En ny frisör

Ja här sitter jag framför datorn fast att jag egentligen borde göra en massa vettiga saker inför gästerna ikväll. Jag ska iväg och storhandla, dels inför middagen men också så att alla bassaker finns här hemma när jag och Robin åker iväg till florida på lördag.
 
Sen ska jag också städa lite grann, fast jag tänker inte städa allt för mycket då städfirman kommer på fredag, haha jag vill ju inte städa ionödan liksom :P 
 
Igår jag var hos frisören också, och tro mig när jag säger att det verkligen var välbehövligt! Det var ju trots allt 1år sedan jag var där sist... det säger väl allt eller hur? Men min frisör Carro slutade ju och jag avskyr att behöva gå till en ny frisör, det är som att spela roulette. Men efter mycket efterforskning så gick jag till Ulrika på Mix, samma salong som min förra frisör jobbade på. Och hon var så himla duktig, lyssnade på allting jag sa och lugnade mig med orden om att hon och Carro tänkte på ett liknande sätt. Så nu har jag äntligen hittat en ny frisör :)
 
Såhär fint blev resultatet, önskar att det alltid kunde vara såhär snyggt stylat också. 
 
Till gästerna ikväll ska jag göra Carnitas :D Jag hade som vision att göra en massa hemmagjorda salsasåser, hembakat bröd och liknande. Sen kom jag på att ungarna har kör och gymnastik idag så då hinner jag inte med att göra allting så jag får köra med lite färdiga produkter blandat med hemmagjort. Hur som kommer det nog bli super, jag fullkomligt älskar Carnitas! 
 
Nu till affären!
 

Överraskning

Jag har vetat ett bra tag att jag inte fick boka in någonting fredagen den 13 februari men jag har inte fått veta varför. Robin har tigit som muren, trots mina tappra försök till att få honom att berätta vad det är :)
 
Sen så blev ju Robin självklart sjuk lagom till fredag, han blev dunderförskyld med tillhörande feber. Och behöver jag säga att han inte är något undantag från regeln om att killar blir döende vid minsta förskylning?
 
På grund av att han blev sjuk så blev det lite ändrade planer på min överraskning. Det var nämligen så att bästa Johan hade köpt biljetter till mig och Christina för att se Fifty shades of grey. Sen hade han bokat bord på restaurang till oss innan. Meningen var att det skulle vara en dubbeldejt men eftersom Robin var sjuk så stannade även Johan hemma så det blev bara jag och Christina. 
 
Så himla fint gjort tycker jag! Att han planerade allting och fixade det här för oss, dessutom bjöd han på allting. Det blev iallafall en himla bra kväll, alltid lika roligt att träffa Christina - jag är så otroligt glad över att jag har henne i mitt liv. Det känns som om jag och Christina snart får planera in någonting för att överraska våra karlar med också som tack för det här :D
 
Sen i lördags så var vi hemma hos ungarnas farmor för att fira hennes 50års dag. Stackars Robin proppade i sig en massa alvedon innan, men det gick faktiskt över förväntan - även om han totaldäckade sen när han kom hem. 
 
Efter farmors kalas var det dags för Elina att gå på Fredriks och Carolinas son Hampus kalas på simhallen. Ni skulle ha sett hur mitt hår såg ut efter att ha suttit där inne i 2 timmar :P Jag förstår inte hur mitt hår kan bli så fluffigt och krulligt såfort det blir varmt och fuktigt! Elina hade iallafall jättekul och det var en väldigt trött och nöjd unge som somnade igår.
 
Sen idag vaknade jag med feber, så jag har mer eller mindre legat i sängen hela dagen. Ungarna har varit så himla duktiga och vart uppe själva hela dagen, de har kommit in med jämna mellanrum och frågat om jag behövde något. Stackars Robin glömde de totalt bort då han låg nere och sov i källaren :P 
 
Nu mår jag lite bättre och jag hoppas på att må bra imorgon, tyvärr måste jag iallafall avboka min frisörtid imorgon :( Jag som verkligen hade sett fram emot att färga och klippa mig, men jag får helt enkelt boka om tide så att det blir gjort innan resan iallafall. 
 
Ungarna fick ta ett bad idag, där roade de sig ett par timmar. 
 
Har jag sagt hur mycket jag älskar att vara ute och rida när det är soligt ute?
 
 

Ingen bra dag

Idag är ingen bra dag alls för mig känner jag. Det kan mycket väl bero på att jag har sovit ungefär 6 timmar sen i måndags. Jag känner mig otroligt less på allting och allmänt nere. Det är en himla tur att jag är ledig inatt så att jag kan få sova ut ordentligt och förhoppningsvis vakna pigg och glad imorgon. 
 
Jag var föresten hos läkaren i måndags där jag fick väldigt goda nyheter. Mina synnerver var inte svullna, vilket innbär att jag inte behöver gå igenom en behandling just nu. Nu väntar jag bara på att min neurolog läkare ska höra av sig till mig så att jag får veta hur vi ska gå vidare nu. 
 
Åh vad jag inte vill åka iväg och göra en massa saker idag, helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen och inte gå upp fören imorgon. Men nu ska jag snart åka iväg och hämta Elina och Viktoria i skolan för att skjutsa iväg dom till kören, sen ska jag hämta Emilia och åka iväg till bvc. Hon ska på 5års kontroll och bli vaccinerad, spännande att se hur hon reagerar på sprutan. 
 
Medan vi är på bvc åker mamma och hämtar tjejerna från kören, sen ska vi allihopa hem till mig och äta en tidig middag för kl 5 ska jag skjutsa iväg Elina och Viktoria till gymnastiken.
 
Och det allra jobbigaste av allt är att våran bil gick sönder igår! Den bara dog när Robin skulle ta den till jobbet, så nu har han nya bilen och jag har ingen alls. Som tur är har jag världens bästa mamma som ställer upp och skjutsar och lånar ut bilen till mig, annars hade det inte gått.
 
Vi trodde först att det var batteriet som var sönder, men Robin bytte det idag innan jobbet och den startar fortfarande inte. Vilket innebär att vi måste ta den till en verstad och det kommer förmodligen kosta multum med tanke på att det är något med motorn... Usch!
 
Idag är en sån dag som jag skulle vilja köpa choklad och bara sitta och tycka synd om mig själv. Men jag slutade med att äta godis när det blev ett nytt år, och vad gör marabou då? Jo de gör en choklad med japp i! Det har jag velat ha i flera år, och självklart så gör dom det när jag inte längre äter sånt skit. Haha ironi så det skriker om det! Är föresten inne på min 3dje vecka utan något sött överhuvudtaget, känns faktiskt himla bra förutom just nu :P
 
Usch vilket negativt gnällinlägg det här blev, aja jag skyller allt på att jag har mens, sovit 6 timmar på över 2 dygn och att bilen har pajjat - då får man fasiken vara negativ!

RSS 2.0