Vi ska få en bebis!

Den 22 januari 2018 är våran underbara lilla sladdis beräknad att komma!
 
Ja ni läste rätt! Vi ska få en liten bebis i familjen! En efterlängtad älskad liten sladdis <3 Tänk att jag återigen ska få upptäcka och uppleva en liten bebis igen, det kommer ju ändå vara 8år sen sist. 
 
Vägen hit har varit långt ifrån spikrak om man säger så, det har inte varit det lättaste att besluta om man ska satsa på en 3a eller vara nöjd med dom två fina barnen man har. Men nu är jag så otroligt lyckllig över att vi vågade! Tänk att jag ska få uppleva allting igen, herrgud känslan gör mig alldeles svimfärdig av lycka!
 
Just nu är jag i vecka 23 och jag mår oförskämt bra! Det här är helt klart min bästa och lättaste graviditet hittills. Jag har inte speciellt ont och känner mig inte alltför stor och tung. Det var också en grej som jag var väldigt rädd för, att jag skulle få en sån där fruktansvärd foglossning igen. När jag läser tillbaka om när jag väntade Emilia så var jag sjukskriven vid den här tiden och hade rejält ont. Skillnaden nu och då är som dag och natt.
 
Visst känner jag av foglossningen, det gör jag. Men en så länge är den hanterbar och jag hoppas på att kunna jobba hela det här året ut :) Klarar av att promenera och hålla igång gör jag också, så himla glad över det!
 
Och ni anar inte hur glada mina barn är över att få ett syskon. Det är så himla fint! Elina har ju längtat och tjatat om ett syskon i flera år så hennes lycka och stolthet är total. Hon myser med magen och ser verkligen fram emot att bebisen ska komma. Emilia var jag lite orolig över hur hon skulle reagera, hon har ju tidigare sagt att hon inte vill ha ett syskon, men även hon blev superglad! Kommer och myser med magen och pratar lite smått om sitt kommande syskon. 
 
Det är så himla fint med att ha stora barn som verkligen förstår vad som kommer komma. Dom är engagerade och har köpt gosedjur och snuttis som dom själva har valt ut. Det värmer mitt mammahjärta när jag ser kärleken som dom har till sitt syskon som inte ens har fötts. 
 
Och det bästa av allt är att det är en liten lillasyster! Jag önskade verkligen så mycket att det skulle vara en tjej och när de sa att det var en tjej på ultraljudet så började jag tillochmed gråta av glädje. Jag var inte heller den ända som önskade en tjej, faktiskt så önskade sig hela familjen en liten lillasyster så vi fick alla det vi ville <3 
 
Bilden när vi gick ut med graviditeten på sociala medier <3
 
Ögonblicket när dom får veta att dom ska få ett syskon
 
Här har vi henne, lillasyster! Som snuttar på tummen precis som Emilia gjorde :D
 
Här är hon när vi gjorde kub :D Haha det känns som om hon kommer passa perfekt in i våran familj!
 
Jag i vecka 23
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0