En ny frisör

Ja här sitter jag framför datorn fast att jag egentligen borde göra en massa vettiga saker inför gästerna ikväll. Jag ska iväg och storhandla, dels inför middagen men också så att alla bassaker finns här hemma när jag och Robin åker iväg till florida på lördag.
 
Sen ska jag också städa lite grann, fast jag tänker inte städa allt för mycket då städfirman kommer på fredag, haha jag vill ju inte städa ionödan liksom :P 
 
Igår jag var hos frisören också, och tro mig när jag säger att det verkligen var välbehövligt! Det var ju trots allt 1år sedan jag var där sist... det säger väl allt eller hur? Men min frisör Carro slutade ju och jag avskyr att behöva gå till en ny frisör, det är som att spela roulette. Men efter mycket efterforskning så gick jag till Ulrika på Mix, samma salong som min förra frisör jobbade på. Och hon var så himla duktig, lyssnade på allting jag sa och lugnade mig med orden om att hon och Carro tänkte på ett liknande sätt. Så nu har jag äntligen hittat en ny frisör :)
 
Såhär fint blev resultatet, önskar att det alltid kunde vara såhär snyggt stylat också. 
 
Till gästerna ikväll ska jag göra Carnitas :D Jag hade som vision att göra en massa hemmagjorda salsasåser, hembakat bröd och liknande. Sen kom jag på att ungarna har kör och gymnastik idag så då hinner jag inte med att göra allting så jag får köra med lite färdiga produkter blandat med hemmagjort. Hur som kommer det nog bli super, jag fullkomligt älskar Carnitas! 
 
Nu till affären!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0