En förväntansfull liten tjej

Igår sa dom på dagis att de skulle gå till stranden idag om det var fint väder. Problemet är ju bara att Elina inte tål solskyddsfaktor så det blev att jag och ungarna åkte till Barkarby och köpte en likadan fin bamse soldräkt till henne eftersom den hon hade var kortarmad. 

Elina var så förväntansfull igår när hon packade sin väska och sa gång på gång hur roligt det skulle bli imorgon att åka till stranden med dagis. Även efter att hon hade nattats kom hon utsmygandes till soffan och sade med stora glittrande ögon att det kändes som att det var morgon för henne. Hon var verkligen som ett barn dagen innan julafton.

Men så väckte Robin mig strax efter kl 5 imorse och sa att hans bil var trasig och att han var tvungen att ta passaten. Visst inga problem tänkte jag, vi kan ju promenera till dagis.
Men det jag inte tänkte på var att i bilen låg ungarnas solhattar....

Emilia hade som tur var en extra solhatt här hemma, men inte Elina.

Och man kan inte gå till stranden utan en solhatt, speciellt inte om man inte kan smörja in sig och skydda sig från solen på det viset.

Elina blev såklart superledsen och besviken. Hon försökte komma på lösningar så att hon kunde få följa med och tyckte bla att vi kunde göra en solhatt åt henne av en handduk :/ Det gjorde verkligen ont att se hur ledsen och besviken hon blev.

Men så ringde jag dagiset och förklarade och frågade om de möjligtvis hade en extra att låna ut, och som tur var hade de så att hon kunde få låna en keps.
Elina blev självklart överlycklig och ingen kunde vara stoltare än henne när hon gick med väskan på ryggen till dagis. 

Ibland har man verkligen tur!

Idioti

Tydligen anser klädkedjan Cubus att småtjejer på 1-2år ska kläs i trekantsbikini med lowcut.
Ja men det är väl en bra idé? Klart att Emilia behöver en fint trekanstbikini så att ingen ser hennes små bröst, och lowcut på trosorna är ju en toppenidé så att så mycket av hennes hud exponeras av solen?


Skitbra eller hur?

aaooouuch

Idag så hade Elina spillt vatten på golvet i hallen vilket resulterade i att jag halkade till och försökte ta emot mig i fallet mot väggen, det gick mindre bra då jag istället stukade lillfingret. Det gör djävulskt ont och jag svor nog så att alla grannarna på hela gatan hörde mig HEEEEEELVETEEEEEEE

Nu är jag helt öm och minsta rörelse av lillfingret gör ont, dessutom känns det som myrornas krig i fingret till och från.

Annars har det vart en bra dag som bestått av sol, uppsala, middag ute och snart mys i soffan.

Det ända negativa är att ungarna är mer eller mindre galna. Emilia som alltid somnar klockan 8 vägrar sova och gallskriker om man lägger ner henne i sängen. Så jag har gett upp och låter henne springa vilt, vilket resulterar i att barnen skriker och bråkar då de egentligen är skittrötta. 

Imorgon blir det också en bra dag. Först ska vi träffa mamma, Fredrik, Cissi och ungarna i centrum och äta lunch.
Sen ska jag och mamma gå på bio på kvällen och se på Baksmällan 2.

ÅÅÅÅHHHHH nu hittade Emilia tallriken med den smälta nutellan som jag och Elina doppade jordgubbarna i, kladd överallt och Emilia själv är helt brun med en massa skit som fastnat i allt klet. Underbara hopplösa bajskorv unge!

Skittidningar lästa av skitmänniskor

Seriöst vad är det för slags människor som går runt och läser sånt här skräp?
En tidning som praktiskt taget går ut på att skriva skit om tjejer och att trycka ner dom?
Vilken kvinnosyn får killarna som läser de här tidningarna?

Helt sjukt att man får skriva sånt här skit om kvinnor när det är år 2011. Varje man som köper den här skiten bode skämmas!

http://blogg.yourlife.nu/amanda-schulman/2011/06/06/lagg-ner-den-dar-javla-skit-tidningen-slitz-nu/

Nej det är inte på något sätt okei. Ingen kille ska någonsin tycka att det är okei att objektifiera och behandla tjejer sådär - jag mår fasiken illa av tanken på att någon skulle göra det mot mina döttrar i framtiden.

Lika illa som jag mår av att en eventuell son skulle behandla en kvinna så.


