4 veckor

4 veckor kvar, och jag är livrädd! Rädd för allt som kan hända, och rädd för det som jag vet kommer att hända.
Men jag vet att jag måste göra det. Men jag har aldrig blivit sövd förut, och jag kan ju inte påstå att jag vill bli det nu heller.
 
Det är föresten svinkallt ute om ni nu har råkat missa det. Det är svårt att förstå att det var sommarvärme bara för ett par dagar sen. Jag hade ju hoppats på att det skulle vara varmt och fint ute imorgon, då hela familjen är lediga. Jag hade velat åka till parken zoo, men om det nu ska blåsa som de säger så känns det inte alls roligt. 
Så då är frågan vad man ska hitta på med familjen då?
 
Häromdagen åkte jag och Tomas till hagviken med ungarna när Robin var på kryssning.
Det är så himla fint där, tänk att bo så man har den här utsikten
 
Dagen efter var det morsdag så Elina väckte mig med frukost på sängen <3
 
Senare på dagen åkte vi till stranden för årets första dopp
 
 
Galna ungar
 
Har jag berättat att min stora tjej kan gå och handla själv? Helt galet att jag kan be henne gå och köpa något och hon går runt på Ica själv, hittar själv, läser efter det hon ska ha och betalar själv. Herregud vad stor hon har blivit. Vart tog det lilla knytet som var helt beroende av mig vägen? Nu är hon en stor 6åring som får kärleksbrev från pojkarna på skolan :P
 
 

Tunga tankar

Många tankar som snurrar just nu för mig. Några av valen kommer att påverka mig för resten av livet, så det är inte precis så att tankarna handlar om vad vi ska äta till middag. 
 
Jag känner mig allmänt less på allt. 
 
Det känns som om jag alltid är glad för andras skull, ställer frågor, lyssnar och peppar om allt som händer i deras liv.
Men det känns som om det inte är någon som är glad för min skull.  
Varför ska jag engagera mig i andras liv då?
 
Nej nu ska jag försöka ta mig ut på tomten och rensa ogräs, om inte Elina vill att jag ska mysa med henne. Stackarn är sjuk :(
 
 
 

Jobbar helg

Det sämsta med mitt jobb är att man jobbar varannan helg. 18-07 är arbetatiderna och med tanke på att jag jobbar vaken natt så måste jag sova när jag kommer hem på morgonen och det blir knappt någon tid över för familjen.
 
Idag vaknade jag 14:30 av att rummet var stekhett och ungarna kom inrusande genom ytterdörren. Utanför fönstret hörde jag hur Robin klippte gräsmattan så det var bara att masa sig upp så att jag skulle hinna med lite familjetid innan jobbet.
 
Jag funderat starkt på att gå ner lite i tid så att jag bara jobbar 1 helg av 4. Det skulle vara perfekt! Jag har sagt till kontoret att jag vill ta bort en helg och frågat om möjligheten att jobba hos någon annan brukare 2 vardagar istället. På det sättet får jag mina 100% ändå. Dom kunde inte göra nått innan sommaren utan till hösten isåfall, jag håller tummarna.
Egentligen har jag det himla bra med tanke på att jag jobbar 12 dagar på 4 veckor, det är bara helgerna som ställer till det.
 
Såhär sitter jag just nu, ska snart in och fortsätta läsa boken som ska roa mig inatt. Om det är någon som har ett bra boktips, säg till. 
 
 Såhär såg det ut tidigare idag när ungarna ville leka med vatten. Älskar solen och värmen ♥
 
Hade mycket hellre vart ledig och haft mys som förra helgen...
 

Njuter

Jag är så glad över att vi bor i Bålsta igen, hela jag mår så mycket bättre.
 
Utanför vårat köksfönster, jag ääälskart! 
 
Älskar att sitta på köksbänken och kolla ut på barnen som leker utanför
 
Vi har köpt nya möbler till altanen nu också, nu letar vi bara efter den perfekta soffan dit. Altanen är på 50kvm så vi har mycket yta att fylla upp.
 
Massor av familjespel blire, ännu mer när våra nya spel kommer här i veckan. 
 
 

RSS 2.0