkte direkt att Marko kanske skulle läsa det innan Tessan. Men Johanna lugnade mig lite när hon berättade att Tessan var på jobbet.


Iallafall så fick jag ett svar från Tessan efter ett tag där det stog Shit vilken lust man fick att öppna det, haha Men jag svär på Mini att jag inte gjorde det :)

Jag vet inte om jag ska tro på henne men jag tänker iallafall låtsas att hon inte såg det.

Ja så gick det till när jag skulle var sexig och skicka intima bilder till Robin.... syrrans unge fick det istället.

ångest


Emilia 6 månader

Idag blev Emilia hela 6 månader! Helt sjukt att det redan är ett halvår sedan hon kom till oss, tiden springer iväg. Det känns som om det går snabbare och snabbare hela tiden.

Alltid lika glada bebisen


Kläderna i munnen som vanligt


Godare med vattenmelon


Lilla älskade tjockis <3

En resa till solen

Nu har jag äntligen bokat våran utlandssemester! Jag och Robin har aldrig vart utomlands tillsammans förut så det är verkligen på tiden. Som jag längtar!

Vi åker den 20 augusti och har all inclusive, perfekt när man har småbarn så man slipper stressen att hasta iväg och äta med eventuella gnälliga, hungria barn.
Nu kan man äta och dricka hur mycket man vill och när man vill - perfekt!
Barnvänligt med flera pooler, solskydd, lekpark och nära till både strand och shopping.

Det blir jag, Robin, Elina, Emilia och mamma som åker.

Är det någon som har åkt med småbarn så får ni gärna tipsa om bra saker man inte ska glömma. Lite nervöst är det ju trots allt att åka med 2 barn, speciellt Emilia



Utsikt mot havet


Elina kommer säkert älska att åka i dom där


Perfekt med solskyddad barnpool


25m ner till stranden

 




Det spelar ingen roll

Det spelar ingen roll att jag ligger i sängen och är dödstrött, jag kan inte sova iallafall.
Det finns verkligen inget värre än att ligga och vända och vrida på sig i sängen timme efter timme

 

Nerbäddad men inge sömn :(




Man vänder bort blicken i 5 sekunder...

Och när man tittar tillbaka så ser man det här




Ja jag får väl skylla mig själv som var helt uppe i msn...

Men hämden var bra ljuv :D

Först kladdade jag lite...


fast snart blev det mer


Sådan mor sådan dotter kanske?


Slänger upp en bild på Emilia så att hon inte känner sig helt utanför

Skallepär idag när vi satt ute på Vinan




En bild säger mer än 1000 ord


Eclips

Igår var jag och Christina på bio och kollade på Eclips. Tyvärr var det inte lika bra som de tidigare filmerna men helt okei ändå.
Bäst av allt var endå att träffa Christina och klämma lite på magen. Det var antagligen sista gången jag såg henne gravid eftersom hon ska kläcka om en månad.
Det ska bli så spännande att se vad det är för en liten tjej som gömmer sig därinne :)

Är vi inte otroligt snygga?

RSS 2.0