Sommarungar

De finaste sommarungarna har jag <3

På väg på picnic


Emilia gluffsar bulle


Elina inviger studsmattan som hon fått av mormor


Idag invigde vi stranden


Elina badade


Medan Emilia var mer av en landkrabba


Gungor fanns det också


Nu sover Emilia helt utslagen i sin säng tillsammans med den självklara snuttisen och Elina vilar i soffan framför barnprogram. Älskade underbara sommar

1000 gånger bättre

Konstaterar att det är 1000 gånger bättre att bli arg än att bli ledsen

När jag blir riktigt ledsen känns det som om någon bokstavligen klipper upp hela mig och låter mitt hjärta hänga fritt inför allas beskådan. Jag kan liksom inte kontrollera mig själv och "skärpa till mig" Det känns som om jag bara vill rulla ihop mig till en skyddande boll och gråta mig hel, löjligt eller hur? Vuxna kvinna liksom

Ibland händer det saker som knuffar till en ordentligt och får en att se på saker på ett helt annat sätt. Situationer och personer behöver inte alls vara så som man trodde att de var från början.

Nej nu får det vara nog med det här känslomässiga dravlet för den här gången. 


Imorgon!

Imorgon ska jag, Robin, Christina och Ante gå på bio inne i Kista och efteråt ska vi till O´learys och dricka lite cider (öl?) Jag kan faktiskt inte komma på något bättre sällskap just nu, det ska bli så jäkla kul och jag ser verkligen fram emot det!

Det var ungefär 98år sedan jag och Christina hittade på nått sånt här så det är verkligen på tiden!
Det ska också bli kul att Christina ska få träffa Ante och se vad det är för filur jag har pratat om ;)

Happy




London 2011

Här kommer lite bilder bara för dig Christina så att du kan få se hur vi har haft det på våran resa ;)

På vägen dit


Hyde park


Huset som låg mittemot vårat hotell, shit vilket ghetto vi bodde i!


Jag i Hyde Park


En cider i solen är inte helt fel ibland


London by night


Katta i underground


Före användning av plattången


Och efter - ÄLSKAR min plattång <3


En liten cool bil


Madame Tussauds


Yes please


HELP!


På väg ner till Scream


Spöke?


En sån här skrämde mig så jäkla mycket att jag flög baklänges skrikande och slog i armen vilket resulterade i att jag blev alldeles svullen och helt blå :(


Lite turistande




Vi var inte ensamma om att vilja gå på marknaden på Notting Hill


Passar jag i glasögon?


Katrin med bästa Bacardi


Jag på väg till Jamies


Jag på Jamie Olivers restaurang


Katta med varmrätten


Sen hann vi självklart med en hel del festande ;)


En skum kille som jag inte visste om stod bakom mig när vi tog kortet


Men sen när jag skulle ta kort på Katta dök han även upp där :D


Katrin, Tony, Alex, Cloudy och jag


Det blev shots!


Såhär dansar man i London 


Väldigt glada båda 2


Katrin är helt galen i sin strongbow


Svullade pizza på pizza hut

Mitt i natten skit

Vet ni hur trött jag är på att jag inte kan sova på nätterna? Jag hade inga som helst problem att sova när jag var i London men direkt när jag kom hem så kunde jag inte sova. Why oh why?

Så nu sitter jag här naken och klibbig i Robins datorstol och kikar runt på facebook. Japp ni läste rätt, naken därför att jag klätt av mig och gått och lagt mig men då ångesten blev för stor gick jag och satte mig här, och klibbig därför att det är ungefär 570 grader här hemma.

Nu är klockan halv 3 på natten och om 4-5 timmar ska jag upp med ungarna och då är tanken att jag ska hinna städa innan jag måste iväg - bara tanken på det får mig helt slut.

Jag tänkte att jag skulle ha tid att lägga upp lite bilder från London här också, med tanke på dig Christina som inte har fb länge ;) Jag satt precis och kikade igenom dom och jag undrar varför jag är så röd på alla bilder, haha mindre snyggt måste jag säga.

Vet ni vad jag verkligen inte gillar? När man har en massa saker som man skulle vilja skriva och berätta om men att det absolut inte går. Det är dom tankarna som snurrar runt och liksom gnager, för tänker de gör jag - kanske lite för mycket ibland?

Nä nu känner jag att jag snackar en massa goja så nu avslutar jag det här inlägget med en länk på en grym låt.

http://www.youtube.com/watch?v=LDtYkOrV4-E

Happy happy

RSS 2.0