Hur mår kroppen?

Imorgon är det 6 veckor sen jag födde och jag känner att det börjar bli dags att ta tag i både kost och träning så att jag kan få tillbaka min kropp. Först och främst behöver jag få upp konditionen som har blivit katastrofalt dålig under graviditeten så jag har börjat lite smått med att ta promenader. Tyvärr så har det inte blivit så ofta och långa som jag har velat pga vädret. Men jag hoppas på att det snart vänder så att jag kan komma ut ordentligt.
 
Jag vill liksom känna att jag orkar med mina vanliga promenader utan att bli helt svettig och få dödsångest :P Att få tillbaka styrkan i kroppen är också ett måste! Jag vill inte ha ont i kroppen såsom jag har nu och då behövs det verkligen bygga lite muskler och stabilitet. Sen så vill jag självklart gå ner i vikt också.
 
Nu har jag inte vägt mig sen jag födde så jag har ingen aning om hur mycket jag väger, och det är faktiskt ingenting jag tänker göra heller. Det spelar liksom inte någon större roll vad vågen visar, jag vill bara känna mig bekväm med mig själv och främst så vill jag känna att jag har en stark kropp som orkar göra allting som jag vill.
 
Men från och med idag så tänker jag på vad jag stoppar i mig och på att röra mig mer, så får vi se hur långt jag kommer på bara det. 
 
Men på det stora hela är jag jäkligt nöjd över min kropp - liksom hallå den har liksom bakat 3 underbara ungar och fött fram dom helt utan komplikationer eller någon smärtlindring. Hur coolt är inte det liksom? Visst är min kropp otränad, mjuk, gropig och långt ifrån perfekt. Men den har ändå lyckats göra 3 perfekta barn och det är jag förevigt tacksam för. 
 
Dagen efter förlossningen såg min mage ut såhär
 
6 dagar efter förlossningen
 
Såhär ser magen ut idag, 6 veckor efter förlossningen
 
Ska bli spännande och se hur min kropp ser ut och känns om en månad. Förhoppningsvis har jag fått tillbaka konditionen och kanske fått lite mer ork och styrka :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0